Şimdi Ara

Bu Akşamdan İtibaren Statlarda yeni dönem başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu Akşamdan İtibaren Statlarda yeni dönem başladı!

TFF Süper Kupa maçı ile birlikte statlarda yeni bir dönem başladı. Taraftarlar alkol kontrolüne giriyor ve alkollü olan taraftarlar bileti olsa da stada alınmıyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Kayseri'de TFF Süper Kupa maçı öncesinde taraftarlara karşı yoğun önemlemler vardı.

Çok sayıda futbolseverin ilgi gösterdiği derbi maça ev sahipliği yapacak Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nın kapıları, saat 17.20 itibarıyla taraftarlara açıldı.

Güvenlik güçleri, sahte ve karaborsa bilete karşı çalışma yaparken, Emniyet yetkilileri, alkollü kişiler ile yanlarında kesici ve delici aletler olan taraftarların biletleri olsa dahi stada alınmayacağı konusunda uyardı.

Kayseri'de Kadir Has Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa Maçı'na gelen taraftarlar üst aramalarının ardından stada alındı. Bazı taraftarlara alkol kontrolü yapıldı.

Bu arada çeşitli uyarların yer aldığı el broşürleri de taraftarlara dağıtıldı.

• çok yeride bir uygulama
  • Çok iyi oldu bence
  • Sonunda TFF'den işe yarar bir uygulama.
  • Promil sınırı var mı ? 1 bira içmmiş birisi giremeyecek mi ?
  • Daha neler göreceğiz bakalım. iki tek atıp maç izleyemecek mi bu insanlar?
  • Almaya'da millet statta bira içer bir şey olmaz. Bizim burada da stata girmeden kontrol yapılır. Kültür farkı işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 yıl önce bu saatlerde
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu kendimizde değil de çevrede aramaya devam.

• ibb bjk kupa finaline gitmistim kayseriye. stad icini gec cevresinde bile icirtmedi polisler. hatta alkolsuz bira iciyordu bir arkadas onu da dokturduler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

ibb bjk kupa finaline gitmistim kayseriye. stad icini gec cevresinde bile icirtmedi polisler. hatta alkolsuz bira iciyordu bir arkadas onu da dokturduler.

kayseride taşlamadıklarına dua et
  • Çok doğru bir karar

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Çok iyi oldu bence

neresi iyi ya
    maçtan önce nevizade de 2 tek atmadan maça girilir mi ?
  • DeswesheR kullanıcısına yanıt
    Sınır 0.50 imiş sanıyorum ki.

0.50 promil

Ortalama 40 yaşında olan 70 kilo bir erkek için:
    2 bira, 1 duble rakı, 2 kadeh şarap veya 1 duble votka

Ortalama 40 yaşında olan 70 kilo kadın için
    1 bira, 0.5 duble rakı, 1 kadeh şarap veya 0.5 duble votka

Kısaca maça gidecekseniz içmeyin diyorlar.Sanki trafiğe çıkacak insanlar,bana biraz zorlamışlar gibi geldi:)
  • karara katılıyorum. millet olarak futboldan başka her şeyi yapıyoruz. yıllardır yanlış öğretmişler bize, cezasını ancak böyle çekiyoruz.
  • İki tek atarak maç izlemek isteyen evinde veya bir mekanda izlesin. Ben statda yanımda sarhoş veya sarhoş olmasa da leş gibi kokan adam istemiyorum.

• Bizim insanımız her şeyin mokunu çıkardığı için kararı doğru buluyorum.
  • Tribünde kör kütük sarhoş olmuş, elinde purosuyla küfür yağdıran sinir bozucu bir gruba denk gelmiştim. O gündne sonra destekliyorum bu durumu

2 bira içip girmekten birşey olmaz da ayarı tutturamayan çok var ...
  • ben kardeşimin bardağından bile su içmiyorum hayatta üflemem onu. binlerce kişi üflüyor. kim bilir kimlerin kimlerin ağzı deyiyor.
    sanarsın millet stada sarhoş geliyordu. 2 bira içmenin kime ne zararı olur? 2 bira da promil yasağına takılır mı bilmyorum ama maç saatine yakın içilirse banko takılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Almaya'da millet statta bira içer bir şey olmaz. Bizim burada da stata girmeden kontrol yapılır. Kültür farkı işte.

almanya da içtiği içkinin şişesini saha ortasına atıyor mu asıl önemli olan nokta bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

ben kardeşimin bardağından bile su içmiyorum hayatta üflemem onu. binlerce kişi üflüyor. kim bilir kimlerin kimlerin ağzı deyiyor.
    sanarsın millet stada sarhoş geliyordu. 2 bira içmenin kime ne zararı olur? 2 bira da promil yasağına takılır mı bilmyorum ama maç saatine yakın içilirse banko takılır

o pipet tek kullanımlık:)) üflendikten sonra yeni pipet takılır...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.