Şimdi Ara

broadway uzun yola gider mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
10.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    broadway yaklaşık 700-800 km yola gidip geri gelir mi bir sıkıntısı çıkar mı? ustaya göstersek arabanın durumunu bakım yapıp yola çıksak?
    araba kiralama işine girmek istemediğim için soruyorum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Broadway Uzun Yola Gider mi?

Broadway, dayanıklılığı ve uzun yolculuklar için uygunluğu ile tanınan bir SUV'dir. Ancak, uzun yola giderken göz önünde bulundurulması gereken bazı faktörler vardır.

Broadway Yakıt Tüketimi

Broadway'in yakıt tüketimi, sürüş koşullarına ve seçilen motor seçeneğine bağlı olarak değişir. Şehir içi sürüşte ortalama 13,8 litre/100 km, otoyolda ise 9,8 litre/100 km yakıt tüketir. Uzun yolculuklarda yakıt ikmali için planlama yaparken bu değerleri göz önünde bulundurun.

Broadway RNI Motor Ömrü

Broadway'in RNI motoru, düzgün bakım ve kullanım ile uzun ömürlüdür. Ortalama olarak, 250.000 km'den fazla hizmet ömrü sunar. Ancak, aşırı yüklenme, aşırı hız ve düzensiz bakım motoru daha erken bozabilir.

Uzun Yola Uygunluk

Broadway, geniş iç mekanı, konforlu koltukları ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile uzun yolculuklar için uygundur. Ancak, aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurarak yolculuğunuzu daha da konforlu hale getirebilirsin:

• Yolculuktan önce aracını iyice kontrol ettir.
    • Yakıt deposunu doldur ve uzun yolculuklar için ek yakıt bidonları taşımayı düşün.
    • Dinlenmek için mola ver ve uzun süreli sürüşlerden kaçın.
    • Hafif atıştırmalıklar ve içecekler taşıyarak yolda enerji seviyeni koru.

Genel olarak Broadway, uzun yolculuklar için uygun bir SUV'dir. Yakıt tüketimini, motor ömrünü ve uzun yola uygunluğunu göz önünde bulundurarak, yolculuğunu planlaybilir ve keyifli bir deneyim yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dayımda vardı 4 5 sene öncesine kadar. o her yere gidiyodu araba temiz olduktan sonra niye gidilmesinki. ben 75 model opelimle marmara,ege,akdeniz turu yapıp Ankaraya geri döndüm.
  • Gider.
  • Her şekilde gider kullandım ailemizin aracıydı sorunsuz 1250 kilometre uzun yol yaptık..
  • Dikkatli sürmenizi ve yavaş gitmenizi tavsiye ediyorum
    yol tutuşu sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broadway gider ama o konforsuzluktan yolcular için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

merhaba;
    broadway yaklaşık 700-800 km yola gidip geri gelir mi bir sıkıntısı çıkar mı? ustaya göstersek arabanın durumunu bakım yapıp yola çıksak?
    araba kiralama işine girmek istemediğim için soruyorum?

hocam çıkmadan önce küçük bir bakım yaptırın yağı suyu silecekler falan ben böyle torosla 3 bin km yol yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scooter 70 km yol gider mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir kerede hiç bu kadar uzun yol yapmadım ama arabanın tepkilerini gayet iyi biliyorum.
  • 100 km hızı zorlamadıkça yol tutuştan ve yakıttan,3-4'er saat mola ile kullanıcak ise konfordan,biraz özenli bakıldıysa frenden ,motordan yana hiç bir sıkıntın olmaz sadece yapman gereken şey ağır trafikle karşılaştığın zaman vitesle oynamamaya gayret et dicem ama imkansız çünkü aracın radyatörü ufak çok fazla dur kalk ve devirli kullanımı kaldıracak bir yapısı yok ,sanayi de adam gibi bir usta ile görüş radyatörü hafif şişletme de onlar anlar aracın soğutmasına katkısı var ama işi ehline yaptıracaksın...Bunlara uyduğun sürece yakıtını koy fizana gidersin Kazasız belasız yolcuklar...

Not:Ailemizde 10-15 seneye yakın kullanıldı ve yakınen baya tanıma fırsatı bulduğum araçtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 8 Eylül 2013; 18:57:12 >

• dediğinizi soracağım teşekkürler birde manuel fan açma düğmesi var sürekli açık gitsem işe yaramaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highflyeer -- 8 Eylül 2013; 18:39:53 >
  • highflyeer H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam,sürekli fan açmanın aküyü yoracağını düşünüyorum,sen dediğim konuyu sanayide iyi bir ustaya sor(bu brodwaylerin dilinden gerçekten anlayan nadir insan bilir bunu)onlar sana yardımcı olacaktır,he şişletmesende olur ama uzun yolda motor ısındıktan sonra trafiğe girmeye gelmiyor...Yani uzun yoldan sonra trafiğe girmessen sıknıtı yok ama nereden bileceksin trafik olup olmayacağını, sormanda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 8 Eylül 2013; 18:51:07 >
  • Yanınıza bol yedek alın araba ile yolda kalırsanız yol üzeri tamirciler yetkili servisten pahalı
  • ne arabalar nerelere gidiyor brodway haydi haydi gider
  • gider araba ısınınca zaten otomatik fanı açıyor kendi senin açmana gerek yok
  • birkaç sene öncesine kadar komşum yazları broadwayle istanbul-tokat yapıyordu..

manuel fan düğmesi olmadığı için conta yakmıştı, ama sizde düğme varmış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm hocam aracı en iyi kendin bilirsin araca bakmışsan o da sana bakar.Manuel fan var demişiniz tedbir olarak aç istersen.100km yi geçme aracı yokuşlarda zorlama.
  • Temiz ve bakımlıysa niye gitmesin.
  • Tık demez...
    Çokkk uzun yıllar gittim yıllarca...
    Tek sıkıntım o müthiş terleten koltuklarıydı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1989 model broadway tam canavardı maşaallah 6 kere 5 saatlik yola gidip geldi tık demedi arabanızın bakımı v.s iyi ise sıkıntı olmaz..
  • neden gitmesin bakımlı bir araç ise, tabi ki önce bir ustaya kontrol ettirmek gerekli ki yeni araçta olsa bir kontrol gereklidir. Aracına göre daha dikkatli olmak gerektiğini de herkes biliyordur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.