Şimdi Ara

BU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerboranlı -- 6 Ekim 2013; 17:50:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-iddaa-ediyorum-bu-fiyata-boylesi-yok-84315204/detay

Bunu al daha iyi.

Üniversite okuyan için kesinlikle daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

arkadaşlar 21 yaşındayım üniversite okuyorum bu araba bana nasıl olur sizce çok mu büyük kaçar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-passat-2-0-tdi-otomatik-vites-servis-bakimli-cok-temiz-85656858/detay/

almalısın bence

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerboranlı -- 6 Ekim 2013; 17:51:05 >
  • 21 yaşında birisinin passatla ne işi olur 40 yaş üstü imaja sahip model .
    golf 1.6 tdi dsg high al güzel de R-line jant taktır bin paşa paşa .
  • quote:

yav bu arabaya kim benzin yetiştircek ayrıca fazla küçük ve spor araba sevmiyorum bana güvensiz geliyor

2.0 dizel passat çok mu az yakacak sanıyorsun? mazot fiyatının neredeyse 4 tl ve aracın şehir içi 10 litre yaktığını hatırlatırım..

ayrıca ilandaki passatın kmsiyle yüzde 99 oynanmış.
  • Passat mı?Aman diyim üniversitede canlı örneklerini bizzat gördüm.Bunu alıp üstüne abuk subuk şeyler takıp yaşına uydurmaya çalışanlar var, hiç hoş gözükmüyor.:)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerboranlı -- 6 Ekim 2013; 17:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Passat mı?Aman diyim üniversitede canlı örneklerini bizzat gördüm.Bunu alıp üstüne abuk subuk şeyler takıp yaşına uydurmaya çalışanlar var, hiç hoş gözükmüyor.:)

+1 kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-iddaa-ediyorum-bu-fiyata-boylesi-yok-84315204/detay

Bunu al daha iyi.

+1...

üniversite öğrencisine çok daha yakışacak bir araç...
  • şöyle spor bişey daha iyi bence hem de sıfır

http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=cr-z
  • üniversite öğrencisi arabası

BU
  • Passat biraz yetişkin insanlar için sana büyük kaçabilir Scirocco senin için ideal bir arabadır.
  • Ne istedigine bağlı spor istiyorsan golf veya Scirocco da alınabilir...Passat dizel otomatik 10lt çok ucuk bir rakam yakmaz okadar...Scirocco 1.4TSİ'nin yakıt tuketimi passatla çok farkı yok birde 1.4 motorun vergisi ile 2.0 motorun vergisi arasında bayagı fark var buradan aradaki farkı kapatabilirsin...Yılda 10-14bin km fazla yapmayacaksan benzinli alabilirsin...2 araba arasında fiyat farkıda var...Passat TSİ dsg kullanıyoruz şehir içi 8-9,2 arası degişiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recomended

üniversite öğrencisi arabası

BU

aynen ya neyse konumuza dönecek olursak boylu posluysan neden olmasın alınır passat
  • Bizim burda kaymakam biniyor bu araca
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Ne istedigine bağlı spor istiyorsan golf veya Scirocco da alınabilir...Passat dizel otomatik 10lt çok ucuk bir rakam yakmaz okadar...Scirocco 1.4TSİ'nin yakıt tuketimi passatla çok farkı yok birde 1.4 motorun vergisi ile 2.0 motorun vergisi arasında bayagı fark var buradan aradaki farkı kapatabilirsin...Yılda 10-14bin km fazla yapmayacaksan benzinli alabilirsin...2 araba arasında fiyat farkıda var...Passat TSİ dsg kullanıyoruz şehir içi 8-9,2 arası degişiyor...

9 ltre çok iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerboranlı -- 6 Ekim 2013; 17:57:45 >
  • quote:

yav bu arabaya kim benzin yetiştircek ayrıca fazla küçük ve spor araba sevmiyorum bana güvensiz geliyor

kardeşim. biri 1.4 benzin manuel. biri 2.0 hem ağır kasa hem otomatik. ben yerinde olsam kesinlik le scirocco alırdım. passat nedir. o fiyata temiz passatta olmaz kmsi oynanmış yüzde 98.25
  • Ben üniversitede iken otobüse binerken bileti ikiye bölüp kar etme derdindeydim . Akbil çıkıncada otobüse orta kapıdan binip akbil basmama derdindeydim.
    İlk arabamı da işe girip çalışmaya başladıktan 7 sene sonra "kendi paramla" alabilmiştim.
    Şanslı gençlersiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.