Şimdi Ara

Brumadan bu halde hic bir halt olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hic bir vasat ustnde bir takim bu adami almaz

Bizim taraftarlar dalga gectikleri bjk taraftari gibi ucuyor

Brumanin en iyi yonu kivrak

Ama bu beceriksizlikle bu bencillikle hic bir takimda oynayamaz

Bakiyorsun yasin bile mac icinde bu vitaminsizden daha etkili daha bitirici

Ben bu kadar dengesiz sahada ne yapacagini bilmeyen bir adam gormedim

Sahada yapacaklarina dogru karar verse bugun 15 mac 5g 5a degil 10g 10 a oynardi

Bu adamin coo iyi yontulmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• töbeler töbesi en etkili oyuncularımızdan birine de salladınız ya pes diyorum arkadaş yasin hat-trick yapar bencil bilmem ne bruma atar attırır bir maç atamadı sallayın bu ne arkadaş musleraya bile sallayanlar var el insaf be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

töbeler töbesi en etkili oyuncularımızdan birine de salladınız ya pes diyorum arkadaş yasin hat-trick yapar bencil bilmem ne bruma atar attırır bir maç atamadı sallayın bu ne arkadaş musleraya bile sallayanlar var el insaf be

Suç bizde bu trollerin konularına yazmaya devam edersek bunlarda en iyi oyuncularımıza sallayıp popüler olmaya devam edecekler. Bu işin zayıf noktasını bulmuşlar.

• doğru 11
    --------------messi------------
    messi-messi-messi-messi

messi-messi-messi-messi

-------messi--------messi-----

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitamin takviyesine ihtiyacı var b ve c vitamini ağırlıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

töbeler töbesi en etkili oyuncularımızdan birine de salladınız ya pes diyorum arkadaş yasin hat-trick yapar bencil bilmem ne bruma atar attırır bir maç atamadı sallayın bu ne arkadaş musleraya bile sallayanlar var el insaf be

Niye iyi oyuncumuz elestirilemez mi

Ben gormuyor muyum takimda en iyi oyuncularimizdan birinin bruma oldugunu

Bu takimda sniejder podolski ile birlikte en iyi oyuncumuz

Ama yetmez cok top eziyor oyun disiplini yok

Biz brumayi neden aldik oynar oynatir gittiginde de kazansirir diye

Turkiye ligi icinse yeterli olur ama kazandirmaz

Napalim yukarida seni alintilayan arkadas gibi

Selcuk formsuz ama ona ihtiyacimiz var

Hamit bu mac eski gunlerini hatirlattti

Sabri den iyi o mevkide oyuncumuz mu var

Diye elestirmeyelim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Aralık 2016; 13:11:28 >

• Doğru diyorsun ama kimse almasa bile kalsın bizde yeterince iş yapıyor, bu potansiyele daha iyisini mi yapmalı? Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Walla eskiden Bruma nın sorunu özgüveni yoktu çalım atmaya şut çekmeye korkuyordu. Şimdi de maşallah Yasin de Bruma da kendilerini CR7 falan sanmaya başladı. En büyük sorunu topu hep ayağına istiyor. Mesela Carole topla giderken Bruma neredeyse her seferinde önünde duruyor topu bana ver ben gideyim diye. Carole bindirme yaptığında da pas vermiyor zaten. Onun haricinde şutları da zayıf bitiriciliği de. Savunma yardımı da son maçlarda iyice azaldı.
    Fakat bunları yapmaya başladığı gün zaten Türkiye de durmaz. Eğer hiçbir gelişme göstermezse bizde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Suç bizde bu trollerin konularına yazmaya devam edersek bunlarda en iyi oyuncularımıza sallayıp popüler olmaya devam edecekler. Bu işin zayıf noktasını bulmuşlar.

