Şimdi Ara

Bu Forumda Tıp Diş Kötülemesi Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama bu forumdaki ceng severler kimse saglik yazmasin diye g.tunden element uyduruyo.

Yaz ceng işine bak usta.

Artık kabak tadı vermeye başladı bu iş.

Not. icimde kalmasın istedim.Saygilar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sağlıkçılar hariç herkes kötülüyo mu :D sen hiç doktorlarla falan konuştun mu merak ediyorum, tıp öğrencisi veya doktor konuştuğum kişilerin çoğu tavsiye etmiyor ve aman iyi düşün, çok iyi düşün şeklinde konuşuyor ? tabii bunda şu anki kötü durumun etkisi de var ama durum bu. forumda özellikle tıp kötüleme başlığı açıp ciddi ciddi onlarca kişinin kötülediğini çok görmedim, illaki var ama tıp öven de bayağı hesap var :D o açılan bazı tıp gömme başlıklarına yazan tıpçılar vardı mesela, şartların ne kadar kötü olduğunu falan yazıyorlardı.

dandik bölümler dediğin o 1k ile alan iibf okuyanlar piyasada staj, iş bulurken çok zorlanmıyor demek ki :D daha ne olsun. forumda bunlar nerede övülüyor onu da anlamadım. her bölümün övüldüğü başlıklar var

• Tıpı, saglikcilar hariç herkes kotuluyo
    Dişi , diş okuyanlar hariç herkes kotuluyo
    Cengi herkes övüyor
    Say 30kdan daha az çabayla rahatça girilen şu boun koç bilkentteki dandik ea bolumlerini de herkes övüyor bir şey varmış gibi

• herkes bir teknik universite bile olmayan balunumu övüyor boş

• Kimse olmayan bir şeyi demiyor ki şiddet de var mobbing de var kötü çalışma şartları da. Forum dışında da yzıyor bunlar twitterda haberlerde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi uzanamadığı ciğere tıp dermiş

• çeka1 kullanıcısına yanıt

sağlıkçılar hariç herkes kötülüyo mu :D sen hiç doktorlarla falan konuştun mu merak ediyorum, tıp öğrencisi veya doktor konuştuğum kişilerin çoğu tavsiye etmiyor ve aman iyi düşün, çok iyi düşün şeklinde konuşuyor ? tabii bunda şu anki kötü durumun etkisi de var ama durum bu. forumda özellikle tıp kötüleme başlığı açıp ciddi ciddi onlarca kişinin kötülediğini çok görmedim, illaki var ama tıp öven de bayağı hesap var :D o açılan bazı tıp gömme başlıklarına yazan tıpçılar vardı mesela, şartların ne kadar kötü olduğunu falan yazıyorlardı.

dandik bölümler dediğin o 1k ile alan iibf okuyanlar piyasada staj, iş bulurken çok zorlanmıyor demek ki :D daha ne olsun. forumda bunlar nerede övülüyor onu da anlamadım. her bölümün övüldüğü başlıklar var

• -memento mori kullanıcısına yanıt
    İş buluyorsa napayım ben dandik dedim bölüme ve daha az çabayla girilen yer olarak bahsettim sadece

Yani tıpçı çevrem çok memnun değilim dediklerini biliyorum ama bu blöf sadece yoksa hepsi yine tercih verseler tıp seçerler 🤫

Ki benim dediğim zaten forum genelinde olan şeyler reeldeki konuşmayı demedim ben keşke yazmadan önce mesajimi okusaydin

TAMAM KARDEŞİM TIP ÇOK ZOR OZUR DİLERİM FORUMDA MİLLET GENEL OLARAK ÖVÜYOR DEDİM DİYE KUSURS BAKMA SİZİN İŞİNİZ AŞIRI ZOR YANLİSLİKLA DEDİĞİM KELİMEDEN DOLAYLİ OLARAK TIP KOLAY ANLAMI DA ÇIKIYOR OZUR DİLERİM BOYLE BİR GAFLETE DUSMEMEM GEREKİRDİ PARDON

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maroonedd kullanıcısına yanıt
    Gerçeklere inanmayıp kendimi avutumak gibi bi amacım yok.
    Ama herkesin tıp/dişi yermesi diger bolumleri aşırı yuceltmesi beni rahatsiz ediyor.

