Şimdi Ara

bronzlaşmak için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

@ Darkchild

ben bi kozmetik shoptan almıstım izmir şirinyer hobby parfumerituruncu bi kutusu var jel gibi ve mukemmel kokoyu mangoya benziyo kokusu..5 gün ardarda sürerek ciddi bi bronzlasma oluyor,fiyatıda 40 küsür liraydı sanırım yanlış hatırlamıyosam

Hımm sağol.. Ankarada nasıl bronzlaşırım acaba ? Tatil yerinde olsam 5 gün arka arkaya sürmek sorun değil de .. ben Ankaradayım burada bu iş nasıl olucak onu düşünüyorum Sen izmirdeyken mi kullandın ? güneşlendin mi yoksa sadece sokağa çıkarken mi sürdün ?? üff kızlar gibi ahiret soru soruyorum yaa

• good charlotte'un bahsettiği galiba otobronz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: temo

valla arkadaş ben tansaş kipa gibi bi alışveriş merkezinden 20 ytl falan gibi bir paraya almıştım nivea nın 30luğu ben beyaz tenli değilim ha beyaz tenli olsanda güneşin altında 3-5 saat duracaksan 30 luk yeter ama beyaz tenli değilse sabahtan akşama kadar 2 kere sürsen yanmazsın 30 luk ile

Bi dk mantığı tam anlamamadım.. beyaz tenliyse 3-5 saat durunca yanıyoruz ok.. beyaz tenli olmayınca akşama kadar nasıl yanmıyoruz.. ?? yani beyaz tenli değilse zaten esmerdir.. ki bu da daha kolay yanmak demektir ? aYrıca 30 luk dediğin faktör dimi ? peki daha çok faktör daha çok veya daha çabuk bronzlaşma anlamına mı geliyo

yanlış anladın yanmaktan kastım derinin soyulması, diğeri bronzlaşmak dediğimiz renk değişimi.
    soru
    yanma nedir?
    cevap
    maymun ..tüne dönen derinin en hafif bi esintide bile bağırtacak kadar acı vermesidir(mizah anlayışımı kattım senin için)
    30 luk falan diye bahsettiğim ise koruması yani en kötü ihtimal 25 lik kullan yoksa yanabilirsin ama türkiyede 50 lik kullanmaya değicek biryer yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 7 Temmuz 2008; 2:50:50 >

• *Anladım temo ama bana güneşlenmeden bronzluk vericek bi icat lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

good charlotte'un bahsettiği galiba otobronz

Evet böyle birşey istiyorum.. hiç birşey yapmadan bronz yapsın... kendiğinden.. re'sen aşırı olması da gerekmez... hafifi bile yeter... gerçi hafif esmerlik var gibi bende ama
  • valla şu günlerde en çok duyulan dove'un otobronzu..fiyatı 20 ytl gibi birşey.hergün bir kere tüm vücuduna sürüyorsun..ve günden güne cildinde renk değişimi oluyor..ben kullandım hem öyle turuncu bir renkte olmadı(kefilmiyim hayır,herkesin cilt yapısı farklı oluyor çünkü) ama ben memnun kaldım
  • quote:

*Anladım temo ama bana güneşlenmeden bronzluk vericek bi icat lazım...

quote:

good charlotte'un bahsettiği galiba otobronz

Evet böyle birşey istiyorum.. hiç birşey yapmadan bronz yapsın... kendiğinden.. re'sen aşırı olması da gerekmez... hafifi bile yeter... gerçi hafif esmerlik var gibi bende ama

Benim dediğimle senin istediğinin alakası yok o zaman kardeş yav

• quote:

valla şu günlerde en çok duyulan dove'un otobronzu..fiyatı 20 ytl gibi birşey.hergün bir kere tüm vücuduna sürüyorsun..ve günden güne cildinde renk değişimi oluyor..ben kullandım hem öyle turuncu bir renkte olmadı(kefilmiyim hayır,herkesin cilt yapısı farklı oluyor çünkü) ama ben memnun kaldım

yo hayır ben turuncu oluyor demek istemedim,kutusu turuncu buyuk kozmetik shoplarda vardır MATIS diye bi marka..gunese filan cıkmadım yani hatta yatarken bile sürdügüm oluyordu 4-5 saatte değişimi gorebiliyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

valla şu günlerde en çok duyulan dove'un otobronzu..fiyatı 20 ytl gibi birşey.hergün bir kere tüm vücuduna sürüyorsun..ve günden güne cildinde renk değişimi oluyor..ben kullandım hem öyle turuncu bir renkte olmadı(kefilmiyim hayır,herkesin cilt yapısı farklı oluyor çünkü) ama ben memnun kaldım

yo hayır ben turuncu oluyor demek istemedim,kutusu turuncu buyuk kozmetik shoplarda vardır MATIS diye bi marka..gunese filan cıkmadım yani hatta yatarken bile sürdügüm oluyordu 4-5 saatte değişimi gorebiliyorsun..

