Şimdi Ara

bu araçlarla bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • universite ögrencisiyim bu sıralar ikinci el araba almak istiyorum ve ilk arabam olacak.istedigim özellikler 2002 ve sonrası olmalı hatcback olmalı,dizel benzin lpg farketmez.forumu 1 seneye aşkındır takip ediyorum sayenizde çok şey ögrendim sagolun.

15bin 18bin arası otolara bakıyorum.aklımda olanlar colt,ibiza,fabia,bir ihtimal megane hb.ilk istedigim bu aracların temizleri hangi fiyat aralıgında olur.bu bilgi çok işime yarar ki sahibinden.com daki sürü ilişkisi fiyat politikası mantıgı hiç hosuma gitmiyor

ikincisi bugun bu lana rastladımhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-laguna-acilll-satilik-laguna-privlige/detay bu arabanın hakkı 1.6 motor mudur?gecen siyahını yolda gördüm ve cok hosuma gitti.bu aracın kronik bir arızası var mıdır? ve öğrenci için abes bir araba mıdır?ikinci el problemi var mıdır?

teşekkürler arkadaslar

• severek kullanan bir lagunacıyım.Ama tavsiye etmem öğrenciyi aşar.2. eli de ağırdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

severek kullanan bir lagunacıyım.Ama tavsiye etmem öğrenciyi aşar.2. eli de ağırdır.

eyv.peki ögrenciyi aşma meselesi cok yakmasından mıdır?imajından dolayı mı?parça maliyeti mi yüksektir?ben yakıştırdım aslında kendime
  • Bir öğrenciye "yakışmayacağını" söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vekz

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

severek kullanan bir lagunacıyım.Ama tavsiye etmem öğrenciyi aşar.2. eli de ağırdır.

eyv.peki ögrenciyi aşma meselesi cok yakmasından mıdır?imajından dolayı mı?parça maliyeti mi yüksektir?ben yakıştırdım aslında kendime

yakışma sorunu diye bir şey olmaz. herkesin bir tarzı var. Ben 26 yaşındayım. Genele bakarsak golf tipi bir araç almalıydım ama laguna 1 aldım. Benim zevkim bu. Sana yakıştırıp yakıştırmamak bizim işimiz değil onu sen seçeceksin. Maddi durumun el veriyorsa bu fiyatlarda bu konfor yok başka araçta. lpg ile de çok yakmaz ama sonuçta d sınıfı araçlar ne yakarsa bu da öyle yakar. sakin kullanımda üzmez. Agresif de kullanamazsın motor yetmez :)

• Senin yerinde olsam Dizel C3 bakardım 92 HP olandan. Az yakar çok kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Senin yerinde olsam Dizel C3 bakardım 92 HP olandan. Az yakar çok kaçar

birkandı galiba sagolasın.peki c3 hangi fiyat aralıgında gider hakkı nedir?pazarlık etme aşamasında bu vereceginiz bilgiler cok önemli benım icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20bine kadar araba alacaksam laguna kesin tercihlerim arasında olurdu, üniversiteye geçeceğim bende bu sene
  • quote:

birkandı galiba sagolasın.peki c3 hangi fiyat aralıgında gider hakkı nedir?pazarlık etme aşamasında bu vereceginiz bilgiler cok önemli benım icin.

Evet Birkan ismim

Valla hangi Citroen servisine sorduysam 2004 - 2005 model C3 1.4 HDI 92 HP olanların piyasasına 15 - 16 diyorlar ama internetten 17'den aşağı bulmak zor. Birde yaz sezonu fiyatlar arttı ..

Örnek olarak , bu aracı adam 17,000 TL'ye bırakıyor. Araba başında 16,750'ye indirebilirsin belki.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c3-54-000-km-de-orjinal-c3-sx-dizel/detay

Şahsi fikrimide soracak olursan ben 2005 model Dizel C3'e vereceğim max. para 16,500 TL'dir fakat fiyatların artması nedeniyle 250 - 500 TL daha imkan varsa araba temizse verilir.

Yani 2006 - 2007 - 2008 olmayacaksa C3 , 17'den fazla verilmez Hatta 1.6 HDI bile bulursunuz belki elinizdeki fiyata.

Bu arada bazı arkadaşlar 1.6'nın vergisi daha yüksek falan diyor etrafımdaki kişiler , 1.4 ile 1.6 aynı vergi dilimine giriyor aynı zamanda.

Yakıt konusunda harika bir araçtır , uzun yolda 120 - 160 km/h ortalama ile 850 kilometre yol gittim. Aracın ufak durduğuna bakmayın çok seri ve atak bir araç. Son hız olarak 192 km/h gördüm.

Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin araç hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 3 Haziran 2010; 22:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Evet Birkan ismim

Valla hangi Citroen servisine sorduysam 2004 - 2005 model C3 1.4 HDI 92 HP olanların piyasasına 15 - 16 diyorlar ama internetten 17'den aşağı bulmak zor. Birde yaz sezonu fiyatlar arttı ..

Örnek olarak , bu aracı adam 17,000 TL'ye bırakıyor. Araba başında 16,750'ye indirebilirsin belki.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c3-54-000-km-de-orjinal-c3-sx-dizel/detay

Şahsi fikrimide soracak olursan ben 2005 model Dizel C3'e vereceğim max. para 16,500 TL'dir fakat fiyatların artması nedeniyle 250 - 500 TL daha imkan varsa araba temizse verilir.

Yani 2006 - 2007 - 2008 olmayacaksa C3 , 17'den fazla verilmez Hatta 1.6 HDI bile bulursunuz belki elinizdeki fiyata.

