Şimdi Ara

Bu bilgisayar nasıl upgrade edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu özellikteki bi bilgisayarı upgrade etmek istesem neresinden başlamam gerekir sizce?

Pentium III 665
    192 MB SD Ram
    Anakart P III uyumlu sadece
    32 MB TNT2 ekran kartı
    CDRW
    10 GB harddisk

biraz pahalıya malolcak sanırım ama bu eskileri satamam da galiba =)

upgrade sırası ne olmalı? teker teker yapabilirim ancak..

en başta ekran kartından sonra ramden en sonda hdd yi değiştirerek işe başlaya bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 29 Aralık 2006; 13:25:50 >
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT
  • Bütçe ?
    1.seçenek:Anakartınla işlemcini sat yerine sdram kullnılan p4 ankart ve işlemci al.bunu tavsiye etmem neden dersen ramlerinide sat ddr ram alırsın onun yerine fiyatları aynı aşağı yukarı.ikinci el forumundan rahat alırsın..
    2.seçenek:anakart işlemci ve ramlerini sat yerine:
    ASROCK 775DUAL-VSTA al(agp kartını çok rahat kullnırsın zamanla onuda satar pcı-ex alır takarsın)
    775pinlik işlemci al ve ram la tabi
    diğer parçaları zamanla değiştirirsin

tabi şuda var kasan büyük mü büyük se bir tane power supply al en az 350w. kasan ufaksa kasada alman gerkecek onun içinde ikinci el forumunda alişeker var elinde güzel kasalar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 29 Aralık 2006; 13:37:01 >
  • p3 1000 işlemci al dicem ama uğraşcağına değmez...benim önerdiğim ankart la hem şimdiki teknoljileri kulllanırsın hemde ilerde alırsın bir core2duo fıstık gibi olur....anakartı değiştirince mecbur işlemcide değşcek ama rami değişmek zorunda değilsin sdramli p4 anakartlar var
    yada ddr + sdram çalıştıran ankartlar var önce sdramle kullnırsın sonra ddr ram takarsın ama dediğim gibi zaten ramleri sattığın fiyata ddr ram alabilirsin...
    Daha Fazla Göster
  • tamam dostum saolasın önerilerin için..
  • önemli değil ben dediklerimin aynını yaprım 2 ay kadar önce bir tek ekran kartını değiştirmem kaldı şu an onla uğraşıyorum...ikinci el forumunda baya bir takıl bence birde gittigidiyor.com a bak ucuz şeyler denk geliyor bazen
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.