Şimdi Ara

bronzlaşmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düzgün bir şekilde cavlamadan bronzlaşmak için ne tavsiye edersiniz? losyon krem cinsinden. amele tarzı yorumlar yapmayın kola bilmemne diye

• güneş sütü ile güneşlen ilk güneşlenmede cildin güneşe alışınca koruma faktorunu düşür ve havuç yagı ekle
  • Valla bronzlaşmak için mankenlerin kullandığı kremler oluyo... bi ara metroda reklamlarını görüyorum... bunlar biraz prof. işi sanırım.. ben de almak isterdim ama hiç araştırmadım.. ama pahalı olabilir.. sen ilk önce büyük parfümeri dükkanlarına git "SEVİL ,TEKİN ACAR" bu mağazalardaki hoş hatunlar sana yardım eder... hiç olmadı güneşe çıkarken bronzlaşmayı arttırıcı güneş yağı sür... ama bu amele yöntemi :)
  • Kakao yağı
  • Foto mak. yanımda olsaydı SS atardım.. bende Elif1907 nin dediği gibi bi krem var... üstünde yazanlar şunlar...

COCOA SUNCREAM Vitamin E ... Water Resistant .. 2 faktör... ama bu esmerler için tabi.. 2 faktör beyaz benizli biri için çok az... bunu tatile giderken almıştım hala kullanıyorum.. .güneşe çıkarken sürüyorum ..mükkeml bi kokusu var bu arada..

Açıklamasında da şu yazıyo:

Çok seyrek yanan, daima bronzlaşan yada güneşe alışık olan ciller içindir falan vs..
  • aynen darkchild mesela havuç yağıda bronzlaşmak için etkili bir kremdir ama tenin hassas ise tehlikeli olabilir..kakao yağıda elbette bir tehlike arz edebilir ama iyi birşey olmasına özen gösterilmeli.nivea mesela
  • kakao yağı sür yarım saatte bronz olup çıkarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: battery_

kakao yağı sür yarım saatte bronz olup çıkarsın

Yarım saatte ? Güneşte ?
  • MATIS PARİS 4 saatte karda kışta herzaman bronzluk
  • Nivea güneş kremi kullanıyorum(30 luk) bronzlaştım malesef ama ben bronzlaşmayı sevmiyorum açıkcası yanmaktansa bronzlaşmak tabii ki daha iyi
  • Ben gümüşlenmek veya altınlaşmak istiyorum bana ne önerirsiniz.
  • Colayı vucuduna sürrr çıkk gunesee 1 saat sonra yıka olursunn kegıt helvaaa

zararlı ama sonucta asittt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orta sahada uzun pas -- 7 Temmuz 2008; 2:26:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: battery_

kakao yağı sür yarım saatte bronz olup çıkarsın

Yarım saatte ? Güneşte ?

yarım saatte bencede bronzlaşmak pek mükün değil..zaten cildin bronz değilse.
    tamam kakao yağı oldukça etkili ama yarım saat,sanmıyorum
  • *gøød chãrlotté
    *temo

Bu arkadaşlardan ayrıntılı açıklama bekliyorum.. krem yada herneyse tam adı markası modeli... fiyatı nerelerde sayıldığı vs.. madem konu açıldı ben de bronzlaşmayı seven biri olarak denemek istiyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

MATIS PARİS 4 saatte karda kışta herzaman bronzluk

quote:

Orjinalden alıntı: temo

Nivea güneş kremi kullanıyorum(30 luk) bronzlaştım malesef ama ben bronzlaşmayı sevmiyorum açıkcası yanmaktansa bronzlaşmak tabii ki daha iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Ben gümüşlenmek veya altınlaşmak istiyorum bana ne önerirsiniz.

ayran
  • Bronzlaştıktan sonra altınlaşmak istiyorum altınlaştıktan sonra gümüşlenmek istiyorum yardım!
  • çeşme'nin güneşi rüzgarla birlikte çok etkili 2 saate deriler soyulmaya başlıyor.tabi bu bronzlaşmaya değil de amele yanığı dediğimiz olaya benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

*gøød chãrlotté
    *temo

Bu arkadaşlardan ayrıntılı açıklama bekliyorum.. krem yada herneyse tam adı markası modeli... fiyatı nerelerde sayıldığı vs.. madem konu açıldı ben de bronzlaşmayı seven biri olarak denemek istiyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

MATIS PARİS 4 saatte karda kışta herzaman bronzluk

quote:

Nivea güneş kremi kullanıyorum(30 luk) bronzlaştım malesef ama ben bronzlaşmayı sevmiyorum açıkcası yanmaktansa bronzlaşmak tabii ki daha iyi

valla arkadaş ben tansaş kipa gibi bi alışveriş merkezinden 20 ytl falan gibi bir paraya almıştım nivea nın 30luğu ben beyaz tenli değilim ha beyaz tenli olsanda güneşin altında 3-5 saat duracaksan 30 luk yeter ama beyaz tenli değilse sabahtan akşama kadar 2 kere sürsen yanmazsın 30 luk ile

• @ Darkchild

ben bi kozmetik shoptan almıstım izmir şirinyer hobby parfumerituruncu bi kutusu var jel gibi ve mukemmel kokoyu mangoya benziyo kokusu..5 gün ardarda sürerek ciddi bi bronzlasma oluyor,fiyatıda 40 küsür liraydı sanırım yanlış hatırlamıyosam
  • quote:

valla arkadaş ben tansaş kipa gibi bi alışveriş merkezinden 20 ytl falan gibi bir paraya almıştım nivea nın 30luğu ben beyaz tenli değilim ha beyaz tenli olsanda güneşin altında 3-5 saat duracaksan 30 luk yeter ama beyaz tenli değilse sabahtan akşama kadar 2 kere sürsen yanmazsın 30 luk ile

Bi dk mantığı tam anlamamadım.. beyaz tenliyse 3-5 saat durunca yanıyoruz ok.. beyaz tenli olmayınca akşama kadar nasıl yanmıyoruz.. ?? yani beyaz tenli değilse zaten esmerdir.. ki bu da daha kolay yanmak demektir ? aYrıca 30 luk dediğin faktör dimi ? peki daha çok faktör daha çok veya daha çabuk bronzlaşma anlamına mı geliyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.