Şimdi Ara

Bu sistem güncellenerek adam edilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte GA-770TA-UD3

İşlemci
    amd phenom 2 x4 945

Ekran kartı
    amd radeon 5850

ramim 2gb (az yani)ekstra ram alsam yeterli mi, grafik manyağı birisi değilim ama bi fallout 4 oynamak istiyorum, sizce ram la kurtarabilirmiyim ? hayır ekran kartıda lazım derseniz bu anakart güncel bi ekran kartında sorun çıkarır mı ? kısacası bi kaç ufak takviye ile adam olur mu bu emektar, yoksa yeni sistem şart mı ?

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 25 Ocak 2018; 16:45:58 >

• 2 GB RAM oldukça düşüktür.. hiç bir güncel oyunu oynayamazsın düzgün bu kadar miktar ile.. en ezından 2 x 4 şeklinde alırsan biraz rahatlar sistem..

RAM: Kingston 8 (2x4) GB DDR3 1333 MHz CL9https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-2x4-gb-1333-mhz-ddr3-ram-acilen-satiliktir-457633687/detay

Elindeki RAM'i satıp bu seti al.. ekran kartın oldukça güçsüz, ama işlemcinin gideri var hala.. youtube da videolara göre GTX 950 - 960 bile takıp güzel performans alanlar var o işlemci ile.. ancak ekran kartın biraz frenleyecektir seni.. 2. elden bir GTX 950 bulursan gayet iyi olacaktır.. anakartın da eski ama çok sağlam modellerden biri.. 8 + 2 faz yapısı ile de O.C. yapmaya çok müsait.. tabi bunun için de iyi bir PSU, güzel soğutması olan bir kasa ve işlemci üzerinde harici soğutma gerekiyor..bu saydıklarım yoksa sende O.C. deneme bile..

• Anakart islemci islemci sogutucusu ram ekran karti eger azsa guc kaynagi hepsi degismesi lazim. Uzerine yatirim yapilacak kalici olabilecek bir parcasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 25 Ocak 2018; 17:37:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi komple sistem degisikliginin mümkün olmadigi durum icin düsünecek olalim, elimizde sadece upgrade secenegi olsun.

*Size ram her halukarda sart, min 8gb olmasi gerekiyor.
    *islemciye bir miktar oc ile performans arttirilabilir (artis "göreceli iyi" olur, 2kat artmaz)
    *ekrankartinin 1gb olusu, droplara sebebiyet verip oyun akisini bozacak büyük bir ihtimalle. min 2gb lik öneriyorlar. ama grafik ayarlari ile oynanirsa belki oyun akici olabilir, olmadi cüzünürlük düsürülür.

alinabilecekler;
    -anakartin destekledigi sekilde min 8gb ddr3 ram, 2x 4gb yahut, 4x 2gb.. nasil bulabiliyorsaniz artik.
    -ekrankarti burada problem, suan ekrankarti piyasasi igrenc bir durumda, ben simdi bir ekrankarti upgrade tavsiye edemiyorum, belki baska arkadaslarin farkli görüsleri vardir. ikinciel ucuz yollu rx 460 yada gtx 1050 olmadi gtx 1050ti düsünülebilir, her ne kadar %100 verim alinamayacak olunsa bile para harcamisken mantikli ürünler almakta fayda oldugunu düsünüyorum.
    -hafif overclock tavsiye ediyorum, bunun icin sogutucunuz varmi bilmiyorum ama komple bir sistem degisikligine gidilmeyecekse düsünülmeli.

bunlari yaptik diyelim oyun bize ne kadar keyif verir bu tartisilir, oynanir mi oynair.

önümüzdeki aylarda yeni ryzen apularin cikmasi bekleniyor. ne zaman cikar, cikinca gercek performansi nasil olur? bilmiyorum ama beklenmeye deger:https://www.tweaktown.com/news/60417/amds-new-ryzen-5-2400g-3-2200g-performance-leaked/index.html

• Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim anakart kalıyor, önceliğim ram daha sonra ekran kartı olucak anladığım kadarıyla, kaliteli bir psu ya sahibim ama ekran kartı takviyesiyle yetmeyeceğini düşünüyorum en azından yavaş yavaş bir pc topluyor havasına girip ram larla başliyim ben en iyisi, anakart idare eder gibi duruyor şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim anakart kalıyor, önceliğim ram daha sonra ekran kartı olucak anladığım kadarıyla, kaliteli bir psu ya sahibim ama ekran kartı takviyesiyle yetmeyeceğini düşünüyorum en azından yavaş yavaş bir pc topluyor havasına girip ram larla başliyim ben en iyisi, anakart idare eder gibi duruyor şimdilik

Bir şey değil kardeşim.. PSU kaliteli ise o halde 8 GB RAM ve işlemciye sağlam bir O.C. ile rahatça Fallout 4 oynayabilirsin gibime geliyor.. en azından low ayarlarda da olsa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Ne Kadar Eder
    10 yıl önce açıldı
    Bu sistem iyi mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.