Şimdi Ara

Bu adamı seçmediğimiz için bu haldeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elşən Yusibovyoutube
    Muharrem İnce Gaziantep mitingi. 18.06.2018
    https://youtu.be/nkew-ZoWLsQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2002'de Cem Uzan'a oy vermeyen %93 yüzünden bu haldeyiz. Sadece %3 daha fazla alsa bunlar böyle her önüne gelenin malına çökemezdi. Cem Uzan'ın fetö ile birlikte yağmalanması herkese bir gözdağı oldu ve 20 senedir iş dünyasından kimse açık bir eleştiri veya karşı duruş gösteremiyor.

• ben verdim oyumu. tamamen içime sinmemişti ama seçenekler arasında en iyisi olduğunu düşünmüştüm yine de

• Sadece rakı içiyor diye oy atmayan yobaz ak seçmen. Ekmek alamadığında da konuşmamalı. Hak ettiğinizi yaşıyorsunuz.

• kimse kusura bakmasın ama buna koltugunu adam gibi devretmeyen qılışdarda suçludur

• Herkes hakettiği şekilde yönetiliyor.Milletimiz böyle yönetilmek istiyorsa,yapacak birşey yok!

Oğluma ve gelecek yeni nesillere üzülüyorum(45 milyon genç var ama hiçbirinin kaderi,geleceği belli değil).Gelecek yerine,bıraktığımız enkaz olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 23 Kasım 2021; 13:39:49 >
  • 2002'de Cem Uzan'a oy vermeyen %93 yüzünden bu haldeyiz. Sadece %3 daha fazla alsa bunlar böyle her önüne gelenin malına çökemezdi. Cem Uzan'ın fetö ile birlikte yağmalanması herkese bir gözdağı oldu ve 20 senedir iş dünyasından kimse açık bir eleştiri veya karşı duruş gösteremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 24 Kasım 2021; 10:2:11 >
  • Ben oyumu Muharrem İnce'den yana kullandım ama işte çoğunluğun sözü geçtiği için kurunun yanında yaşta yanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adama seçim gecesi 11 milyon oyla kaybetmesine rağmen mazbatayı almaya gitmedi muamelesi yapan akılsızlar daha duuuuur! 5-6 sene sonra kız torunları Rusya'nın 93 yılındaki döneminde ki gibi şeyler görecekler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inceyi beğenirim,burdakilerin çoğu adamı 6 ok haini ilan etti sildi attı sadece akplilere laf sokma plakacı çok bu ülkede.

• Kılıçdaroğlu ve partideki militan yardakçıların şerefsizliğine uğradı.

Chp ekibi uçakla giderken uçak düşsün de tüm tepe kadrodan kurtulalım parti nefes alır.

• "Adam kazandı"

"Şizofren misiniz"

Hayırladım...

• Türkiye'ye dış minnaklar tarafından operasyon çekilmediğinin en açık kanıtlarından biri bu videodur.2015'ten beri muhalefet ekonomi böyle akılsızca idare edilirse bir gün batacağımızı hep söyledi mi?Söyledi...Muharrem İnce,Meral Akşener,Temel Karamollaoğlu gibi muhalif isimler defalarca böyle giderse doların 8-10 liralara çıkacağını söylediler mi?Söylediler...

Yani görüldüğü üzere bugünkü döviz kuru ve hayat pahalılığı bir süpriz değildi.Bir operasyon hiç değildi.

Zira aklı başında olan,ekonomiden anlayan herkes gidişatın nereye varacağını öngörebiliyordu.

Peki ''verin yetkiyi görün etkiyi'' diyenler,''dolar 7-8 hatta 10 lira olacak diyorlar...çok beklerler'' diyenler bunu göremiyorlar mıydı?

Kısacası ekonomi iyi yönetilmiyor...

• Hergun cuma namazi kilmasina ne demeli ?

• Hiç merak etmeyin.. Kurunun yanında yaş da yanıyor, hemi de cayır cayır... O seçim zamanında erdoğana oy verip de köpekler gibi pişman olup, hergün kendisine ve oy veren ellerine söven, o sandıklara tıpış tığış giden ayaklarına küfreden sayısız akp li çöplerden , ordan burdan yiyecek toplayıp yarını düşünüyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.