Şimdi Ara

BU ARALAR BENDE OLUŞAN HİSLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bende son 1 aydır falan bi acayip korku var geceleri falan sanki deprem olucakmış gibi hissediyorum. Garip bir şekilde herşey boş geliyor. İçimde bir korku var sanki bişeyler olcak gibi. Mesela şuan 12 mart saat 22 itibariyle ev boş ve ben korkuyorum içimde bi sıkıntı var korku var.

Bu aralar sizdede bi garip korkular var mı sanki kıyamet kopcakmış gibisinden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ara bende de sevdiklerime karşı bir ölüm korkusu olmuştu, sürekli ne yaparım diye düşünüyordum nedensizce. Hayatın güzelliklerine bak, ne kadar sağlıklı ve güzel bir yaşamının olduğunu düşün ve bu konu üzerine düşünme, zamanla unutursun.
    Ölüm düşünülerek yaşanmaz, ölüme kadar olan hayatın tadı çıkmaz bu sefer de, hayatını en güzel şekilde yaşamaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potenciest -- 12 Mart 2016; 22:24:36 >

Orijinalden alıntı: Potenciest

Bir ara bende de sevdiklerime karşı bir ölüm korkusu olmuştu, sürekli ne yaparım diye düşünüyordum nedensizce. Hayatın güzelliklerine bak, ne kadar sağlıklı ve güzel bir yaşamının olduğunu düşün ve bu konu üzerine düşünme, zamanla unutursun.
    Ölüm düşünülerek yaşanmaz, ölüme kadar olan hayatın tadı çıkmaz bu sefer de, hayatını en güzel şekilde yaşamaya bak.

Kaybetme veya ölümle alakası yok.

Bi boşluk hissi herşey boş geliyor. Anlamsız bir şekilde korkuyorum sanki evin duvarları yıkılcakmış gibi. Etrafa bakınca falan gece uyanıp su içmeye giderken bike korkuyorum.

• Hocam bu olaylarin aynisi bana da olmaya basladi son 1 haftadir. Sık sık ve gece yatarken depremler olacak ve biz helak olacagiz gibi duygulara kapiliyorum surekli. Olecegiz gibi duygular. Korku oluyor. Sanki dogal afetler olacak ve (tovbe hasa) kiyamet kopacak gibi hissediyorum. En son ise sabah olunca ve gece bu dusunduklerim aklima gelince hayatin guzelliklerine bakiyorum yok canim hadi ordan diyorum kendi kendime ama gece olunca yine bu kisir dongu devam ediyor.

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • Ricky_Martin R kullanıcısına yanıt
    Aynısı bendede var daha önce yaşadığın bir olaydan kaynaklanıyordur korkunu yenmen gerek

mesela ben trafik kazası geçirdim ama çok şükür hiç birşey olmadı yoluna dışına çıktık nerdeyse takla atıyoduk ve ben ön koltuktaydım. Bu olaydan sonra 1-2 yıl hiç kimsenin arabasına binemedim binsemde arka koltukta sürekli tedirgin halde gittim daha çok bisiklet kullandım ama şuan böyle bir korkum yok

eğer daha önce depremi yaşadıysan sebebi bu olabilir sürekli lambaya bakma ihtiyacı hissediyorsundur. rahatlmaya çalış
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.