Bu arada bazı arkadaşlar 1.6'nın vergisi daha yüksek falan diyor etrafımdaki kişiler , 1.4 ile 1.6 aynı vergi dilimine giriyor aynı zamanda.

Yakıt konusunda harika bir araçtır , uzun yolda 120 - 160 km/h ortalama ile 850 kilometre yol gittim. Aracın ufak durduğuna bakmayın çok seri ve atak bir araç. Son hız olarak 192 km/h gördüm.

Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin araç hakkında

çok sagol.dedigin gibi araba alınıcak en pahalı dönem herhalde bu sıralar.ama okul bitip memlekete(samsun a)dönerken bu dönemlerde heves ediyo işte insan. 1.4 olan 92 hp mi?yani küçük boyutuna nazaran ataklıgıyla herkesi şaşırtan araç :).1.6 motor ile 1.4 motor arasındaki bu para farkına deger mi açıkcası?

• quote:

çok sagol.dedigin gibi araba alınıcak en pahalı dönem herhalde bu sıralar.ama okul bitip memlekete(samsun a)dönerken bu dönemlerde heves ediyo işte insan. 1.4 olan 92 hp mi?yani küçük boyutuna nazaran ataklıgıyla herkesi şaşırtan araç :).1.6 motor ile 1.4 motor arasındaki bu para farkına deger mi açıkcası?

Aynen öyle fiyatların arttığı dönemdeyiz. Yani şu zaman arabayı elden çıkartmak için uygun bir zaman , satmak için değil
    Valla ben 20 haziran sabahı Samsuna yola çıkıyorum düğünümüz var orda halamın kızının ( Atakum'da ) 1 gün daha orda kalıp 21'inin akşamıda Trabzona gidecem :)
    Evet 1.4 HDI 92 HP'den bahsediyorum , 70'lik alma elindeki parayla. Bahsettiğim 92 beygirlik olanlar full donanımlı olanlardır ( 4 Airbag , Dijital Klima , Sis farı , gövde rengi tamponlar ) Evet küçük boyutana rağmen herkesi şaşırtan bir araç. Kaputun altında motor değil canavar var mübarek 2004 Model 1.4 HDI 92 HP ile İstanbul - Trabzonda yaptım motoru hiçte zayıf kalmıyor. Samsun - Kavak yolunda eski model bir Mercedese kafa tuttum. Tabi 190'dan sonra adam sellektör çakınca sağa çekildik , Merso dayıya yolumuzu verdik Bana sorarsan değmez , 1.4'ün piyasası daha iyi.

• 2004 fiesta 92.000 de boyasız kazasız aracımı satıorum ılgılenırsen msj atabılırsın 1.4 dizel ekonomık kısmınıda dusunmelısın bence=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERTECE

2004 fiesta 92.000 de boyasız kazasız aracımı satıorum ılgılenırsen msj atabılırsın 1.4 dizel ekonomık kısmınıda dusunmelısın bence=)

fiesteları begenmiyorum ama ne kadar istiyosun?fiyat makul olursa neden olmasın
  • C3 gerçekten öğrenciye yakışan araç az yakan iyi kaçan sorunsuz fiyatı da uygun araştırılıpp alınacak araç
  • fabia olabilir...
  • Genç olunca , öğrenci olunca illaki b segmenti araç alınır diye birşey yok. Arkadaşların tavsiye ettiği C3 güzel bir araba. Ancak ilanını verdiğiniz Laguna o paraya alabileceğiniz en lüks araç sanırım. Ben genelde Laguan tavsiye etmem ancak 18000 lira ya 2004 model bir Laguna'ya da hayır demem.

İlandaki Laguna 'nı konforu ve sürüş zevki B segmenti bir araç ile kıyas edilmez.

Ayrıca hiç yaşlı işi falan gibi durmuyor gayet güzel bir tasarımı var. Temiz bir tane bulduğunuz taktirde, bu yaşta bir arabanın size sorun çıkaracağını sanmıyorum...

Kolay gelsin
  • quote:

quote:

2004 fiesta 92.000 de boyasız kazasız aracımı satıorum ılgılenırsen msj atabılırsın 1.4 dizel ekonomık kısmınıda dusunmelısın bence=)

fiesteları begenmiyorum ama ne kadar istiyosun?fiyat makul olursa neden olmasın

17.tl ye verıcem parca konusundada sıkıntıya sokmaz sınıfının en ekonomıgı bence fıestayı yabana atma=)
  • quote:

17.tl ye verıcem parca konusundada sıkıntıya sokmaz sınıfının en ekonomıgı bence fıestayı yabana atma=)

Sınıfının en ekonomiği değil
  • hangısı en ekonomıgı??=)
  • quote:

hangısı en ekonomıgı??=)

Az yakıt tükettiği doğrudur , ama sınıfında en az yakıt tüketen bir araç sözü fazla iddaalı oldu

100 kilometrede veya kilometrede ne kadar yakıyorsunuz ? 1 depo ile şehir içi şehir dışı ne kadar gidiyorsunuz. Sakin kullanım mı , performanslı kullanımmı.

Bunları belirterek bizi aydınlatırsanız daha iyi olur.

Yoksa herkes sattığı araca sınıfının en ekonomiği der

Diğer B segmenti araçların ne kadar yakıt tükettiklerini biliyormusunuz şehir içi - şehir dışı ?

Ona göre karşılaştırmalar yaparak kesin bir sonuca vardıktan sonra söyleyin bu araç segmentinin en ekonomiğidir diyerekten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.