Şimdi Ara

Bu cam çatlağı basit yöntemlerle onarılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün aracımda fotoğraftaki gibi bir taş çatlağı fark ettim. Taşın geldiği yer sağ A sütununun hizası. Tabiri caizse taşın geldiği noktanın etrafına örümcek bacakları şeklinde kılcal çatlaklar oluşturmuş. Sadece taşın geldiği noktaya tırnak geçiyor etrafına geçmiyor. Bu çatlak internetteki basit çatlak giderici kitlerle tamir edilebilir mi? Bu cam çatlağı basit yöntemlerle onarılır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlaçlar satılıyor bu gibi çatlaklar için yapılır diye düşünüyorum .

• Camcıda tamir ettirin havalar soğudu çatlak yürümesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Zaten bu sebepten sordum hocam. Bulunduğum şehir şimdiden gece eksileri görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Zaten bu sebepten sordum hocam. Bulunduğum şehir şimdiden gece eksileri görüyor

carglass şubesine uğrayın makina ile tamir ederler.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam Ağrıdayım burda bayilikleri olan hiçbir şey yok. Sıradan bir iki camcı var ilçede olduğumdan gidip gösteremedim. Acaba onlar yapabilir mi?
    Edit: Baktım enteresan bi şekilde varmış hocam gideceğim hemen öneri için teşekkürker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 16 Kasım 2020; 23:15:18 >
  • quote:

Malesef hocam Ağrıdayım burda bayilikleri olan hiçbir şey yok. Sıradan bir iki camcı var ilçede olduğumdan gidip gösteremedim. Acaba onlar yapabilir mi?
    Edit: Baktım enteresan bi şekilde varmış hocam gideceğim hemen öneri için teşekkürker

bilemiyorum, makinası lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzeri bende de vardı, döktüm japonu yedire yedire. Simdilik bi ilerleme yok, oldugu gibi kaldi

• Sileceği değiştirirken başıma geldi benim de. Japon yapıştırıcısı sürdüm iyice fakat ertesi gün camın yarısına kadar, sonraki gün ise baştan sona kadar büyümüştü çatlak. Yeni cam taktırdım mecburen. Çok zaman geçmeden işi bilen birine yaptırın derim bende olduğu gibi tüm cama yayılmasın.

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Arkası boş olmadığından yani A sütununa denk geldiğinden ilerlemeye faydası olur diye düşünüyorum hocam. Şahsen kaskom var orijinal camla değiştirebilirim ama sırf sökülmemesi için tamir ettirmeye çalışıcam. Orijinali bile taksan özellikle kötü işçiliğe denk gelirse olumsuz sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.

• quote:

Arkası boş olmadığından yani A sütununa denk geldiğinden ilerlemeye faydası olur diye düşünüyorum hocam. Şahsen kaskom var orijinal camla değiştirebilirim ama sırf sökülmemesi için tamir ettirmeye çalışıcam. Orijinali bile taksan özellikle kötü işçiliğe denk gelirse olumsuz sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.

Anladım hocam. Benimki kırıldığında Mercedes bayisinde orijinal kalmamıştı, salgının ilk zamanları olduğu için gelmesi de uzun sürer dediler. Ben de dolu veya şiddetli yağmurda daha kötü hale gelmesinden korkup sanayide yaptırdım. Orjinalden hiçbir fark hissetmedim ama orijinalden şaşmamak en doğrusu olur. Siz önemsemeseniz bile satarken camın orijinal olmadığını görünce kaza yaptığınızı vs. düşünebilirler. Her ihtimale karşı kırık cam ile çekilmiş fotoğraf bulundurmakta da fayda olabilir.

• benzer bi çatlak benim araçtada olmuştu

auto kinge götürdüm kaskodan yaptırmak için

torpidoya yakın olduğu için torpidonun yanma riski var dediler

ısı ile birşeyler yapıyorlarmış

o yüzden yaptırmadım öyle bindim 2.5 sene

yürümedide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.