Şimdi Ara

20 + 4 pin kablo oturmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin. Psudan gelen 20 + 4 kabloyu anakarta takmaya çalıştım. Ilk basta sadece 20liği takıp 4lugu takmadim. Pc hiç açılmadı. Sonra 4lugu de taktim ama tam oturmadı. Pc açılıyor yaklaşık 20 saniye sonra kapanıyor sonra hiç beklemeden tekrar açılıyor. Sanırım bu kablolarla alakalı bir durum.

Anakarta bişey olacak diye çok da bastiramiyorum. Eger ikisini (20lik ve 4luk) ayrı ayrı takarsam ikisi de tam oturuyor ama beraber takınca olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 + 4 pin kablo oturmuyor

Resimi de burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 4lü pin 20li pine tam oturmamış. Yandaki tırnakları yerine geçirene kadar bastırın ayrı ayrı değilde beraber takın 20pinle.
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    İkisini birleştirip de basıyorum ama tam bir oturma olmuyor. Yani çıt diye oturmuyor yerine. Anakart esniyor bayağı ama olmuyor. Bende mi hata var acaba? Ayrıca pcnin kendini her 20saniyede bir kapatıp hemen tekrar başlatması bu kablolarla ilgili olabilir mi?
  • 4 pinlik kısmın yanındaki çentik 20 pinlik kısmın altında kalmalı.
    Takmadan önce resimdeki gibi olması lazım.
    Rahat takılan bir kablo değildir, biraz esnetir anakartı.
    20 + 4 pin kablo oturmuyor
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Tamamdır aksama bidaha deneyeyim. Anakartın altından tutarak bastıracagım ama altında pimler var irili ufaklı bişey olur diye elimi değemiyorum. Peki pcnin sürekli açılıp kapanması bundan mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 jak girişleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.