Şimdi Ara

Bu Araç Alınır mı ? Opel Corsa 1.2 Enjoy Easytronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yakın arkadaşım aracını satıyor. Araç bildiğim gördüğüm araba o yüzden temizliğinden şüphem yok. Ancak daha önce hiç kullanmadım ve en ufak da bilgi sahibi değilim.

Araç 2007 Model 50.000 KM'de hiç değişeni/boyası yok. Opel Corsa 1.2 Enjoy+Spor Paket Easytronik Vites. 27.000 TL istiyor.

Sizce bu araç nasıldır ? Fazla bir performans beklentim yok. Az yaksın, çok kaçmasa da olur.

Vitesi nasıldır ? ve tabiki fiyatı ? Pazarlıkla 26.500 e indirebilirim diye düşünüyorum. Onun haricinde pek indirmiyor fiyatı. Jant+Lastiklere 1800 lira vermişti daha yeni. Biraz tok bir satıcı Açıkçası beğeniyorum da rengini duruşunu vs.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Akşam iftardan sonra buluşacağız hem çay çorba bişeyler içmek için hem de araçla ilgili görüşmek için..
     Bu Araç Alınır mı ? Opel Corsa 1.2 Enjoy Easytronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 14 Temmuz 2014; 15:42:36 >

• Sıfır alırken bu kadar para vermemiştir herhalde. Ben hayatta 27 vermezdim bu araca bir corsa sahibi olarak.
  • Aynı aracın sıfırı 39 bin biraz pazarlıkla çok rahat 36 ya alınır zaten kasa değiştirecek belki 35 e bile bulunur bu şartlarda 7 yıllık arabaya ben o kadar para vermem biraz sıkarım kendimi sıfır alır ilk sahibi olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle o parayı haketmez. Otomatik zorunlu degil ise yoksa aynı segmentte ama Corsa ile kiyaslanmayacak dizel Fiesta alınabilir.

• sıfırı 36bin
  • Arkadasim araba temizse,şu piyasa sartlarinda normal fiyat.

• hocam aynı aracın bir eski kasası aynı motor ve şanzımanı var eğer biraz olsun sakin kullanmıyorsanız uzak durun 1.2 çok üzer sizi ama donanım olsun araç olsun iyi birde fiyat yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.