Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Eylül 2022; 14:58:32 >

• 8GB Ram GT645M üstü bir kart olsaydı önerebilirdim. Fakat W7 devam etmelisin sorun sistem özelliklerinde değil fakat 4GB ram de 7 sanki daha iyi olur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangello

İnternette araştırdığımdada yüklenebilir tarafaında bilgiler buldum çok kararsızım

Yüklenir, yüklenemez demiyorum fakat W7 ile daha rahat edersin.
  • win 8 pek gamer tarzı bi işletim sistemi değil bence ama 7 den daha rahat çalışır
  • Windows 8 kullanışsız olmuş, emin ol 7 ile çok daha rahat edeceksin
  • Yüklenmesine yüklenir de şu an için 7'nin yetmediği ve 8'e ihtiyaç duyduğumuz bir durum yok. Daha zamanı var.

-İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 20 Aralık 2012; 18:31:17 >
  • Windows 7 de kal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana windows 8'de performans artışı var gibi geldi.Windows 8 yüklesende sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • Windows 8 yüklenir gayet. Ben olsam yüklerdim.
  • Benim arkadasim 1 gb ram 1.7 ghz tek cekirdege yukledi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu win8 i yedek HDD'ye yükledim ve hemen sildim . Çok kullanışsız olmuş .W7 en iyisi sen devam et boşver
  • başlat çubuğu olmayan Windows a Windows demem ben

win7 ile devam et

win8 daha gelişmesi lazım
  • W7 devam etsen daha iyi olur
  • bilgisayar daha çabuk açılıyor. metro arayüzü 1-2 püf noktayı öğrendikten sonra çok daha iyi başlat menüsünden. performans olarak oyunlarda bence win 8 daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 20 Aralık 2012; 20:28:24 >
  • yedekte boş yeriniz varsa yükleyin en azından denemiş olursunuz ön yargılı olmayın başlat mönüsü içinde araçlar var onlarda başlat mönüsünü ekleyebilirsiniz ayrıca metro arayüzünüde kapatabiliyorsunuz bence yükleyin bir şey kaybetmezsiniz
  • bence windows 7 ye devam etmelisin. çünki windows 8 de yepyeni bir arayüz ve gelişmiş özellikler olduğu doğru,bu özelliklere sahip olduğu için daha güçlü bi sisteme ihtiyaç duyar sende de 4 gb ram var eğer yeni çıkan veya çıkacak oyunları oynamak istiyorsan win 7 de kalmalısın yoksa ekstra ram satın almak zorunda kalabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.