Şimdi Ara

Bu Emaile inanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iBRET ALINACAK BiR OLAY! Kuranı Kerimi Yırtan kız Yanan Kız

ibretle okuyacaginiz bu olay Hollanda'da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek icin üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda'da bi hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor.

Bu Emaile inanmayın

Kuran-i Kerim'den ayetler:
    - "Kur'an okundugu zaman onu dinleyyin ve susun ki size merhamet edilsin" (Arâf, 204).
    - "Biz, Kur'an okundugu zaman, seniinle ahirete inanmayanlarin arasina gizleyici bir örtü çekeriz. Ayrica, onu anlamamalari için kalplerine bir kapalilik ve kulaklarina bir agirlik veririz. Sen, Kur'an'da Rabbinin
    birligini yadettiginde onlar, canlari sikilmis bir vaziyette, gerisingeri dönüp giderler" (Isrâ, 45, 46).
    - "Biz, Kur'an'dan öyle birseyy indiriyoruz ki o, müminler için sifa ve rahmettir; zalimlerin ise yalnizca ziyanini artirir" (Isrâ, 82).

Evet arkadaslar bana gene böyle bi mail geldi sakın inanmayın

Bu resim Patricia Piccinini isimli bir sanatçının heykeline aittir

Heykellerin orjinalleri

Bu Emaile inanmayın

Bu Emaile inanmayın

Bu Emaile inanmayın

İnanan yoktur ama genede yazayım dedim maksat paylasım olsun

• Arkadaşım defalarca yazdım yine yazayım.Bu olay yalan bile olsa KURANI KERİME saygı göstermek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TALHA BIN UBEYDULLAH

Arkadaşım defalarca yazdım yine yazayım.Bu olay yalan bile olsa KURANI KERİME saygı göstermek lazım

+1 dostm

..

ben tırsmıştım biraz ilk okuduğumda ya..
  • resmi göremiyorum tekrar koyar mısın çok merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TALHA BIN UBEYDULLAH

Arkadaşım defalarca yazdım yine yazayım.Bu olay yalan bile olsa KURANI KERİME saygı göstermek lazım

• Sorry, this GeoCities site is currently unavailable.

Tekrar At Olmadı gene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bu_rock94

ewet olmamış

evet olmamış
  • ben nası görüom :s
  • Bunu biz çok tartıştık ama sonra bu Modelin bir silikon firmasına ait olan bir manken olduğu ortaya çıktı
  • bendede gözüküyo resimler.Bu arada bu mailleri niye yolluyolar anlamıyorum hayır amaç spam için veritabanı oluşturmaksa dini niye alet ediyonuz.
  • tartısma olmasın ama bence korkak insanları bu yolla korkutarak dinci yapmaya calısıyo olabilirler
  • kardeşlerim insanları sizin deyişinizle dinci yapmak kötü birşeymi.. bence hayır. ama hepimizin gördüğü ama hala birşey yapmadığı bir durum var. yıllardır dinimizi bazı kesimler kendilerine gelir kapısı olarak görüyorlar(devletten maaş alan imamlarımız hariç). insanları en kolay korkutma yöntemide dini olaylarla korkutmadır. bak şunu şöyle yaparsan böyle olur gibi. daha küçücük çocukken bize büyüklerimiz onu böyle yapma günah bunu böyle yapma günah diyerek yalan yanlış bilgiler verdiler hala daha çocuklara verilmeye devam ediliyor.

yukarıda anlatınlan olay tamamen bir yüz karasıdır. insanların kendilerine bir fayda sağlamak için insanların temiz ve saf duygularını kullanmak, tamamen kabul edilemez bir olay. hem birde buna Semavi dinlerin en büyüğü ve en yücesinin kutsal kitabından bir kaç ayet eklemeleri tamamen şerefsizlik.

• bence bu resmi çarpılan kız diye sunanlar kasıtlı siyonistlerde olabilir.müslümanlardan insanları soğutmak için.
    yinede tam bilemiyorum tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.