Bildirim
Bu görselden ne anlıyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cevap/mesaj veya yorum güncelliğini yitirdiği için yazan kişi tarafından silinmiştir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Temmuz 2026; 20:54:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ maksat paylaşım olsun... -
Hocam sizde antimasculinist bir hava seziyorum doğru mudur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cevap/mesaj veya yorum güncelliğini yitirdiği için yazan kişi tarafından silinmiştir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Temmuz 2026; 20:53:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ maksat paylaşım olsun... -
Erkekliğin işin kadınları taşımak sanırım
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
-
Aptalca bir karikatür
Hem gider kezolarin kopegi olurlar
Hem de gelir sagda solda yakinirlar
Kimse evlenmek zorunda da degil kadinlarin kahrini cekmek zorunda da degil yarim adamsiniz kendi kendinizi idame ettirecek fiziksel ve manevi guc sizde yok zayifsiniz eziksiniz topluma uymak zorundasiniz bu yüzden kopek gibi cekeceksiniz karinizin kahrini çünkü bu sizin zayıflığınız
Pardon bi an kafayi yedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Kadın kendi için çalışır erkek ise hem kendi hemde kadın için çalışır...
Bu arada çok imalı bir karikatür güzelmiş...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim derdim bana yeter kadin bi dur! Demek istiyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ † -
Bu tarz bir şey yazacaktım gerek kalmamış.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Aptalca bir karikatür
Hem gider kezolarin kopegi olurlar
Hem de gelir sagda solda yakinirlar
Kimse evlenmek zorunda da degil kadinlarin kahrini cekmek zorunda da degil yarim adamsiniz kendi kendinizi idame ettirecek fiziksel ve manevi guc sizde yok zayifsiniz eziksiniz topluma uymak zorundasiniz bu yüzden kopek gibi cekeceksiniz karinizin kahrini çünkü bu sizin zayıflığınız
Pardon bi an kafayi yedim
Sağol kanka.
Kadınlar erkekleri umursamazken, kadınları kendinden fazla düşünen aptal erkekleri anlatıyor bu tablo.
Baktıkça iğreniyorum.
Ama muhtemelen çizen kişi, bunu anlatmak için çizdi.
Güzel betimlemiş, hissiz bakman imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 26 Şubat 2019; 17:50:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ RevengeRain - Dipten Zirveye - Başladı Sağanak!
Authright-Neocon -
EyvAllah kankaquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRain
Bu tarz bir şey yazacaktım gerek kalmamış.
Sağol kanka.
Kadınlar erkekleri umursamazken, kadınları kendinden fazla düşünen aptal erkekleri anlatıyor bu tablo.
Baktıkça iğreniyorum.
Ama muhtemelen çizen kişi, bunu anlatmak için çizdi.
Güzel betimlemiş, hissiz bakman imkansız.
Alıntıları Göster
Bencillik bu çağda mutlu olmanın tek yolu artik bunu cok iyi anlıyorum
Bazi insanlarin mutlu olmasi için benim hayatlarindan cikmam yada ölmem gerekiyor malesef bunu fark ettim son zamanlarda
Hal böyleyken evlenmek?
Allah korusun umarım oyle bir hata yapmam yapmak zorunda kalmam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN--------------------------
-
Fazla gitmez bu ilişk, artı ve ok kısımları yere takılır, geri yuvarlanırlar.
_____________________________ Zıbaramayan -
Her erkeğin içinde biraz kadınlık vardır diyerek yeni bir yorum getiriyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Farkli bi bakis acisiyla kadin tum kadinligiyla zirveye tirmanmak istesede erkegin sinirlarinda oldugunu bir yerde erkeke bagimli oldugunu gostermis. Erkek ise daha fazla yuk sahibi evet ama kendi gucuyle zirveye tirmanmasi icin onunde engel yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler