Şimdi Ara

Bu Ayakkabıyı Almaya Gidiyorum (Aldım) (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde pek hoşuma gitmemişti resimlerden ama ayağımda iyi durdu yardımlar için tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4goodlife -- 17 Nisan 2012; 15:56:46 >

• dur aman gitme

Berbat bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 17 Nisan 2012; 14:23:15 >
  • aynı paraya bunu aldım.http://www.spormarketim.com/urun-14645-adidas-brasic-str-ii-erkek-spor-ayakkabisi.html

tercih meselesi tabiki ama sevmedim tipini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

http://www.flo.com.tr/erkek-ayakkabi-modelleri-212100-M-5005-Siyah-Erkek-Ayakkabi.html

O çok hoşuma gitmedi ya, dockers dockers yazıyor o kısmı bide alt üst farklı renk pek hoşuma gitmiyor.

Yukarıdaki iyi mi kötü mü?
  • güzelmiş hoşuma gitti benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilime saat aldım ama Ss li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alma konfeksiyon ürünü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhylar -- 17 Nisan 2012; 14:29:02 >
  • daha dün ayakkabı almamışmıydın sen? bi bitmediniz
  •  Bu Ayakkabıyı Almaya Gidiyorum (Aldım) (SS'li)

o ayakkabı yazın ayağını kavurur ben böyle bişey aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

o ayakkabı yazın ayağını kavurur ben böyle bişey aldım

Ayaklarım üşüyor zaten benim sıkıntı yok kavursun. Attığın pek hoşuma gitmedi.

• dur dur dur.gitmemişsindir inş. kardeş gittiysende araba falan carpsın ama alma su ayakkabıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

dur dur dur.gitmemişsindir inş. kardeş gittiysende araba falan carpsın ama alma su ayakkabıyı.

Ne alacam valla sapıttım onu alma bunu alma önerin bişeyler de alalım yav artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

daha dün ayakkabı almamışmıydın sen? bi bitmediniz

Bilmiş bilmiş konuşmayın madem konuyu gördün detaylarına da bak ondan sonra konuş. Değiştirmek için gidiyorum şimdi sabah gittiğimde kasalarında nakit olmadığı için ödeme yapamadılar, tekrar gideceğim. Asıl siz bi bitmediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4goodlife -- 17 Nisan 2012; 14:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

daha dün ayakkabı almamışmıydın sen? bi bitmediniz

Bilmiş bilmiş konuşmayın madem konuyu gördün detaylarına da bak ondan sonra konuş. Değiştirmek için gidiyorum şimdi sabah gittiğimde kasalarında nakit olmadığı için ödeme yapamadılar, tekrar gideceğim. Asıl siz bi bitmediniz.

hem her aldığın nefesi konu açıyorsun, hem de ayakkabı konusunda içeriği neden okumadığım için bana kızıyorsun? canım kardeşim, milletin beğendiği şeylere para verip almaktan vazgeç, kendin ol, kendi beğendiğin şeylere para ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlif

130 TL, alayım mı yaz için?

Bu ne la dümdüz olum hiç mi zevkin yok neyin altına gitcek bu belki güzel bi kaprinin altına biraz giyinme zevkin varsa anca
  • pazar ayakkabısı gibi malzemesi ve duruşu çok dandik.
  • bence al dostum ben çok beğendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.