Şimdi Ara

bu 11880 felan iznim olmadan numarami nasil veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Itin biri kiz arkadasimin numarasini arayip bulms nasil iznim olmadan bu numara veriliyor yasalmi bunlarin elinde numarami boyle verme yetkisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

Itin biri kiz arkadasimin numarasini arayip bulms nasil iznim olmadan bu numara veriliyor yasalmi bunlarin elinde numarami boyle verme yetkisi

Bazı ulaşmam gereken numaralar vardı bazılarına ulaşamadım veremeyiz filan dediler.Sanırım operatörü arayarak numaramı gizlemek istiyorum dediğinizde onlar bir işlem yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizwel

quote:

Itin biri kiz arkadasimin numarasini arayip bulms nasil iznim olmadan bu numara veriliyor yasalmi bunlarin elinde numarami boyle verme yetkisi

Bazı ulaşmam gereken numaralar vardı bazılarına ulaşamadım veremeyiz filan dediler.Sanırım operatörü arayarak numaramı gizlemek istiyorum dediğinizde onlar bir işlem yapıyorlar

Ee bundan haberimiz yoksa boyle rezilmi ediolar insani. Sehir disindayim adami bulamiormda ariorm kufredio ben hapisten yeni ciktim sen beni bilmiosun dio ben bagirirken cat kapatio serefsiZ herif
    Edit. Noyu burdan verim dh olarak bise yapalmmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 18 Ekim 2013; 15:15:29 >
  • ver ebesini tanıyalım.
  • numarayı ver emelim onu...
  • ver numarayı
  • Yada bilgilerini ticari anlamda satıyorlar.

• kelimeleri adam gibi yazacaksan, ver numarayı ayak bastı parasını alayım ondan

• Numarayı yaz.
  • Ver numarayı dh olarak adamın icabına bakalım.

• Noyu verim ama plan ne olur. Ne yapariz. Kizcagizi daha cok ararsa dellenirim ben

• numara
  • sen yaz o adamı emerler burda
  • Numaranı savcılığa veriyorum ve suç duyurusunda bulunuyorum diye söyle.
  • Numarayı ver ve haberdar et bu konudakileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Numaranı savcılığa veriyorum ve suç duyurusunda bulunuyorum diye söyle.

Cocuk oyuncagi degil bu. Ben bu sefer konusabildim aradim ben aramadim noyu yeni aldim diyor ama msjlara bakiyorum harbi egitimsiz bi ite benziyor laf anlatilmaz anca doveceksin bunu. Hapisten ciktim diyor kufredip kapatiyor serefsiz ulan yerini ismini soyismini soylese bi. Noyu veririm ama oyuncak degil bu is kiz arkadasima laf eder bise der cildiririm ucakta yok bayram agzi hemen atlayip gidemem. Birdaha aramaz beni duyduktan sonra ama onlem olarak ne yapayim. Savciliga simdimi basvurim yoksa adresini alana kadar arayimmi

• Numarayi at. Burdan 50 kisi arasa adam bunlar tarikat diye hapse geri kacar zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Numaranı savcılığa veriyorum ve suç duyurusunda bulunuyorum diye söyle.

Cocuk oyuncagi degil bu. Ben bu sefer konusabildim aradim ben aramadim noyu yeni aldim diyor ama msjlara bakiyorum harbi egitimsiz bi ite benziyor laf anlatilmaz anca doveceksin bunu. Hapisten ciktim diyor kufredip kapatiyor serefsiz ulan yerini ismini soyismini soylese bi. Noyu veririm ama oyuncak degil bu is kiz arkadasima laf eder bise der cildiririm ucakta yok bayram agzi hemen atlayip gidemem. Birdaha aramaz beni duyduktan sonra ama onlem olarak ne yapayim. Savciliga simdimi basvurim yoksa adresini alana kadar arayimmi

Hapisten yeni çıktım diyorsa gerizekalı blöfcünün tekidir.Numaranı adli makamlara ilettim diye korkut sende onu.Hala devam ederse numarayı buraya koyarsın pişman olur.

• pilis nambır

• Beyler yardiminiza tesekkur ederim gercekten super ****. 2006dan beri forumdayim hep ben yardim ettm bu sefer akili size danisiyorum. Isin ucunda kiz arkadasim olmasa noyu veririm ama dikkatli davranmam gerek ona ters bi laf edemez. Ne diyorsunuz en mantiklisi nedir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.