< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu cam çatlağı basit yöntemlerle onarılır mı?

-
-
İlaçlar satılıyor bu gibi çatlaklar için yapılır diye düşünüyorum .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Camcıda tamir ettirin havalar soğudu çatlak yürümesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten bu sebepten sordum hocam. Bulunduğum şehir şimdiden gece eksileri görüyor
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
Zaten bu sebepten sordum hocam. Bulunduğum şehir şimdiden gece eksileri görüyorcarglass şubesine uğrayın makina ile tamir ederler.
Malesef hocam Ağrıdayım burda bayilikleri olan hiçbir şey yok. Sıradan bir iki camcı var ilçede olduğumdan gidip gösteremedim. Acaba onlar yapabilir mi?
Edit: Baktım enteresan bi şekilde varmış hocam gideceğim hemen öneri için teşekkürker
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 16 Kasım 2020; 23:15:18 >
quote:
Malesef hocam Ağrıdayım burda bayilikleri olan hiçbir şey yok. Sıradan bir iki camcı var ilçede olduğumdan gidip gösteremedim. Acaba onlar yapabilir mi?
Edit: Baktım enteresan bi şekilde varmış hocam gideceğim hemen öneri için teşekkürkerbilemiyorum, makinası lazım.
Benzeri bende de vardı, döktüm japonu yedire yedire. Simdilik bi ilerleme yok, oldugu gibi kaldi
Sileceği değiştirirken başıma geldi benim de. Japon yapıştırıcısı sürdüm iyice fakat ertesi gün camın yarısına kadar, sonraki gün ise baştan sona kadar büyümüştü çatlak. Yeni cam taktırdım mecburen. Çok zaman geçmeden işi bilen birine yaptırın derim bende olduğu gibi tüm cama yayılmasın.
-
Arkası boş olmadığından yani A sütununa denk geldiğinden ilerlemeye faydası olur diye düşünüyorum hocam. Şahsen kaskom var orijinal camla değiştirebilirim ama sırf sökülmemesi için tamir ettirmeye çalışıcam. Orijinali bile taksan özellikle kötü işçiliğe denk gelirse olumsuz sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.
quote:
Arkası boş olmadığından yani A sütununa denk geldiğinden ilerlemeye faydası olur diye düşünüyorum hocam. Şahsen kaskom var orijinal camla değiştirebilirim ama sırf sökülmemesi için tamir ettirmeye çalışıcam. Orijinali bile taksan özellikle kötü işçiliğe denk gelirse olumsuz sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.Anladım hocam. Benimki kırıldığında Mercedes bayisinde orijinal kalmamıştı, salgının ilk zamanları olduğu için gelmesi de uzun sürer dediler. Ben de dolu veya şiddetli yağmurda daha kötü hale gelmesinden korkup sanayide yaptırdım. Orjinalden hiçbir fark hissetmedim ama orijinalden şaşmamak en doğrusu olur. Siz önemsemeseniz bile satarken camın orijinal olmadığını görünce kaza yaptığınızı vs. düşünebilirler. Her ihtimale karşı kırık cam ile çekilmiş fotoğraf bulundurmakta da fayda olabilir.
-
benzer bi çatlak benim araçtada olmuştu
auto kinge götürdüm kaskodan yaptırmak için
torpidoya yakın olduğu için torpidonun yanma riski var dediler
ısı ile birşeyler yapıyorlarmış
o yüzden yaptırmadım öyle bindim 2.5 sene
yürümedide
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X