Şimdi Ara

Bu Apaçi Dansı Zırvalığı Nerden Çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha apaçi ne adam gibi bilmeyenler apaçi dansı yapar olmuş. Bir de "apaaaaaaaaçi" diyorlar, o a'yı uzattıklarında ağızlarının ortasına yapıştırasım geliyor. Ulan saçma sapan dansları yapıyorlar, adı apaçi dansı oluyor, üstüne bundan prim yapıyorlar. Bak yine sinirim bozuldu. Demin TV'de dolanırken FOX'un saçma sapan programlarından birinde "Bilmemne Tiyatro Ekibi Apachi Dansı Yapıyor" diye bişi' gördüm. Ulan, bu saçma dansı TV'ye çıkarmanın alemi ne? Ulan "Apachi" ne? Ulan ülkemin eğlencesi böyle abidik gubidik şeylere mi kaldı?

• Güzelim Outro Lex i de saçma sapan şeylerine alet etmişler.
  • gedizli eğlencesi çok tuttu ülkede napcan
  • Aynen bende FOX'ta qördüm kıL oldum hem onLara hemde oNları cıkartn sunucuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: taffijun

gedizli eğlencesi çok tuttu ülkede napcan

Jole zımbırtısı yaparak mı eğleniyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Daha apaçi ne adam gibi bilmeyenler apaçi dansı yapar olmuş. Bir de "apaaaaaaaaçi" diyorlar, o a'yı uzattıklarında ağızlarının ortasına yapıştırasım geliyor. Ulan saçma sapan dansları yapıyorlar, adı apaçi dansı oluyor, üstüne bundan prim yapıyorlar. Bak yine sinirim bozuldu. Demin TV'de dolanırken FOX'un saçma sapan programlarından birinde "Bilmemne Tiyatro Ekibi Apachi Dansı Yapıyor" diye bişi' gördüm. Ulan, bu saçma dansı TV'ye çıkarmanın alemi ne? Ulan "Apachi" ne? Ulan ülkemin eğlencesi böyle abidik gubidik şeylere mi kaldı?

avatarında ki resimde apaçi dansı yapıyo gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

Güzelim Outro Lex i de saçma sapan şeylerine alet etmişler.

Senden Şüphelenmeye Başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ÇOCUK MAL YA [SSLI]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene önce 1 arkadaşı video ya çektiydim garip dans ediyosun falan dedim daha sonraları apaçi dendi
  • quote:

Allahım güzelim "Outro Lex" dedin ve beni bitirdin...Milli Apaçi Marşı'na güzel dediğine göre bir apaçi olmalısın :)

Apaçilerin şu huyuna uyuz oluyorum kendilerini Techno-Trance-Tribal müziği çok biliyorlarmış havasına sokuyorlar Outro Lex gibi şarkılar dinleyen 10 apaçi'ye sorun "Infected Mushroom" nedir diye adamlar "Esrar" sanar Ama kendilerine sorsanız adamlar Techno-Trance-Tribal müziğin kitabını yazmışlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

Allahım güzelim "Outro Lex" dedin ve beni bitirdin...Milli Apaçi Marşı'na güzel dediğine göre bir apaçi olmalısın :)

Apaçilerin şu huyuna uyuz oluyorum kendilerini Techno-Trance-Tribal müziği çok biliyorlarmış havasına sokuyorlar Outro Lex gibi şarkılar dinleyen 10 apaçi'ye sorun "Infected Mushroom" nedir diye adamlar "Esrar" sanar Ama kendilerine sorsanız adamlar Techno-Trance-Tribal müziğin kitabını yazmışlardır

IM'u bilmeyen şanssız trance dinleyicileri de var, o ayrı konu. Ama "Apaçi" dediğimiz zatları geldiler, "apachi" yapıp tekno dinler yaptılar. Böyle saçma iş m olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

Ne alakası var? Benim beğendiğim bir müziği apaçilerin kullanması benim apaçi olmam anlamına mı geliyor? Şimdi apaçiler Metal müzik kullanmaya başlasa metal müzik apaçi müziği mi olacak?

• bağırma lan milletin içinde
  • Bundan 5 yıl önce Teknoloji TV(Yanlış hatırlamıyorsam kanal adını)'de Kapanış Sayfası diye bir program vardı. Orda Burak ve Serkan abi vardı. Çok eğlenceli bir programdı. Ordaki Burak abiye Apaçi diyorlardı yine yanlış hatırlamıyorsam. Ama o zaman anlamı çok farklıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süper Eleman -- 2 Ekim 2010; 16:29:02 >
  • apaçi dansı gedizli gençlerin asker uğurlamasında oynadıkları oyundur. hele orada bir muhammet abi vardır ağır apaçidir dansı bile ağırdır. şapkalı çocuk ve beyaz gömlekli ayrı bir hava katar oyuna.. işte bunlara apaçi denir milli marşları ise outro lex dir.

bu arada izlemeyen varsa crayz dans in kayseri yi izlemelerini tavsiye ederim heleke turuncu tişörtlüye dikkak ederek izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pog -- 2 Ekim 2010; 16:31:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.