Şimdi Ara

çok değişik bir yalnızlık hissine sahibim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 tane arkadaşım var aşırı samimi olduğum da 1-2 işte az.
    fakat benim yalnızlık hissim şöyle ki; spotifydan müzik dinleyemiyorum, evet
    örneğin spotify önerilerinde çok beğendiğim bir müzik görünce hemen gidip yotubeden açıyorum çünkü orada yorumları görüncce başka insanların da benim gibi bu müziği dinlediğini görüyorum yalnızlığım azalıyor.
    asla offline oyun oynayamam.
    evde ders çalışacaksam youtubeden radyo falan açarım ama canlı sohbetin açık olduğu bir canlı radyo yayını ki hem oradan müzik dinler hem ders yapar hem de canlı sohbette konuşanları gördükçe kendimi yalnız hissetmem.
    ama bu öyle bir seviyedeki eski kalmış web sitelerine falan girince de aşırı yalnız hissederim bir stres kaplar içimi.
    ayrıca asla mp3 ya da telefonun offline müzik çalarından da müzik dinleyemem.
    youtubede video izleyeceksem asla 1 günden eski videoları izleyemem çünkü onlar eskide kaldığindan kendimi kötü hissediyorum.
    2017-18 üniversite sınavı soru bankası kitaplarını bile çözemem kendimi çok eskide hissederim kesinlikle 2020 model soru bankaları çözmem gerek.

ama reel dünyada toplum içinde olduğumda da böyle tek başıma kalmaktan çekinmem hatta zevk alırım boş köşelerde falan durmayı severim yalnız takılmak hoşuma gider. kısaca anlayacağınız yalnızlık sendromu mu desem ne desem bilemiyorum çok değişik bir his var ve bu benim çoğu işi yapmama engel oluyor umarım yardım eden birileri çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaldirmatik -- 8 Mart 2020; 22:30:19 >

• Arayış içindesin ve daha önce yasadigin şeyler yüzünden hayattan keyif alamaz hale gelmişsin. Sosyal değilsin. Fikirlerini kabul gören bir arkadaş ortamın olmadığını düşünüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanPoğaça

Arayış içindesin ve daha önce yasadigin şeyler yüzünden hayattan keyif alamaz hale gelmişsin. Sosyal değilsin. Fikirlerini kabul gören bir arkadaş ortamın olmadığını düşünüyorsun.
    galiba uzman psikoloksunuz ya da attınız tuttu veya kahinsiniz çünkü doğru dediniz böyle biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaldirmatik

galiba uzman psikoloksunuz ya da attınız tuttu veya kahinsiniz çünkü doğru dediniz böyle biraz

Alıntıları Göster
    Bırak dünya kendi etrafında dönsün. Gerçek yeterince gerçek ama sahte yeterince sahte değil. Akışına bırak ama ne gerçeğin ne de sahtenin. Kendini bul kaybolduğun yerden. Sesler şarkılar... Kendi sesini dinle kendi şarkını söyle. Sadece geçmişi kabullen ama geleceği kabullenme. Hayal kurmak yarının kabullenişidir. Anı yaşa...

• quote:

Bırak dünya kendi etrafında dönsün. Gerçek yeterince gerçek ama sahte yeterince sahte değil. Akışına bırak ama ne gerçeğin ne de sahtenin. Kendini bul kaybolduğun yerden. Sesler şarkılar... Kendi sesini dinle kendi şarkını söyle. Sadece geçmişi kabullen ama geleceği kabullenme. Hayal kurmak yarının kabullenişidir. Anı yaşa...

Alıntıları Göster
    çabalayacağım hocam teşekkür ederim çözüm için
  • quote:

çabalayacağım hocam teşekkür ederim çözüm için

Alıntıları Göster
    Bu arada psikolog değilim. Bende zamanında aklını fazlasıyla kurcalayıp kaçıran birisiyim.

• quote:

Bu arada psikolog değilim. Bende zamanında aklını fazlasıyla kurcalayıp kaçıran birisiyim.

Alıntıları Göster
    akıl ya deli de var ya mertte derlerya hocam, kötü anlamdaki deli değil tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaldirmatik -- 8 Mart 2020; 23:5:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

akıl ya deli de var ya mertte derlerya hocam, kötü anlamdaki deli değil tabi

Alıntıları Göster
    Yok anladım. Önce yanacaksın etraf aydınlansın yanmadan olmaz.

• quote:

Yok anladım. Önce yanacaksın etraf aydınlansın yanmadan olmaz.

Alıntıları Göster
    fena bir söz hocam.
  • Böyle mutluysan kendini değiştirmeye çalışmana gerek yok. Mesela ben de samimiyetsiz ortamları müzikleri dizileri vs sevmem. Ve bu yüzden yalnız kalıyorum. Tabi hayallerim yok değil. Dünyayı gezmek farklı kültür ve insanları tanımak, belki de aşkı bulmak. Dünyaya somurtmak için gelmedim ya. Yalnızca ideal hayalime kavuşmak istiyorum. Ona kavuşana(çabalıyorum) kadar da sanırım gri bir yaşama devam edeceğim. Ya sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PrensMişkın

Böyle mutluysan kendini değiştirmeye çalışmana gerek yok. Mesela ben de samimiyetsiz ortamları müzikleri dizileri vs sevmem. Ve bu yüzden yalnız kalıyorum. Tabi hayallerim yok değil. Dünyayı gezmek farklı kültür ve insanları tanımak, belki de aşkı bulmak. Dünyaya somurtmak için gelmedim ya. Yalnızca ideal hayalime kavuşmak istiyorum. Ona kavuşana(çabalıyorum) kadar da sanırım gri bir yaşama devam edeceğim. Ya sen ?
    Haklısınız hocam da galiba bana bağımlılık olmuş yalnız kalınca yalnız hissettirmeyecek şeyler yapasim geliyor istemsizce buna engel olmalıyım

• Benzer durum bende de var, online oyuna alıştıktan sonra offline oynamak yalnız hissettiriyor. Eskiden de oyunda böyle şehir dışına doğru gittiğim zaman içim kararırdı şehirden uzaklaşınca hemen geri dönerdim yola arabalara insanların olduğu yerlere.
    Poğaçanın dediği benim için de geçerli.

• Kendimi okudum adeta.

• Bir şeyin yok sadece ergensin daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Bir şeyin yok sadece ergensin daha.
    20 yaşındayım
  • quote:

20 yaşındayım

Alıntıları Göster
    Tam isabet
  • Tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz

• eski kalmış web sitesi nasıl oluyor paşam
  • ben yazdım zannettim bi an.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.