Bildirim
Bu da oldu! RGB 24 Pin Kablo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bi bu eksikti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Chuck Schuldiner 1967-2001 -
Bunlar kıçına da rgb don giyiyor mu acaba bu ne takıntı la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu foruma okuduğunu anlayan yönetim getirin bence, hayatımda bu kadar egoist ve anlama sorunları olan destek yönetimi görmedim.https://www.youtube.com/watch?v=44yD6wnaFJw -
bu arkadas paylastigina gore bu sadece intel sistemlere gore heralde?
_____________________________ AMD Ryzen 7 5800x | Asrock B550M-ITX/ac | RTX3060Ti FE | Vengeance LPX 32GB 3200MHz | WD Black SN750 1TB | NZXT Kraken X63 | Corsair SF600 | CM NR200PApple Macbook Pro 16" (2019, Silver) | Apple iPad Air 64GB (Green) | Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra BlueRazer Basilisk X Hyperspeed | Logitech G613 | Bose Companion 20 | Asus VQ34VQL1B | 2021 BMW 330i xDrive -
Başlığı okuyunca LED bağlamak için 24 pin kablo sandım. RGB olmayan şey kalmadı heralde artık.
_____________________________ -
Geçen bi konu vardı rgb hdd mi ssd mi bişey çıkmış. Bende rgb uzatma kablosu çıksada alsak yazıcaktım. Abartı olur diye vazgeçmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
güç iletimli animasyonlu psu
veri iletimli animasyonlu anakart veri yollarına doğru gidiyor sektör..
düşünsenize oyun oynayacaksınız oyun yüklenirken psu dan ekran akrtına evvela oyundaki esas oğlanlar ardından düşmanların animasyonları karta doğru gidiyormuş..
veya
ssd nin üstünde led ekran olsun ve hücredeki okuma yazma düzenleme işlemleri animasyon şeklinde grafiksek arayüzle izlenebilsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 13 Haziran 2018; 3:0:59 >_____________________________ Hesap çalınma ihtimaline karşın mutlaka üyelik doğrulaması talep edin.
örnek:başka bir forum veya alış veriş sitesinden mesajlaşmak isteyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı