Şimdi Ara

brutal vokal ve death, black metal grup tavsiye lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cradle of fliht, dark tranquility, six feet under, vs.vs sıkıldım artık yeni arayışlara girdim bu tarz kimleri önerirsiniz?

• Death-death metal
    A Sorrowful Dream-dark metal
    Cadaveria-senfonic/black-gothic metal
    Dımmu Borgır-senfonic/black metal
    Anata-death metal
    Theatre Des Vampires-melodik/black metal(olması lazım d:))
    Samael-black metal
    Chıldren of Bodom-melodik/death metal
    Opeth-death metal

şimdilik aklıma bukadar geldi aklıma gelince yine yazarım ok
  • alla alla önüne gelen ben black ci olcam diyo..gidin işinize arkadaşlar ya..ne bu böle ben metalci olcam tavsiyeleriniz..adam gibi dinliceksen araştır bul..
  • morbid anals
  • gorefest
  • tavsiyeleriniz için sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cannibal corpse
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezar

cannibal corpse

hocam zaten onları dnliyorum ama yinede sağol..ben daha cok underground bişey istiyorum
    hatebreed ve deicide gibi
  • hatebreed son albümü güzel bak 2006 ben beğendim salam hardcore yapmışlar
  • underground istiyorsan sana sikfuk ı önereyim.
  • cenotaph-türk grubudur sadece türkiyede bilinmiyor
    uck grind-bizden yine
    borknagar
    behemoth
  • önce bu işin erbaplarını dinlemeden underground grupları aramak olmaz.
    morbid angel,obituary,deicide,suffocation,nile,malevolent creation,death,macabre,immolation,dying fetus... albümlerini hatmetmek gerek.
  • Children of Bodom
    Dimmu Borgir
    Death
    Corona Borealis (Türk grubudur ama pek tanınmaz)
    Opeth
    Gamma Ray
    Kristallnacht
    Shadows Fall
    Suffocation

death ve black metal denilince aklıma gelenler şimdilik bunlar. Aslında iyice düşünsem daha çıkar da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 18 Ağustos 2006; 13:46:08 >
  • Arch Enemy
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

önce bu işin erbaplarını dinlemeden underground grupları aramak olmaz.
    morbid angel,obituary,deicide,suffocation,nile,malevolent creation,death,macabre,immolation,dying fetus... albümlerini hatmetmek gerek.

ben bu başlığı attığımda bir kaç arkadas beni daha yeni metal dinlemeye başladmı düşündüler ve başka arkadaş ise önce "popüler" olanları sonra underground gecmemi tavsiye etti tamam teşekkür ederim yinede tavsiyeleriniz için ama ben yıllardır bu piyasadayım ve artık yeni arayışlara girdim ama dinlediklerimi bilmek isteyen vardır şunlar;

dark tranquility, havohej, hellhammer, impaled nazarene, lord Wind, frozen shadows
    beherit, black goat, blasphemy, blazemth, blood, burzum, celtic Frost, conqueror, darkthrone, katatonia, gotmoor, demonic, graveland, infernum, cultus sanguine, dark funeral, krieg, six fet under, kataklysm, massacra, morbid angel, pyrexia, kilcrops, mortuary, oppressor, atheist

• madem yıllardır bu "piyasadasın" o zaman keşke nasıl bişiler istediğini de net söyleseydin.
    alanı biraz daraltman lazım.gothic ten grind e kadar 09457609483576 tane underground grubu öneremeyiz.
  • extreme noise terror dinliyorum fena deil tavsiye ederim bende yeni buldum bu grubu
  • burzum dinle bakalım sen

şimdi şöyle söyliyim death ve black haz etmem ancak en iyisinin opeth olduğunu biliyorum.
  • Integrity , Madball , Crossbreed , Otep , Dry Kill Logic , Meat Beat Manifesto , The Forsaken , Dope , American Nightmare , Max Graham , Subliner , Unearth , Converge , Obituary , Dying Fetus , Clock Dva , Napalm Death , Kataklysm , Brujeria , Art Garfunkel , Nile , Carcass , Mortician , Swans...

Umarım yeterli çeşitlilik sağlamışımdır Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.