Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bia hh a ölen adamlar kayboluyomu ??
  • ilk ikisinide oynamıştım buda güzel olmuş gerçi biraz full ayarlarda kastı ama cod un yeri ayrı zaten tarz olarakta farklılar
  • belli bir süre sonra evet kayboluyor.Oyun gerçekten 2.dünya savaşı hissini insana yaşatıyor.
  • Oyunu hala oynuyom.Tanklı bölümdeyim acalem yok ya yavaş yavaş hemen bitirip ne yapcam dimi. Arkadas saolsun cod5 beta nın keyini verdi kurdum sunu diyebilirim Call of Duty oyun değilmiş.Adamlar terminatör gibi ve gelmiş geçmiş en iyi 2. Dünya Savaşı oyunudur BİA-Hell in Higway. Savaşın her yönü var oyunda. Garip bi şey vardı oyunu highda mediumda ve lowda ayarladım sırayla aynı fps idi nasıl iş anlamadım eğer doğruysa açıklanan minimum ayarlar hikaye
  • Bu hatayı alan olmuştur belki çözümü nedir oyunu açamıyorum?

• arkadaşlar oyunu şimdi bitirdim ve sonunda baya duygulandım çok güzel bi oyun yapmışlar gerçekten gerek kurgu olsun gerek duygu olsun gerek oynanış olsun gearbox software'e burdan saygılarımı iletiyorum ....
  • Yok mu üstteki hatanın çözümünü bilen?
  • ya şu base of fire takımının assault team'den ne farkı var allaşkına birisi söylesin..
  • Assault team el bombası gibi saldırı elamanları tasıyabiliyo,base of fire ise sadece koruma ateşi açan karsı tarafı sindiren bir takım ben öyle düşünüyom
  • arkadaşlar bende asus a6tc laptop war

amd turion 64x2 mobile technology 1.6 ghz çift çekirdek
    2 gb ram
    nvidia geforce go 7300 paylaşımsız 128mb paylaşımlı 512mb ekran kartı var

acaba bu oyunu oynayabilirmiyim yoksa boşuna para verip almak istemiyorum,teşekkürler...
  • baya güzel bir oyunmuş.ben bukadar beklemiyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceberg_1x

arkadaşlar bende asus a6tc laptop war

amd turion 64x2 mobile technology 1.6 ghz çift çekirdek
    2 gb ram
    nvidia geforce go 7300 paylaşımsız 128mb paylaşımlı 512mb ekran kartı var

acaba bu oyunu oynayabilirmiyim yoksa boşuna para verip almak istemiyorum,teşekkürler...

işlemci kastırır ama oynarsın

minimum

2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925)

System RAM
    Minimum: 1 GB

Video Card
    Minimum: 128 MB DirectX® 9.0c–compliant, Shader 3.0 enabled. ATI® RADEON® X1600/1650–1950/HD 2000/3000 series. NVIDIA GeForce® 6800/7/8/9 series.

burdan birde test et daha iyi olar

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

bende alıcam bi ara ama benim işlemci seninkindende kötü , tek tabanca 3.2 ghz

ama farcry 2 yi high grafiklerde çok rahat oynuyorum, ultra high grafiktede açıyor ama kasıyor , bunuda oynayabilcemi düşünmekteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 9 Kasım 2008; 1:45:15 >

• oyunu bugün bitirdim. gerçekten çok güzel yapmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Bu hatayı alan olmuştur belki çözümü nedir oyunu açamıyorum?

Dosyaların eksik
  • Brother in arms bugüne kadar oynadıgım en güzel oyunlardan biriydi umarım devamı gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Bu hatayı alan olmuştur belki çözümü nedir oyunu açamıyorum?

Dosyaların eksik

herkesin indirdiği linklerden indirdim diğer kişilerde sorun yok ben ve bir kaç kişide bu problem çıktı indirip kurdum dosya eksikliği nasıl olabilir veya çözümü nedir?

• quote:

Orjinalden alıntı: seylem

Brother in arms bugüne kadar oynadıgım en güzel oyunlardan biriydi umarım devamı gelir

ben de eski versiyonları bulabilirsem alıcam.
  • hikaye işleyişi,ara videolar falan harikaydı.Cod ile kıyaslamayın demişler ama kıyaslamam lazım.Cod'den güzeldi bence.(multiplayer ı oynamadım ama Cod'nin eline su dökemez heralde.)
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.