bu gün arkadaşlar konuşuyordu bu cuma 13. cuma falan diye merak ettim. ne falan diye biraz bilgi aldım uğursuz falanmış herhalde... bilgisi olan paylaşsın
13
Sondaki 3ü al 13 ile çarp ne etti 39 baştaki bir ile 39u topla ettimi 40 gerisini söylememe gerek yok
gece yarısına kadar bamyanla oynama sakın yoksa
Genellikle hrıstiyanların batıl inançlarından biridir. Hatta işi o kadar abartan vardır ki bazı binalarda 13.kat düğmesi yoktur asansörlerde.
ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: Takayashi
Genellikle hrıstiyanların batıl inançlarından biridir. Hatta işi o kadar abartan vardır ki bazı binalarda 13.kat düğmesi yoktur asansörlerde.
13. kat düğmesi değil direk 13. kat yok. 12-14 der (mantıksız ama olsun) uçaklarda (boeing ve airbus ) 13 nolu sıra yoktur. otellerde 13 nolu oda da yok. vs vs vs vs gibi bir çok saçma teori . hostese uçakta iken neden 13 nolu sıra yok dediğimde zavallım dumur oldu nasıl yok falan diye bi kitlendi, açıklayamadı sonra başka bir arkadaşı geldi de olaya açıklık getirmişti. ama harbi hiç bir firmada yokmuş.
cumaya girmemize 6-7 saat kaldı ilk izlenimlerimizi yazıcam. merhaba ben mesut çevik bu videomuzda batılıların 13. cumasını inceliyeceğiz