< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 27 Eylül 2023; 13:44:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu araçta bunlar ne işe yarar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aracınızın kullanma kılavuzunu açıp bir okuyun allahınızı severseniz. belki ekstra 2 şey daha öğrenirsiniz.
_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
300 sayfanın hepsini okudum ama bunlar yazmıyordu bunları farklı kitapçığa koymuşlar sanırım ama o kitapçık arabayı aldığımda yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlk foto sis farlari o cubugu cevirince yanar, ortadaki foto biri bulanik dirrksiyon altini anlamadim, son foto sey olabilir kapi acinca isik yanmasi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1. Fotograf arka ve ön sis
2. Fotograf net degil ne oldugunu anlamadım
3. Fotograf daki kolu indirirseniz direksiyon aşagı yukarı ileri geri ayar yapabilirsiniz.
4. Fotograf dügme işaretlediginiz yerden tarafa basılı ise araç içi aydınlatmanın her hangi bir kapıyı açtıgınızda yanacagını gösterir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sen yine de o tuşlara kollara dokunma 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2. Fotoğraf iç dikiz aynasını manuel karartmak için. Gece arkadaki aracın farı gözünüzü aldığında düğmeyi çekin yada itin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
böyle çevrince sağa sola dönende direksiyon. yanlarda yuvarlak siyah olanlara da tekerlek diyolar. 4 tane olur genelde arabalarda.
_____________________________ en sevdiğim sayı 6 -
1. Foto için, en üstteki ön sis mi ve en alttaki ikisi de çalışsın anlamına mı geliyor yoksa kapatıyor mu?
4. Foto için,o tuş ve herhangi bir aydınlatmaya aynı anda basarsak kapı açılınca o ışığın açılacağı anlamına mı geliyor?
İlk fotodaki en alta alınca ikisi de yanıyor mu yoksa kapanıyor mu ve en üstteki ön sis farı mı?
-
Ust arka alttaki on sis , en alttaki tam anlasilmiyo ikiside olabilir buna sende bakabilirsin en alta getir on ve arkasina bak arabanin veya tek tek cevir bak on arkaya ogren.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hepsine basabilirsin, korkma patlamaz.
Hepsi basit şeyler. Deneme yanılma ile bulabilirsin.
_____________________________ -
-
İyi pedalları sormamış bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650XAORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB -
Okumadığına eminim ki kılavuz da bunları açıklamak için vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Excel Araç Yakıt Hesaplama Tablosuhttps://forum.donanimhaber.com/m_119611615//tm.htm
En Beğenilen Yanıtlar
|
aracınızın kullanma kılavuzunu açıp bir okuyun allahınızı severseniz. belki ekstra 2 şey daha öğrenirsiniz. |
|
böyle çevrince sağa sola dönende direksiyon. yanlarda yuvarlak siyah olanlara da tekerlek diyolar. 4 tane olur genelde arabalarda. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt