Bildirim
BU E-SİGARA KİTİ ALINIR MI (SMOK İÇERİR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
UP UP UP UP UP UP -
H priv eskidi. O paraya alien al daha iyi. -
Elektronik sigara patlıyor diyorlar dikkatli ol. -
quote:
Orijinalden alıntı: NamSalanAdam
H priv eskidi. O paraya alien al daha iyi.
Hocam aralarında teknik özellik olarak ne farklar var ki ? Benim görüntüsü hoşuma gittiği için h-priv düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
350 ye sıfırını sayıyorlar
aliexpresten 250 civarına getirebilirsin. Kutuya 29 auro yazın diye söylersin yazarlar -
H-priv ile Alien aynı çipi ve yazılımı kullanıyor olmalı, Şekli burda belirttiğin üzere bir kriter ki kendim Alien kullanıyorum iki pille bu kadar küçük olması benim için cezbedici. Yurtdışı bekleyemem dersen ya da gümrük riskine girmeyeceksen alınır o fiyata. Tabi cihaz ve pillerin kondisyonu da önemli. -
quote:
Orijinalden alıntı: LucidEresbos
350 ye sıfırını sayıyorlar
aliexpresten 250 civarına getirebilirsin. Kutuya 29 auro yazın diye söylersin yazarlar
Hocam dediğiniz doğruda 1 ay bekleyip gümrüğe takılma riskide var yoksa dediğiniz gibi h-privler 200₺
quote:
Orijinalden alıntı: Roby
H-priv ile Alien aynı çipi ve yazılımı kullanıyor olmalı, Şekli burda belirttiğin üzere bir kriter ki kendim Alien kullanıyorum iki pille bu kadar küçük olması benim için cezbedici. Yurtdışı bekleyemem dersen ya da gümrük riskine girmeyeceksen alınır o fiyata. Tabi cihaz ve pillerin kondisyonu da önemli.
Hocam o kadar beklerim ama gümrüğe takılır diye korkuyorum. O kadar beklediğime deymeyeceği için. Hocam peki nasıl anlayabilirim ürünün durumunu kondisyonunu nasıl anlayabilirim. Satıcıya sorsam nedese yalan olur. Ayarlardan falan ne kadar kullanıldığını ne durumda olduğunu anlayabilir miyiz
Evet bir kaç gün önce haberlerde gösterdi adamın cebinde patlıyor alev alıyor pili çıkarmak lazım kullanmadığında -
Cebinde patlayan adamı izle. Ya yüzünde patlarsa? Normal sigara iç boşuna sağlığından olma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 25 Aralık 2016; 22:27:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06
Evet bir kaç gün önce haberlerde gösterdi adamın cebinde patlıyor alev alıyor pili çıkarmak lazım kullanmadığında
Hocam dediğiniz doğru ama aynı risk hergün her saat kullandığımız telefonlarda da var. En önemli etken güç kaynağı. İyi bir batarya, pil alıp düzgün kullanıldığı sürece bu risk çok aza iniyor
gümrükten artık çok zor geçtiği için yurt içi fiyatları uçtu dostum esigarada ama sana verilen fiyat fena sayılmaz, parçalar dökülmüyorsa tabi. ben 1 yıldır kullanıyorum ama uzmanı sayılmam. esf forum var, orada esigara hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X