Şimdi Ara

Bu BİMER ya da CİMER ne işe yarar arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar başvurularına olumlu ya da olumsuz dönüş yapılan oldu mu?
    Ne için var bu siteler?
    Özellikle şikayet oluşturup olumlu cevap alan arkadaşımız var mı ?

• Asıl terorist dışarda geziyor şikayet ettim hala geziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 24 Aralık 2016; 22:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Asıl terorist dışarda geziyor şikayet ettim hala geziyor

Şimdi baktım, bir sürü şikayetim var,
    hareketlere baktım, oradan oraya
    oradan oraya sevk edilip durmuşlar ama
    bir sonuç yok.Elime geçen bir şey yok.
    Ben ayıkmadım nasıl iş.
  • 2 3 kere yazdım bir kere bile geri dönmediler.
  • yazdıgım seyi yanlıs anlayıp yanlıs sekilde döndüler güya sınavlarda paragraf soruyolar okudugunu anlayan nesil için daha devletin o kurumlarında çalışanlar anlamıyor okudugunu bak yine sinirlendim hocam ondan sonra 2 kere daha yazdım cevap yok güya kanun var 30 günde cevaplanması lazımmış !
  • İletme yani Forwarding dışında hiçbir işe yaramıyor Bimer. Bimer'i kullandımda Cimer'i hiç kullanmadım bu arada. Biraz mobbing yapıyorlar o kadar şikayete muhatap tarafa.
  • Şu kurum şu işi yapmıyor diye şikayet ettim, şikayetim döndü dolaştı işi yapmayan kurum yetkilisine geldi ve cevabı yine bu yazdı ve yapmıyoruz işte dedi. Kısacası bunlar bir işe yaramıyor sadece yazdığın yazıyı elden ele dolaştırıyorlar ve yine aynı cevabı alıyorsun. Ben o adama zaten gitmişim işi yapmamış o nedenle senden yardım istemişim zaten, tamamen gereksiz bir uygulama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gss için sgk yı, alt yapı için belediye yi şikayet ettim. Belediye sağolsun aradı çözmek için gerekli işlemler devam ediyor dediler.

Genelde şikayet ettiğiniz kuruma yönlendirme işine yarıyor.
  • Gayet güzel bir sistem özellikle devlet işlerinde olusan saçma olayları çözmede çok işe yarıyor. Sorunlar yüzünden arayıp özür diliyor ve özel ilgi gösteriyorlar.
  • CİMER'i yeni duydum. Şikayetine göre seni yönlendiriyor, dönmeme gibi bir durum söz konusu olacağını sanmam kayıt ediliyor sonuçta şikayetler.
  • bimer'e kaldığımız apartı şikayet ettik 2 sene önce . 2 saat sonra geldiler . soruşturma başladı .
    sonucunu bilmiyorum
  • Vallahi cevabı belirsiz soru.Hala bende çözemedim.ALO 170 ne fonksiyonu var.Hiçbir işe yaramıyor.
  • Bimer ve Cimer gayet ilgili çalışıyor. Geçen sene gireceğim bir sınavla ilgili bir soru yöneltmiştim, 10 gün içinde dönüş yapmışlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.