Kaldı ki diger bolumlerin güllük gülistanlık olmadığı ortadayken neden saglik surekli kotuleniyo anlamiyorum.

Ama eminim bu sistem düzelecek.

tabii ki mfde yüksek sıralama yapmak ea'ya göre çok daha zor ama gelip 500-1000 ile alan bölümlere de dandik demezsin be ustam :D neyse öyle olsun ne diyeyim.

''Yani tıpçı çevrem çok memnun değilim dediklerini biliyorum'' öyle diyip geri dönseler çoğu belki tekrar yazar evet, ben genel olarak bana söylediklerinden bahsettim, bilemem ne yazarlar geri dönseler. belki de benim denk geldiğim kişiler aşırı negatiftir, gerçekte tıpçıların çoğu halinden memnundur belki de bilmiyorum artık :D

sağlıkçılar hariç herkes kötülüyor dediğin için genel olarak yazmak istedim, sakin ol dostum. tıpa bir laf söylemiyorum, tıp hakkında olumsuz bir yorum yapmıyorum farkındaysan bana tıpçılar tarafından söylenenleri yazdım ve sağlıkçılar kötülemiyor demene şaşırdım sadece. ben tam tersi öğrenci kesimi tarafından tıbbın yüksek talep görüp mesleğin içinden kişiler tarafından yerilmesine şaşırıyorum mesela. yine de şu anki şartlara bakıp tercih yapılmaz herhalde tıp tıptır sonuçta, şartlar düzelir inşallah ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -memento mori -- 8 Ağustos 2022; 16:27:1 >

• benim gözlemlerime göre durum tam tersi bence forumda ceng acayip bir kötüleniyor tıp çok fazla övülüyor

ea ilk 500 sayısal 15k'ya denk sen ne konusuyosun ya

(fenin yapılabilirliğinin daha az olduğunu ihmal ettim)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bak güzel kardeşim benim yaptığım genelleme forumdaki kişilerle alakalı reeldeki kişilerden bahsetmiyorum ,sen hala tıp okuyan tanıdıklar halinden memnun değil diyorsun,burada kastettigim kitle tıpa girecekler veya 1.siniflar

Eadaki iyi bölüm demek hayatının bir döneminde endüstri mühendisi gibi çalışmaya çabalamak demektir

Ya da çap yapıp cengci olma hayali

Ayrıca en alttaki büyük harfle yazılan ironiydi
    ( Keşke bunu aciklamak zorunda kalmasaydim )

• diyelim ki zorluk olarak öyle olsun ama sayısal 15kda mı yoksa ea ilk 500de mi daha kaliteli, prestijli yerler var sizce? ea 500 de boun iibfler, sabancı, bilkent, koç var. sayısal 15kda anadolu tıpları ve top 5 üni dışındaki mühendislikler var? tıp veya mühendisliklerden biri istenmiyorsa ea seçmek mantıklı bence.

ironi olduğunu anlamadığımı nerden çıkardın dostum. çok gerginsin, ciddiyim :D

tamam anladım da forumda da bahsettiğin gibi değil bence durum :D her çeşit insan var burada.

trollemeye devam edin hocam ne diyeyim :D evet ea tek amacı onlar, sizin dediğiniz gibi olsun :)

Dandik dediğin bölümleri kazanan öğrenciler koça Sabancı'ya girip mühendisliğe geçince gelen gtü ceng övme hissi

Haklı olduğumu anlamana sevindim

• Gtuye iyi demedik hocam ama o adamların iyi mühendislik yapabileceği şaibeli

Hocam spesifik bir hedefi olmayan öğrencinin tm gwçmesi çok daha mantıklı. Vasat bir üniversitede endüstri okuyan birçok insan var, bunlar tm geçse belki de ilk 500e girip boğaziçi işletme yazacak çok daha kaliteli bi üniden mezun olup aynı işi yapacak

• bysinavci B kullanıcısına yanıt
    Aslında bu diğer bölümler için de geçerli tıp'ın daha çok göze batması yerilmesi dile getirilme sebebi maalesef günümüz sorunları gündem koşulların yaratığı etki olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.