Şimdi Ara

Bu araç içi kamera iş görür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunu almayi fusunuylrum sadece plaka okunsun yeterli is gorur mu ? Fiyat/peeformans urunu diyorlar. Kac gb hafiza karti almak gerekir en az ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 19 Mart 2022; 20:28:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 109 lirayı çöpe atın daha iyi.

Piranha nedir yahu?
    Araç kamerası son derece önemli ultra önemli.
    Ben 70mai pro kullanıyorum 800 lira civarı.

Arabalara o kadar paralar veriliyor.
    800 lira böyle önemli güvenlik aletine pahalı olmasa gerek?

Edit : 1100 civarına yükselmiş. Yinede çok pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 19 Mart 2022; 20:36:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından 70mai filan alınmalı düzü 500-600 küsür piranhalar çöp

• Bu cihazın iki işlevi olur. Birincisi çok temel düzeyde görüntü verir, hiç yoktan iyidir. Mesela araç geri geri çarptı ve arkadan çarptın dedi veya yeşilde geçtin ama kırmızıda geçti dedi, bu durumları kanıtlar. İkinci işlevi de park halinde zarar vermeyi düşünene az da olsa caydırıcılığı, bu hususta 100 liralık ile 2000 liralık aynı etkiyi gösterir.

Bütçe yok ise alınır, durum toplayınca arkaya vs. takılır, durum varsa daha işlevsel bir cihaz alın.

Bende blueskysea b1w var, bulunabilirse 70mai ye göre iyi bir cihazdır, ben yurtdışı alışverişin rahat olduğu dönemde almıştım.

• aynısını kullanıyorum iki senedir. bazen bi saçmalıyor kayıtta ama hiç yoktan iyidir.

• zaten araç kamerasında önemli mevzulardandır araç plakasının net okunabilir olması. bu ürün de bunu karşılamaz. ama trafikte kendi doğrunuzu kanıtlamanız açısından hiç yoktan iyidir diyerek kullanabilirsiniz.

• mdindas kullanıcısına yanıt

Karar verdim alacağım fiyat/performans ürünü iş görür ya hiç yoktan iyidir. Nasıl saçmalıyor ? Arabayı çalıştırınca otomatik kayda başlıyor sanırım. Park halinde hareket algılayınca kendi kendine kayıt yapıyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plaka okuması başarılı olmayabilir ama önemli olan kaza anında kusur belirlemekse alınabilir. Sonuçta film çekmiyoruz.

• Adaptör kullanicaksaniz her seferinde çakmaga takacaksiniz. Hareket sensörü var. Kayit etme sacmaliyor. En son kontrol etmedim anormallik varmı yarin bi bakayım. 3 dk. Ya ayar yapılıp kullanın. Adaptoru kontağı açınca elektrik gelen bir sigortadan uç alıp bağlantı yapabilirsiniz,

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

2 yılda bir yapılan muayene parası...

• mct2002 kullanıcısına yanıt

Araç plakasının net okunabildiği kamera var mı ki?

• Piranhaya vereceğin parayı hayır falan yap üstad. Daha işine yarar.

şu video'da 10.23 dk'ya bir bak.

diğer kamera ile kıyaslamış. O ne bilmiyorum ama. Kalite farkını bir gör.

https://www.youtube.com/watch?v=zqCk890uC-c&ab_channel=MetinAyg%C3%BCn

• cricet C kullanıcısına yanıt
    4k kayıt yapan kameralar bile var cam gibi görüntü.

• Buna eşdeğer bir kamera almıştım 1.5-2 yıl önce. Kafasına göre kayıt yapıyor. Mesela işe giderken kayıt yapmış, dönüşte yapmamış vs vs. Ayrıca plakalar parlıyor okunmuyor. Olacak gibi değil 70mai pro aldım. Kafam rahat ve stabil çalışıyor.

Zaten bu tarz cihazlara işimiz çok nadir düşecek, düştüğünde kayıt yapmamış ise hiç bir anlamı yok.

var tabi 70mai pro 3 yıldır kullanıyorum. böyle ucuz kameralara para vermeyin araç kamerası hayati önem taşıyor.

70 mai kullandım cam gibi . öncesinde a101 e piranha gelmişti onu almıştım leş bi görüntüsü var. iade ettim.

Arkadaşlar yanıtlamış ben de 70 mai pro kullanıyorum. Hemen hemen her durumda plakalar net şekilde okunuyor. Tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.