Şimdi Ara

Bu Adam Nereden Buluyor Bu Kadar Cesareti!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evet beyler bu adamı çoğunuz tanıyorsunuzdur meşhur Esaddd34. Buda en son eklediği video. Açıkçası diğer videolarında da çılgınlık yapıyordu ama en çılgını bu bence 00:26 da ki cooper'ın yanından geçişi nedir öyle azım açık kaldı Nasıl bu kadar cesaretli olabiliyor hadi kendini geçtim cooper'ın suçu ne kim bilir söförü ne şok gecirmiştir hele bayansa.

• Cahillik başa bela.
  • Bu görüntü delil olarak kabul edilip bu vatandaşın ehliyetine el konulmalı milletin canını yakmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

Cahillik başa bela.

• Çekirge 1 sıçrar , 2 sıçrar hesabı yakında bi yerlere vurur yada biyerlerden uçar bu adam. İnşallah başkalarına zarar vermez.
  • Bunlar kendilerini Ralli pilotu zannediyorlar. Milyonlarca insanın olduğu trafikte bu hareketleri yapmak usta şoförlük değil afedersiniz hayvanlıktır. Trafik şubeye şikayet edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Bu görüntü delil olarak kabul edilip bu vatandaşın ehliyetine el konulmalı milletin canını yakmadan.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir yere çarpıp ölse, çok ciddiyim arabaya üzülürüm.
  • Ölüsünü görürsün...
  • Bu manyak benim yanımdanda geçti SultanGaziye giderken babamda yanımdaydı plakayı göremedi trafiğe şikayet ileticekti. Altındaki arabaya çok güveniyor.
  • Tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.
  • İstanbul park halka açıldı artık.

Bileğine güvenen arkadaşları oraya bekliyoruz. Süre ölçümü de yapılıyor.
  • Hayat bir oyun değil ama gelde anlat böyle arkadaşlara...
  • C63 Amg falan bulmasın bu manyak
  • Gitsin yaris pistinde kostursun atini, babasinin tarlasi degil otoyol
  • Çok sık geçtiğim bir kesimdir. Tam GSnin stadının oralarda en sol şeritte kamyoneti görmüşsünüzdür. Şu videoda benim gördüğüm öbekler halinde araçlar 4 şeridi birden kaplamış. 30-40 tane araç orada "hızına göre şerit seçmemek" kuralını ihlal etmiş durumda. Stadın orada Maslak çıkışı var. Zaten çıkışı alacak sürücülerimiz boş zamanda 3 şeridi işgal eder, dolu zamanlarda 4 şeridi birden kilitler. Ben bunun insanlık olduğunu düşünmüyorum.

Makscı sürücüye gelince evet ona gelene kadar gerekli düzenlemeleri yapabildik mi? Adamın altında kuvvetli araba var. Aceleniz olduğunda ekonomi sınıfı bir araçla bu kadar kolay makas atmak zaten mümkün olamayacağı için gidemiyorsunuz işte. İşiniz, hastanız, toplantınız neyiniz varsa acele yetişmeniz gereken, gaz pedalını keman gibi gıdıklayıp 4 şeritli yolu babasının tarlası gibi kaplayan sürücülerini vicdanına kalmış durumdasınızdır.

Not: Şu anda İstanbul Trafik'te yoğunluğa baktım. Sadece D-100 Boğaziçi Köprüsü trafiğine bakarsak kilometrelerce araç kuyruğu oluşturmuş yolcuların eve varış sürelerini Ortaköy katılımındaki sürücülerin şerit değiştirme hızı belirlemekte. Beklerler de 30-40larda sol şeridi kapatırlarsa normalden en az 2 kat daha fazla araç elleçlenecek. Yok hepsine taksici arızası sirayet etmişse D-100e katılır katılmaz solu kapatacaklar ve karışım hızı da 10 km/sa'e düşecek ve dolayısıyla oradaki darboğazın araç elleçleme hızı çok düşük seyredecek. Birazdan Altunizade çıkışı tıkanacak ve kader belirleme işini Altunizadeden çıkış yapmaya çalışan sürücüler belirlemeye başlayacak. Oradaki 2 + kendilerine ayrılan geniş şeridin hepsini işgal edip transit geçecek araçları da kilitleyecekler.

Makasçıya gelene kadar...

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefo42 -- 13 Eylül 2013; 16:41:50 >

• Yemişim cesaretini yaptığı hareketin her tarafı cesaret olsa ne olur ne işe yarar amaç nedir?
  • Diğer videolarina da baktim.Sonları genelde şöyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 13 Eylül 2013; 16:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısını Broadwayle yapsın
  • Olan masum insanlara olur ama.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.