Bildirim
BU ADAMA BEDDUA EDİLİR Mİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ay yer sofrasinda oturuyor ne kadar da bizden biri.
Adam gibi oynasin elestirilmesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Semih senmisin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Eleştirilmesin dememiş ki ha konuyu açanın bakış açısı da aşırı saçma o da yanlış. Kimseye kötü oynuyor diye sövemezsin. Tartışmayı bilmiyoruz ki küfür etmeden biz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
edilen beddua çok ayıp. semihin performansı kötüyse yedek bırak. zorlama. ama bu takımdaki küfür hakaret ve beddua yı en son hakeden kişi. -
Selçuk ve Burak gibi adamlara sövmeyip Maç başı en çok küfür ve beddua edilenler istatistiği yapılsa ilk ikide bunlar olur.
-
kimseye edilmez sadece semihe değil. -
selçuk ve burak a beddua edilmediğini nereden çıkardın ? sadece semih gibi şov yapmadılar şimdiye kadar. -
sanırsın takım 4X4 lük semih sadece berbat ediyor. forvet forvet değil orta saha orta saha değil. adam topu çıkartmak isterken gol attı kendi kalesine bunun için öl mü denilmesi lazım.
Ben o Semih'in oturduğu sofrayı alıp.... Şaka şaka -
quote:
ayyy aynı bizden biri kızz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper
quote:
ayyy aynı bizden biri kızz
Oha bu semihin mi?
aynen nissan skyline gtr. http://www.fotospor.com/foto-galeri_semih-kayanin-yeni-oyuncagi_105667
ben 2 yıl çalışsam arabanın yıllık vergisini ödeyemiyorum millet yer sofrası diyor. -
Çorap da yok ayağında kıyamam.Ulan ne saf taraftarımız var ya.Sofra bezine konu açıyoruz -
quote:
Eleştirmek adama gözün kör olsun demek mi. -
BENİM YER SOFRASINDA YEMEK YİYEN KARDEŞLERİME BEDDUA ETTİLER!!!! -
İşini yapmayan herkes eleştirilir.
Takımdaki bütün futbolcular kötü oynuyorsa eleştirilmesi gereken kişiler futbolcular değildir bence. Melo, Muslera, Semih, Selçuk, Burak hepsi takımın belkemiği 3 senedir. Selçuk'la Burak neyse de diğerlerinin performans bir anda dibi gördü demek ki başka etkenler var.
-
Ne alaka bizden biri olsa ne olmasa ne. İyi bir GS'lı ama ben daha çok GS'lıyım hiçbir çıkarım yok seviyorum bu takımı adam milyon kazanıyor. O zaman eleştirilir tabi ki.
adam gibi oynasınlar canımız feda ama takıma gireli semih 3 yıl oldu 3 yılda 1 adım gelişme göstermedi. fiziği hala zayıf, çok yavaş ve hantal , zıplamayı bilmiyor hava topları kötü , yer tutması kötü daha neyden bahsediyoruz. sırf galatasarayı çok seviyor diye alt yapıdan çıktı diyede ikinci sabri yapamayız kusura bakmasınlar..
not : yapılan yanlışı savunmuyorum
Benzer içerikler
- maç başladıktan sonra stada girilir mi
- gs bonus kart
- milenyum kupası
- galatasaray kaptanları
- cimbom ne demek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X