Şimdi Ara

Bu GSS saçmalığı ne zaman bitecek...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir grup Allahsızın çıkardığı bu saçma sistem ne zaman son buluyor...?

Part-time çalışanlara bile çıkıyormuş bu saçma borç sanırım,eğer öyşeyse şimdi kardeşim part-time çalışıyor,hem sigortası yatıyor hemde hesaplamalarıma göre ayda 200 tl ödemesi gerekecek...Muhtemelen prim borcu var bakmadık ama...

Bu nasıl Allahsızlıktır,hem sigortan yatacak,buna rağmen aylık para ödeyeceksin,ödemediğim içinde sigortalı olduğun halde hastane bakmayacak paralı tedavi olacaksın..

Ben bir keresinde diş için gittiydim,sigortam olmadığı ve prim borcu kitledikleri için 2 tane ilaca 50 Tl bayılıp gelmiştim...

• "Gericilerin sivil soygunu" diyorum ben buna. Bunlar gitmeden son bulmaz. Bu halk da böyle şeylere ses etmeeez. Yolun sonu aydınlığa çıkmıyor ne yazık ki.
  • Valla ben geçenlerde uzun çaplı birşey yazmıştım. Artık dil dökmektende yoruldum. Rezil bir halkımız ve hükümetimiz var. Ne yasak ne desek boş. Ülkede bir insanlık suçu işleniyor. İran'da ki islam devriminden nasıl seküler İranlılar terkettiyse bizimde artık Türkiye'yi terketmemizin zamanı geldi. Ben sadece çözüm yolu arıyorum bu cahil halk arasından defolup gitmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hz. Zeus H kullanıcısına yanıt
    Arkadaş millete cahil diyorsunuzda avrupada da bu sigorta yıllardır zorunlu ister çalış ister çalışma 18 yaşını geçtiysen ve öğrenci değilsen sağlık sigortası ödemek zorundasın. Avrupadaki vergilerden haberiniz yok halkı cehaletle suçlayıp ülkeyi terk edicem diyorsunuz. Uzaya gidiceksiniz heralde yada suriye ye
  • Çok değil Haziran öncesi gss konusunda ağlayan akp'li vardı... Böyle bir şey olduğunu bilseydim oy vermezdim diye yakınıp duruyordu. Ailesi ile baya bir tartışma yaşadığını söylüyordu...

Bizim millet hak ediyor kim ne derse desin.. Bizim ülkede bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti olduğu sürece bu saçma sapan insanlık dışı vergile devam eder...
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    Nickinin hakkını veriyorsun scheisse çocuk

• Bu konulara belli kesimin gelmemesi ne kadar da iki yüzlü ve yalancı olduklarını ispatlar nitelikte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İktidarın zaten ne olduğu belli de, muhalefet de kötü arkadaş. Şimdiye kadar Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine bile dava açılmalıydı. 100 tane dava açılırdı ama yok saçma sapan yapay gündem yaratıp onlarla uğraşıyorlar.
  • GSS sorunum yok ama GSS'ye 20 gün için 190 tl para aldılar. Normal Sigortadan BAğkur'a geçmem gerekiyordu arada 20 günlük boşluk oldu ve 190 tl kilitlemişler.

Mecburen ödedim Tapu,Belediyeler ve vergi daireleriyle işim gereği sık muhattap olduğumdan ayakbağı olmasın diye bu borcu ödemiştim. GSS'nin açılımı şöyle olmalı

Genel Sağlık Soygunu
  • Bütün dünya ve ülke genelinde ki bütün bu olumsuzluklar 3. dünya savaşı çıkmadan bitmez arkadaşım boşu boşuna kendini yıpratma 20-30 yıl içinde bekleyin
  • 5 milyon kişinin gss borcu var, kimse ödemesin, hasta olan parasıyla özele gitsin ki zaten devlette artık paralı bakıyor.
    kimse ödemesin bakalım 5 milyon kişiyi hangi hapse sığdırabilecekler.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Konu da haklısında ben tam 0:00:00 da konu açmayı nasıl başardın ona takıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

5 milyon kişinin gss borcu var, kimse ödemesin, hasta olan parasıyla özele gitsin ki zaten devlette artık paralı bakıyor.
    kimse ödemesin bakalım 5 milyon kişiyi hangi hapse sığdırabilecekler.

Öyle 200-300 değilde büyük borcu olanların zaten ödediğini sanmıyorum,
  • Son seçimlerde chp ve mhp gss prim borçlarını kaldıracağını vaadetmişti. Sonra akp arkasından kendi getirdiği borçları kaldıracağını vaad etti. Sonra ne oldu akp kazandı ve borçlar duruyor.

Dünyanın hiç bir medeni ülkesinde böyle bir uygulama olamaz. Çalışmayan kişiye borç çıkartılamaz üstelik gelirini de ailesinin geliri üzerinden hesaplayarak. Gasptan, soygundan farkı yok. Zengine vergi indirimi, fakiri hiç yoktan borçlandır.

Kaç yıldır bunları söylemekten, yazmaktan yoruldum.
  • Bu Ampül partisi gitmediği sürece zor. Yerine gelecek hükümete de bağlı tabi. Yine insanlara iyi geçirdiler. Keşke sadece o %50 etkilense sonuçta onların iradesi, bizim değil.
  • AKP saçmalığı bittiği zaman.

• bizden gasp edilen parayla aç köpekleri doyuruyorlar soyulupta aç köpek dedim diye kaç kere uyarı aldım üçüncü kişiye hakaretten aç köpekler çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın haysiyetsiz trollerden de tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.