yok bende senin dediğin turuncu oluyor demek istemedim.bazı otobronzlar turuncu yapabiliyor,önerdiğim kremin yapmadığını belirtmek istedim
    dediğin markayı araştırıcam..bellki,çabuk bir değişim oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 7 Temmuz 2008; 3:04:56 >

• quote:

Kardeşim ben burda çırpınıyorum marka model fiyat toplamak için şu bilgileri baştan ayrıntılı yazsana

*neyse good çarlot ve elif sizin kremleri alıp aynı anda sürücem .. değişimleri yazarım buraya SS 'de koyarım pancar gibi olduktan sonra ahaha

• quote:

quote:

Kardeşim ben burda çırpınıyorum marka model fiyat toplamak için şu bilgileri baştan ayrıntılı yazsana

*neyse good çarlot ve elif sizin kremleri alıp aynı anda sürücem .. değişimleri yazarım buraya SS 'de koyarım pancar gibi olduktan sonra ahaha

yahu sen demiyorsun ki güneşe gerek kalmadan broznlaşmak istiyorum diye..desene baştan

• quote:

quote:

quote:

yahu sen demiyorsun ki güneşe gerek kalmadan broznlaşmak istiyorum diye..desene baştan

Ya arkadaşım leb demeden leblebiyi anlaman lazım... bedavaya ,zaman kaybetmeden ,terlemeden,acı çekmeden bronzlaşmak varken niye güneşin altına yatiyim

Hiç aklıma gelmedi.. gerçi ben en başından beri arkadaşa otobronz kremlerinden bahsediyodum ama "otobronz" veya "kendiliğinden ,güneşe çıkmadan bronzlaştıran" krem diye terimler kullanmak hiç aklıma gelmedi..

Herneyse kızılaya çıkar çıkmaz ilk işim bunlardan birini .. hatta ikisini almak tşkler arkadaşlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşım leb demeden leblebiyi anlaman lazım... bedavaya ,zaman kaybetmeden ,terlemeden,acı çekmeden bronzlaşmak varken niye güneşin altına yatiyim

Hiç aklıma gelmedi.. gerçi ben en başından beri arkadaşa otobronz kremlerinden bahsediyodum ama "otobronz" veya "kendiliğinden ,güneşe çıkmadan bronzlaştıran" krem diye terimler kullanmak hiç aklıma gelmedi..

Herneyse kızılaya çıkar çıkmaz ilk işim bunlardan birini .. hatta ikisini almak tşkler arkadaşlar..

ayy çok pardon..yani haklısın direk anlamam lazımdı

şaka bir yana umarım işini görür..bu arada kullanırken süreceğin yerlerde su olmamasına dikkat et.dalgalı bir renk ortaya çıkabilir.birde iyice emmesini bekle,kıyafetlerine bulaşmasın

• quote:

şaka bir yana umarım işini görür..bu arada kullanırken süreceğin yerlerde su olmamasına dikkat et.dalgalı bir renk ortaya çıkabilir.birde iyice emmesini bekle,kıyafetlerine bulaşmasın

Ok bi daha olmasın

*Şaka bi yana :)) Tşkler yorduk sizi de parfümerici Elif hamfendi.. dikkat ederim

• quote:

quote:

Ok bi daha olmasın

*Şaka bi yana :)) Tşkler yorduk sizi de parfümerici Elif hamfendi.. dikkat ederim

parfümerici haa eh az biraz bilgiliyiz..paylaşıyoruz böyle..

• quote:

Hakaret gibi dimi zaten o amaçla yazdım moralin bozulsun , 3. sınıf kasiyer kız modunda hisset kendini diye

*Neyse saçmalamaya başladım ben en iyisi yatiyim iyi geceler arkadaşlar

• quote:

quote:

Hakaret gibi dimi zaten o amaçla yazdım moralin bozulsun , 3. sınıf kasiyer kız modunda hisset kendini diye

yok hakaret değilde,bunları paylaşarak parfümericimi olunuyormuş..enterasan geldiği için dikkat çektim

ama yat sen bencedeiyi geceler

• quote:

quote:

quote:

yok hakaret değilde,bunları paylaşarak parfümericimi olunuyormuş..enterasan geldiği için dikkat çektim

ama yat sen bencedeiyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Temmuz 2008; 3:52:12 >

• hızlı bronzlaşmak isteyenler için bu krem işinize yarayacaktır

link :http://www.xticaret.com/xticaret/?2063_68182
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.