Şimdi Ara

BTK Tarife Hız Garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. TT'nin 35 Mbps Hipernet Sınırsız tarifesini kullanıyorum, Tip-7 saha dolabına 400 küsür metre uzaklıktayım. Yaklaşık 2 ay önce sıfır binaya altyapı getirtmiştim, ilk zamanlar hat değerlerim eh işte diyebileceğim seviyedeydi. Ama şu anda oturduğum apartmanda 1 kişi internet aboneliği aldı ve hat değerlerim beklediğimden daha fazla düştü, 3, 5 kişi daha abonelik alsa herhalde 20 Mbps'i bile zor alacağım. Apartmanda ben ve komşunun aboneliği hariç daha hiç kimse abonelik almadı, ayrıca karşı sıfır apartmana da daha yeni yeni taşınıyorlar onlarda abonelik alsa artık ADSL seviyesine ineriz.

BTK'nın bir düzenlemesi vardı diye hatırlıyorum, tarife hızının %90'ını vermek zorunda diye ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. Var mı bu tür düzenleme?

İlk zamanlar.
    BTK Tarife Hız Garantisi

Apartmanda 1 kişi abonelik aldıktan sonra.
    BTK Tarife Hız Garantisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 13 Şubat 2020; 13:35:57 >

• BTK Tarife Hız Garantisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yani şimdi benim hızım 26 Mbps'in altına düştüğünde THH'de hak talep edebileceğim sanırım?

"Ancak bu hız, işletmecinin faaliyet gösterdiği bölgedeki ortalama değer olup, teknik gerekçelerle abonelere sağlanan hızlarda farklılıklar olabilmektedir." %75 olayı mullakta bırakılmış, klasik Türkiye işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 13 Şubat 2020; 14:30:54 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.