Farkında değil misiniz her geçen gün birbirimize düşürüyorlar biraz daha , amaçlarına ulaşıyorlar hızlıca. Oysa hepimiz insanız farklı bir yönümüz yok . Kimi zaman farklı düşüncelere sahip olsak'da bu bizi birbirimize düşürmesin bunun için çabalayacağımıza bunun olmaması için çabalamalıyız. Mutlu olmak varken neden birbirimize daha fazla acı çektirmek zorunda bırakıyoruz kendimizi ? Ben Fenerbahçe tutkunuyum ve hiç bir olay birbirimizden ayrı düşürmesin bizi , birlik için beraberlik için savaşmak varken öldürmek için savaşmak niye ? Ben bazen karşıt yorum atarken kendime kızıyorum. Uyuşturucu gibi damarlarımıza kadar işledi ve engel olamıyoruz içimizdeki karşıt düşüncedeki kişiyle tartışmayı. İlla tartışacağız illa kalp kıracağız. Birini alt ettiğimiz zaman seviniyoruz . Onun elinden tutup kaldırmak varken , beraber mutlu çözümler üretmek varken bu çatışma niye ? Göz,kulak,ağız , burun vs bunlar hepimizde var . Biz Farklı değiliz arkadaşlar, biz başka dünyadan gelmedik , biz birbirimizi öldürmek için üzmek için doğmadık günaha girmek için doğmadık. Tuttuğumuz takımlar , seçtiğimiz siyasi parti , din ayrıcalıklarımız farklı diye bunca yıl bu saldırganlık niye. Her şey için çok üzülüyorum. Hiç bir zaman pes etmeyeceğim değişmek için çabalamalıyım , çabalamalıyız.
kesinlikle haklısın hep destek tam destek
Biri gider sirf bir mac icin siyahi bir oyuncunun irkina kufur eder
Biri oyuncu dovmeye soyunma odasina iner
Biri sahaya atlar oyuncu dovmek icin
Biri sirf bir mac icin bozuk para atar kafa yarar
Biri sonuclarini dusunmeden sirf mac icin rakibinin kalecisine raki sisesi atar
Ne hale geldik...
döğüş varken gerek yok bunlara
Dostluk sevgi msjları içeren konular pek raiting yapmaz renkdaş nerden biliyorsun dersen tecrübe 2 Gün sonra GS-BJK yi tahrik edici bir msj la konu aç bak bakalım ne oluyor
Aslında gayet iyi dost futbolcular , sanırım ortamı biz geriyoruz ( boşu boşuna ) mesela çok iyi dost olan semih ile arda kadıköy seyircisinin baskısıyla birbirine giriyor vs vs . aslında ortamı biz geriyoruz o yüzden önce taraftarlar dost olmalı , mesela ingilterede karşı takımın taraftarı rakip takımın taraftarının bulunduğu yerde maçı izlese gayet hoşgörüyle karşılanabiliyor fakat türkiyede böyle birşey olduğunu düşünemiyorum bile.o yüzden önce biz dost olmalıyız
batırdık iyice kendimizi ne hallere geldik,ev arkadasım fenerbahceli ve biz onunla bozuşucaz diye beraber maç izleyemiycez keşke yarınki maç oynanmasa bu sene şampiyon mampiyon yok dense çünkü beni ctesi saat 21den sonra olacak olan olaylar o kadar korkutuyorki..
Futbola ve takımıma karşı sevgim var ama bu futbolun gençlerimizi bu kadar soyut bir sebepten birbirine düşürdüğünü göz önüne alınca soğuyorum bir anda futboldan.Ülkemizde hiç olmasa mıydı diyorum. Ancak şöyle bir durum da var.Bizim milletimizde son asırda inanılmaz bir ahlaki çöküntü var.Bunun neticesinde zaten futbol olmasa başka bir şeyle-siyasi görüş,ırk vs.-yine birbirlerine girecek boyuttalar.Futbolun dışında akla gelenlerin şakası falan da olmuyor.Mesele cinayetlere, iç savaşlara kadar gidebiliyor. O sebeple pek hoşlanmasam da ben futbolda bu kadarcık gürültüye razıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Dostluk sevgi msjları içeren konular pek raiting yapmaz renkdaş nerden biliyorsun dersen tecrübe 2 Gün sonra GS-BJK yi tahrik edici bir msj la konu aç bak bakalım ne oluyor
Gerçekten önemli değil yeter ki yazı okunsun duygular içimizde paylaşılsın tek istediğim bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme