Şimdi Ara

Bu araç neden sıfırından 15bin tl daha uygun? (2015 Superb 1.6 TDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ederi o abi zaten.105.000 TL Dediğin 0 km fiyatından pazarlıkla 6-7 K Kırıyorlar zaten.
  • Skodaya o para çok bile. Neymiş 6 ayda 5000 tanw superb satilacakmis . Demekki 500 tane satilamamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Şkoda kampanyayı patlatacak yakında demektir bu. Galerici de elinden çıkarmaya bakıyor olabilir😀
    Seat ve Şkoda sadece filo ve şirketlere araç satabiliyor😀
    Şu ikinci yeni sitesinde hep bu araçlar var.

Seat ile Skoda sadece şirket ve filolara araç satabiliyor diyorsun ya, kapat git şu hesabını! zira bu kadar sallamasyon ve akıl zararı bir cümle okumadım bu sabah! sen reno, fiat, ford, vw gibi filo aracı zannetme bu iki markayı! filo aracı olsalardı satış rakamlarında görürdün, hey allahım ya!

ek: bu arada ben yükselen oto'yu sevmiyorum. ne zaman gitsem bir laga luga yaptılar bana. şimdi doğuş oto esenyurt'u deneyeceğim, bakalım nasıl?!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 3 Kasım 2015; 9:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

dolar 2.75 euro 3.0 tl

ve 90 bin neresi ucuz bmw mercedes parasına araba

adamı eksileyerek bayıltmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Şkoda kampanyayı patlatacak yakında demektir bu. Galerici de elinden çıkarmaya bakıyor olabilir😀
    Seat ve Şkoda sadece filo ve şirketlere araç satabiliyor😀
    Şu ikinci yeni sitesinde hep bu araçlar var.

Seat ile Skoda sadece şirket ve filolara araç satabiliyor diyorsun ya, kapat git şu hesabını! zira bu kadar sallamasyon ve akıl zararı bir cümle okumadım bu sabah! sen reno, fiat, ford, vw gibi filo aracı zannetme bu iki markayı! filo aracı olsalardı satış rakamlarında görürdün, hey allahım ya!

ek: bu arada ben yükselen oto'yu sevmiyorum. ne zaman gitsem bir laga luga yaptılar bana. şimdi doğuş oto esenyurt'u deneyeceğim, bakalım nasıl?!...

İkinci yeni sitesine bakınız. Satılan 40-50 araçtan 15-20 tanesi bu araçlar. Rent a car ve filo çıkması. Her ihalede bu kadar oluyor. Şkoda da Octavia yı daha çok biniciler tercih ediyor. Gerisi tırt.

• Sel hasarlıdır .

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

dolar 2.75 euro 3.0 tl

ve 90 bin neresi ucuz bmw mercedes parasına araba

adamı eksileyerek bayıltmışlar

İyi bilirsin bu duyguyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Linklerdei tarihlere bakarsanız, 1-2 haftalık olduklarını göreceksiniz, bu motorların araştırıldığı söylendikten sonra konuda paylaşılmıştı, ve birçok yabancı kaynakta problem olmadığı yazıyor, bizim araçta da bu motor var nasıl uzak durayım hocam temennim bir problem çıkmaması yönünde tabii ki, ve daha önce hatalarını kabul ettiler, bu seferde hata olmadıklarını söylüyorlar, EA189'lardaki hatasını kabul eden firma, bir daha 2.ye aynı yalanı söylemez diye düşünüyorum bu yüzden de problem olmadığı kanısındayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_111257919/f_//tm.htm#111257919

Hocam birçok firma dizel motorlu araç üretiyor. Bu riskli ortamda tdi işine bulaşmanızı pek tavsiye etmem. Bir önceki motordaki sorun bile en az 1 yıllık karşılıklı araştırmalar ile kesinlik kazandı diye okuduk. Bu olayda da benzer birşey olursa boş yere üzülürsünüz.

• Plaka kapalı, cevaplar kısa. İhtimaller:

1) Araç alttan darbe aldı, ağır hasarlı,
    2) Ağır alttan darbe aldı, hasarlı,
    3) Sel hasarlı.
  • needacar kullanıcısına yanıt
    yahu o sitede audi'sinden nissan'ına onlarca markadan yüzlerce araç var. elinde bu sitede ilandaki araçların adedi X'tir bunun Y adedi seat, V adedi Skoda olup yüzde W denk gelir gibi bir veri yoksa sallamaktan başka bir şey yapmamış olursun. elinde markalara ait dağılım verisi varsa gönder, bakalım. yoksa dikkate alınacak bir şey söylemiyorsun demektir maalesef. kahvedeki dayı modu oluyor seninki...
  • Yav millet nasil trollemis

• quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

yahu o sitede audi'sinden nissan'ına onlarca markadan yüzlerce araç var. elinde bu sitede ilandaki araçların adedi X'tir bunun Y adedi seat, V adedi Skoda olup yüzde W denk gelir gibi bir veri yoksa sallamaktan başka bir şey yapmamış olursun. elinde markalara ait dağılım verisi varsa gönder, bakalım. yoksa dikkate alınacak bir şey söylemiyorsun demektir maalesef. kahvedeki dayı modu oluyor seninki...

Bir yıldır beyaz dizel otomatik leon, Toledo, rapid ve Octavia satılıyor. Yani epey bir satılmış. Gerçek alıcıların sayısını gösterseler keşke. Seat ve Şkoda da satışların en az yarısı filo dur, rent a car dır.

• bence firsat araci dusunen kacirmasin.

• eğer dizel alınacaksa en alınası superb versiyonu.Ancak fiyat insanın kafasını karıştırıyor ve plada da verilmemiş.Eğer plakası açıksa iyice araştırılır expertizde de sorunu çıkmazsa tercih edilebilir.Tabi 90 bin tl parayı buna bağlamak ne derece mantıklı olur orası ayrı bir tez konusu.
    90 bine çıkıyorsanız premium araçlara bakmanızı öneririm. 60 70 bin aralığında titanium 1.6 dizel mondeolar varken motor meselesinin ne olacağı bile belli olmayan skodaya o parayı bağlamazdım ben olsam.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Aracı alma gibi bir niyetim yok, fakat yakın çevremden biri düşünüyordu ona göstereceğim bi ara, fakat araçta bir sıkıntı olması muhtemel gibi, o yüzden muhtemelen diğer alternatiflere yönlendireceğim onu.

Dediğiniz Mondeoların kasası eski. Bu aracın şuanda bu fiyata pek muadili yok gibi, model yılı, güncel kasa olması düşük kmde olması ve donanımsal olarak bakarsak.

• Showroom araci yada fuar araci olabilir belki diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 3 Kasım 2015; 14:05:38 >
  • bu fiyat aslında ilk liste fiyatıydı aracın. 7 hazirandaki rakamlara geri döndüğümüze göre araçlarda da eski fiyatlara dönülebilir. yaz ayında çoğu insan fiyatların zamlanacağı endişesiyle aceleyle araç almışlardı, ki haklılardı. ama artık koşullar tersine döndü. yetkili bayinin kazalı hasar görmüş araca temiz diyeceğini sanmam. fırsat aracı şimdilik. cam tavan da olsa koşar alırdım ama istanbuldakiler gidip görsün kaçırmasınlar diyebilirim.
  • ,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeerus -- 3 Kasım 2015; 22:35:29 >
  • boyasız yazıyor, belki o nedenle ucuz.
  • Bu ilan yayında değildir...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.