Yahu kardes sen ne polyanasin bir kisiyi elestir be arkadas

Hamiti savunursun

Selcuku savursun

Ereni savunursun

Riekerinki savunursun

Yonetimi savunursun

Bir kisi bir oyuncuyu elestirir hemen savunmaya gecersin

Sabriyi bile bu sezon cok kotu diye savunuyorsun sanki diger sezonlar iyiymis gibi

• Maç 5-1 olmuş 1 gol atıp özgüven kazanmak istedi ne var bunda? Bruma'nın lig de 5 asisti var eminim gole ihtiyacımız olsa o pozisyonlarda da pas atardı ama maç kopmuş gitmiş 1 tane de kendisi atmak istedi ne var bunda?
  • Bruma yetenekli ama oyun zekası yok ve mental olarak gelişmesi lazım. Teknik heyetten yada takımdan etki beklemek boş kendi kendini geliştirmesi yada avrupaya gitmesi gerek.
  • Oynayabileceği max klüp GS , daha iyisine gidemez. Salih , Ozi ve Brumayı abarta abarta bitiremediniz ama hiç biri seviye atlıcak tipte oyuncular değil . Zaten yaşları da geçiyor yavaş yavaş o eşik için
  • Aynen kötü topçu.Acilen gönderip Emre Çolak'ı Aydın'ı Engin'i getirelim.
  • Takımda çok defolu var, Bruma içlerinde bi inci gibi parladı bu sezon. Bu onu dünya yıldızı yapar mı? Yapmaz tabi ki. Easy maçlarda oldukça iyi, normal maçlarda normal, maçın zorluk seviyesi yükseldikçe Bruma da kayboluyor.

Ortada bi takım olsaydı eğer takım oyununa ayak uydurmadığı için eleştiri alabilirdi ama ortada takım olmadığı için Bruma'nın kale önüne kadar topu getirip sıçmasını bile normal karşılaşıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

doğru 11
    messi-messi-messi-messi

messi-messi-messi-messi

Kale olmamis, messi ne yapsin o boyuyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

doğru 11
    messi-messi-messi-messi

messi-messi-messi-messi

Aynen demek istedigim bu

Ama kalede muslera olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Aynen kötü topçu.Acilen gönderip Emre Çolak'ı Aydın'ı Engin'i getirelim.

Engin'e laf etme yaw çarpılırsın şu ceza olayı olmasa engin Harika oynuyordu bizde

• arkadaş biz bile fifa oynarken fark açılınca fanteziye kaçıyoruz. Bunlar ne olursa olsun egolu insanlar, maç olmuş 5-1 kopmuş kendi de gol atmak istedi ne yaşadığını bilemezsin ki. Sanıyor musun maç 1-1 veya 0-0 olsa böyle bencil oynayacaktı 16 hafta daha önceki 15 maçta gördün mü bu kadar bencil oynadığını hayır ee ? Aynısını 3 gol attığında Yasin'de yaptı bunlar güzel şeyler daha çok gol atmak istemesi neden sizde kötü yönde eleştirme ihtiyacı uyandırıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

arkadaş biz bile fifa oynarken fark açılınca fanteziye kaçıyoruz. Bunlar ne olursa olsun egolu insanlar, maç olmuş 5-1 kopmuş kendi de gol atmak istedi ne yaşadığını bilemezsin ki. Sanıyor musun maç 1-1 veya 0-0 olsa böyle bencil oynayacaktı 16 hafta daha önceki 15 maçta gördün mü bu kadar bencil oynadığını hayır ee ? Aynısını 3 gol attığında Yasin'de yaptı bunlar güzel şeyler daha çok gol atmak istemesi neden sizde kötü yönde eleştirme ihtiyacı uyandırıyor anlamış değilim.

Bu mac icin konusmuyorum

Bencillik karsi karsiya pozizyonda pas vermemesi degil

Hatta ben kaleyi gorursen vur mantigindayim

Ben genel olarak oyun icinden bahsediyorum

Bruma mevkisini ve gorevini bilmiyor

Top carolun ayaginda bindirme yapacagina araya kacacagina brumanin ayagina gelip topu aliyor

Top sniejderde sniejderin ayagina gelip top aliyor

Oyunkurucu edasiyla oynuyor adam top

Yasin brumadan neden daha etkili oynuyor

Cunku daha bilincli oynuyor daha akilli oynuyor

Brumada yetenek var futbol zekasi yok

Hem de yasin kadar bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 27 Aralık 2016; 10:58:27 >

• quote:

geldim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.