Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun update videosu yayınlandı bizim izlediğimizden daha uzun olan güncellenmiş versiyon mutlaka indirdin.

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/brothersinarms3/biahh_trailer_1-hi.wmv.html
  • iyi cod2 de zaten pc de cikmio bari bunu oynariz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Oyundan 67 MB lık yeni bi video yayınlandı.

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/brothersinarms3/169_biahh_050706_hd.zip.html

• Teknoloji demosu harika arada çok fark var ilk iki oyun ile.
  •  Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI)

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Mayıs 2006; 23:13:10 >

• @pinky gece gündüz demeden çalışıyosun walla geceleri de mi ss takip ediyosun
    bu arada demolar süper 1. we 2.oyuna pek ısınamamıştım ama bu oyunu heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

@pinky gece gündüz demeden çalışıyosun walla geceleri de mi ss takip ediyosun
    bu arada demolar süper 1. we 2.oyuna pek ısınamamıştım ama bu oyunu heyecanla bekliyorum
    Sabah akşam gene gündüz takipdeyiz
  • oyun böyle olursa gayet iyi
  • Yeni bi video daha yayınlandı 7 mb.

http://www.gamershell.com/download_13770.shtml
  • Brothers in Arms serisinin yeni oyunu Hell's Highway, daha öncede belirtildiği gibi PS3, Xbox360 ve PC için çıkacak. Ubisoft yaptığı açıklamada Unreal 3 teknolojisini, yılbaşına yetiştirmeye çalıştıklarını ancak bu tarihten erken veya geç olabileceği söyledi. Yapılan tahminlere göre ise oyun 2007'nin Ocak ayı içerisinde raflarda yer alacak. Oyunun konusunda ise yine Matt Baker ve Joe Harstock'u yöneteceğiz. Bu sefer oyunun senaryosunun büyük kısmı Normandiya'da geçecek ve her zamanki gibi gerçek olaylardan yola çıkılacak.

alıntı:trgamer

Oyundan 1 yeni SS yayınlandı

62 Mb lık yeni video için TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 15 Mayıs 2006; 19:54:12 >

• Bu arada bu görüntünün render olduğu belli çünkü xyz sol altta duruyo bunlar oyunu çizerken çizim programında vardır.Yani anlaşılıyor ki görüntü render.Yanlışım varsa düzeltin.
  • Bu görüntüler render olabilir olmayadabilir ama tam sürümünün grafikleri bundan aşağa kalır yok diyebilirim.
  • ya P4.2.8 1024 KİNGTON 400MHZ RAM SAPPİRE X1600 PRO 512 MB GİBİ 1 SİSTEMDE BU OYUN AÇILIRMI

İLGİNİZE TEŞKÜRLER :) HEPİNİZE İİ OYUNLAR :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremcan

ya P4.2.8 1024 KİNGTON 400MHZ RAM SAPPİRE X1600 PRO 512 MB GİBİ 1 SİSTEMDE BU OYUN AÇILIRMI

İLGİNİZE TEŞKÜRLER :) HEPİNİZE İİ OYUNLAR :)
    Yapmayın gözünüzü seweyim ya oyunun çıkmasına daha 10 ay var nrd bilelim çalışırmı çalışmaz mı!.Ama oyun unreal engine 3.0 grafik motoru kullanacağı için o ekran kartı ile sürünürsün.
  • kardeş oyun ne zaman çıkıyor ??? tam tarihi nedir
  • Kesin çıkış tarihi belli değil 2007'nin ilk çeyreğinde çıkacak.
  • call of duty 3 ve medal of honor airborne dan sonra benim için bu oyun gelir grafikler olsun,yapay zeka olsun gerçekten mükemmel
  • Parker ile yola devam yani
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.