Şimdi Ara

Bu Havada Kargom Gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'dan kargom gelecek arkadaşlar. Bulunduğum şehre gelmiş ürün. Şuanda kargonuz varış şubesine gönderiliyor diyor. Fakat çok kar var bizim mahallede gelebilir mi acaba kargo?

• Yerlerde 3-4 cm varsa gelmeyebilir.Ama sadece yağıyorsa ve yerleri doldurmuyorsa gelir
  • Yokuşlu mahalledeysen getirmez... Şubeden alırsınız yarın.

Bu Havada Kargom Gelir mi?
  • ayni sekilde bende beklemedeyim..dun getirmedi mng bakalim getirecek mi? getirnezse arayip agzima geleni soyliycem.

gozunu seveyim yurt ici kargonun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

ayni sekilde bende beklemedeyim..dun getirmedi mng bakalim getirecek mi? getirnezse arayip agzima geleni soyliycem.

hızlı aldan aldığım leptop 1 günde konyaya geldi salı günü. yurt içi kargo aradı sizin bölgenize ancak cumartesi getirebiliriz dedi. tam 5 gün sonra yuhh dedim.
    yurt içiyle gönderdiğim kasa yamuluk bir şekilde geri geldi.

Msn kargo öyle değil ama adresi yanlış vermişim evi bulamadılar. ertesi gün yeni adres verdim eve tekrar getirdiler. I Love Mng
  • Kendimiz gidip alacaz o zaman teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aramakasatan

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

ayni sekilde bende beklemedeyim..dun getirmedi mng bakalim getirecek mi? getirnezse arayip agzima geleni soyliycem.

hızlı aldan aldığım leptop 1 günde konyaya geldi salı günü. yurt içi kargo aradı sizin bölgenize ancak cumartesi getirebiliriz dedi. tam 5 gün sonra yuhh dedim.
    yurt içiyle gönderdiğim kasa yamuluk bir şekilde geri geldi.

Msn kargo öyle değil ama adresi yanlış vermişim evi bulamadılar. ertesi gün yeni adres verdim eve tekrar getirdiler. I Love Mng

bu mng ile benim 2.kargo gelisi..ilkinde gonderen adam adresi dogru yazmasina ragmen adamlar yanlis okuyorlar.aradimda duzettim.ve 4 gunde geldi 1 gun subede bekledi ben aramasam daha beklerdi.2-3 km mesafede..

bolgeden bolgeye degisiklik gosterebilir adreslere ulasim suresi ve yurtici 2-3 lira fazladir belki ama hizmet kalitesi+++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ceza gelir mi ? (Drift )
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MNG adresi bulamıyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 17 Şubat 2012; 10:54:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.