Bu burun estetikle düzelir mi arkadaşlar? ![]() @furkanta_resmi Hocam senden mantıklı yorumlar geliyor, bir görüş alabilir miyim |
Bu burnu estetik kurtarır mı? [SS]

-
-
düzelir hatta bazı özel hastaneler photoshopta burnunun amleyat sonrası halini gösteriyo ona göre karar veriyosun
-
hocam şekli ayrı dert büyüklüğü ayrı dert. telefondaki bi uygulamadan küçük birkaç oynama yapınca bambaşka bir insana dönüşüyorum resmen. bu gargamel burnundan kurtulmam lazım biran önce
-
kurtulursun hocam türkiye estetik turizminde dünya lideri millet dünyanın öbür ucundan kalkıp bu amelyatlar için buraya geliyor. böyle bi şansın var değerlendir
-
neden düzelmesin kardeş olaya şu mantıkla bakın büyük bütün bir pasta var ama sen ufak bi dilim istiyosun kesip alırsın küçük dilimin var büyük pasta istiyosun bütün pastayı baştan yapman gerekir
burun da aynı olay büyük kemerli burunlar kolay düzelir küçük fazla kalkık burunlar zor ;)
-
offf be burna bak fatih sultan mehmetin torunu musun be mübarek.aynı fatih sultan mehmet burnu
-
yakinda bagimsizligini ilan etcek hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan daha büyük ve yamuk burnum vardı. O bile ihya oldu. Seninki hayli hayli olur.
Sen haber ver paradan
Ben Rizeliyim benim burnum senin burnunu döver hocam
Tabiki de olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam burnunuzda yüz çıkmış
Çok fazla ısrara gelemem
Çok konuşanlar gelemem, wow
Çat kapı olayına gelemem
-
Teşekkür ederim, tabii ki de kurtarır. Kurtarmak ne kelime bence kolay ameliyatlardan biri olur öyle abartı bir şeyi yok.
Şu an yaşın gençse bence biraz çevrenin etkisi olabilir kötü hissetmende, yaş biraz daha ilerledikçe burnu hafif kemerli falan olan erkekleri daha hoş buluyor kadınlar. Benden söylemesi.
Eğer nefes almana engel değilse biraz daha bekle derim. Yok ben yaptıracağım dersen de olur yani senin tercihine kalmış yalnız çok meşakkatli bir süreç o yüzden en boş en uygun zamanında yaptırman lazım. Eğer öğrenciysen yaz tatili tam zamanı okul başlayana kadar geçer.
Bir hafta falan sırf ağzından nefes alacaksın, ameliyat yaptıran diğer insanların nasıl geçmiş kesin YouTube’da vardır onlara bir bak. Bana göre çok ağrılı acılı bir süreç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kurtarmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu burun ne ki hocam :D yapman gereken tek şey doğru doktora denk gelmek. Artık burun ameliyatı yapmak tırnak yaptırmak saç boyamak gibi sıradan bir şey haline geldi
Cevap icin tesekkurler hocam. Cok genc sayilmam, 24um ve mezun oldum. Onceden tipim hakkinda cok fazla dusunmezdim fakat yeni yeni burnumun fotograflarda falan baya kotu durdugunu fark ettim, en azindan benim estetik anlayisima gore boyle.
Su an biraz daha arastirma yapmam gerekiyor sanirim doktor konusunda vb., ama kendimi begenmem icin bu burnu duzeltmem lazim gibi hissetmeye basladim, nasil bir organsa yuz ifadesini bastan asagi degistirmeye yetiyor.
Allah kurtarsın kardeşim
Evet yani yüz öyle bir şey ki her bir nokta etkiliyor büyük geliyor bacağın biraz çarpık olsa o kadar sorun etmezsin herhalde e yaptır o zaman. Dikkat et yalnız bazı merdiven altı gibi yerler var aman basına bir sey gelmesin internetten yorumlarına bak 1-2 bin lira uygun olsun diye kötü bir sey olmasın. Kimisinin sonradan burnu eğildi unideyken
Burun estetiği özellikle Türkiye de saç kestirmek gibi bir şey oldu. 2 saat öğle uykusuna yatıyorsun sadece o arada yapıyorlar.
-
Kesinlikle katiliyorum hocam, iyi bi yerde yaptirmayacaksam hic yaptirmam, riskli isler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X