Bildirim
Doğru düzgün torrent oyun indirme sitesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dogruduzgunoyunindirmetorrenti.com
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.torrentoyunindir.com
fitgirl repacks
.site ile biten site olduğunu belirtelim de malware indirmesin kimse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 5 Ocak 2024; 17:47:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru hocam taklitleri çoktu onun
Bu sitede de inmiyor.
-
Zamanında zamunda vardı. Seneler sonra ihtiyacım olduğundan bir girip bakayım dedim orası bile aktif değil. Sanırım torrent devri bitmiş yavaştan.
-
O zamanlar iki tane vardı biri torrent diğeri part olarak indirme.Artık part olarak oyun indirilen sitede bulamadım.
-
1337x
Rarbg
Pritabays
Buralara girip link arıyorum baska yolu pek yok eski crack takimlarinin çoğu dağıldı sacma sapan crackler yapanlar var
Age of 4u en son crackledim ama inanin belki 10 12 tane yerden indirdim 50 60gb en son biri düzgün çalışınca neredeyse aglayacaktim artik o kadar bunaltti
Kapitalizm torrenti de bitirdi yani OK
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GOTY ve complate editionlar hep problemli çıkıyor yenilerinde.2014 zamanlarını hatırlıyorum hiç böyle değildi.
-
Reloaded gibi sorunsuz oyun crackleyen ekipler kalmadi
Adamlar osuruk gibi crack yapıyor ondan sonra oyun kaydetmiyor çöküyor açılmıyor vs vs vs
Millet de bıktı o yuzden veriyor parayı geciyor insanlar
Ben de vallahi bazi oyunlari sirf orjinal alacak param yok diye oynamiyorum bile ne ugrasacam diyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rarbg kapanmamışmıydı. Açılıyor mu bilen varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google dan baktım bir yerde kapandı diyor ama sitede açık.Popüler şeylerin taklitleri çok olur.
En Beğenilen Yanıtlar

dogruduzgunoyunindirmetorrenti.com
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X