Şimdi Ara

broadway uzun yola gider mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1988 yılında R9 ile 2000 km yaptığımız günler aklıma geldi.O zamanlar şahin-doğan ikilisinden sonra R9 lüks gelirdi bana!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

gider araba ısınınca zaten otomatik fanı açıyor kendi senin açmana gerek yok

Uzun yolda fana ihtiyaç yok şehir içine girilmediği müddetçe fan açmaz zaten
  • hocam gece git! gerisi sorun değil
    Biz kuşadasından gelirken aceleyle gündüz yola çıktık(eskişehire) az daha ölecektik.
    İlk baş cam patladı.
    sonra aşırı sıcaktan plastik jant kapakları eridi frenler tutmaz oldu.
    bir şey daha olduydu ama şimdi tam hatırlayamadım.

Gece gittiğin zaman 100-110 sıkıntı çıkartmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

merhaba;
    broadway yaklaşık 700-800 km yola gidip geri gelir mi bir sıkıntısı çıkar mı? ustaya göstersek arabanın durumunu bakım yapıp yola çıksak?
    araba kiralama işine girmek istemediğim için soruyorum?

Yağ, su, akü sorunu yoksa uzun yolda sorun çıkarmaz. Yalnız bir adet pense, 9, 12 ve 13 numara anahtar ve düz tornavida bulundurmakta fayda var.

Aracınız çift boğazlı Weber karbüratör kullanıyorsa karbüratörü uzun yola çıkmadan önce kontrol ettirip gerekirse temizletiniz. Memelerde aşınma varsa yenisi ile değiştirin.

5. Vites 3000D/dak 90-95 km hız ile yola devam

İyi yolculuklar...

Saygılarımla....

• Arabayı bayırda yokuşda zorlamadan 100 km aşmadan giderseniz güzel güzel gider ne arabalar gidiyor brodwayde gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva007 -- 8 Eylül 2013; 23:44:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elime 10.000 de dayimdan broadway vermislerdi 120.000 km de 9.500 e sattim sadece benzinliydi. Tup yoktu Mersin istanbul defalarca yaptim gezmedik yayla birakmadim tavan paslandigi icin sattim. Gerisini siz anlayin.

Edit: 160 yapmistim araba havalanacakti az kalsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 8 Eylül 2013; 23:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

Elime 10.000 de dayimdan broadway vermislerdi 120.000 km de 9.500 e sattim sadece benzinliydi. Tup yoktu Mersin istanbul defalarca yaptim gezmedik yayla birakmadim tavan paslandigi icin sattim. Gerisini siz anlayin.

bize de usta dedi bunla bi bas içindeki pisliğ iatsın dedi izmir otobanında bir köklemişiz benzinde arka taraf görünmüyordu.
    Masmavi duman olmuş her yer :D :D
  • 1700km yapıldı kalçalarımız taş kesildi konforsuzluktan sürekli mola vermelisiniz :) ama gidiyor mu gidiyor az yakıyor birde. araba çeker mi diye sorarsan çeker 5 kişi ile 140 160 yapıldı. iyi yolculuklar
  • Yok gitmez onu evden bakkala gitmek için ürettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

Elime 10.000 de dayimdan broadway vermislerdi 120.000 km de 9.500 e sattim sadece benzinliydi. Tup yoktu Mersin istanbul defalarca yaptim gezmedik yayla birakmadim tavan paslandigi icin sattim. Gerisini siz anlayin.

bize de usta dedi bunla bi bas içindeki pisliğ iatsın dedi izmir otobanında bir köklemişiz benzinde arka taraf görünmüyordu.
    Masmavi duman olmuş her yer :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Yok gitmez onu evden bakkala gitmek için ürettiler

Tövbe bismillah

Seneler önce yüzlerce kişi binip onaylamış yaptığı km dolayısı ile fakat bir anda bu kadar km yükleneceksin, sorun olacağını zannetmiyorum hararet dışında, az binmedim o araca zamanında. Fakat gaza fazla yüklenmemen de yarar var, Asfalt üzerinde ilerlemek istiyorsan diye bu uyarıyı yapıyorum.

Saygılar.
  • 99 model broadwayimle ağrı-bursa arası yolculuk yaptım haziran ayında.yürüyeni ve notorunda sıkıntı yoksa her türlü gidilir.benim yolum 800 km falan değil 1500 km idi üstelik.ancak manuel fan tuşu taktırmanızı öneririm rampalarda lazım oluyor.yalnız rüzgar ve motor sesi beni çok rahatsız ediyordu.broadway uzun yol için rahat bir araba değil ama bakımlısı da sizi asla yarı yolda bırakmaz.ben yazın bir oğlum dünyaya geldiği için broadwayimi sattım stilo aldım.ancak size diyeceğim tek şey bro varsa sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

gider araba ısınınca zaten otomatik fanı açıyor kendi senin açmana gerek yok

Uzun yolda fana ihtiyaç yok şehir içine girilmediği müddetçe fan açmaz zaten

aynen uzun yolda zaten bolca rüzgar geldiği için hararet yükselmez ama 3-4 saat yolculuktan sonra trafiğe girdiğin anda araba rolantide bile müthiş hararet yükseltir.size tavsiyem şehir merkezlerine 10-15km kala hararet düşük bile olsa fanı açmanız.ya da önünüzde uzun bir rampa vardır,fanı açmanız çok iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

merhaba;
    broadway yaklaşık 700-800 km yola gidip geri gelir mi bir sıkıntısı çıkar mı? ustaya göstersek arabanın durumunu bakım yapıp yola çıksak?
    araba kiralama işine girmek istemediğim için soruyorum?

yağına suyuna bak devam et
    broadvayle yaptığım bir kaç uzun yol

1-kırıkkale çanakkale -çan -balıkesir -izmir -afyon -konya-ankara-krıkkale
    2-kırıkkale -yozgat -sivas erzincan erzurum trabzon-samsun -kırıkkale
    4-krıkkale - kastamonu sinop -samsun- kırkkale
  • Gider, gidildi.Balıkesire gidildi.Toplamda 1750km yol yaptım molasız.Maşallah çok da az yakıyor.90-100 gittim.38-40 derece sıcaklıkta bile hararet yapmadı.Nazar degmesin.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ankara-nin-ayazi,arabanin-beyazi-az-yakani-133834122/detay/

İlandaki arabayla bakımsız bir halde uzun yolda yokuşlarda hararet in,çık-in,çık şekilde İstanbul,Kocaeli,Sakarya,Ankara arası gittik.R9 serisi renault un en sağlam,arıza çıkarmayan ve basit motora sahip modelidir.Tek sıkıntıları yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi radyatörü küçük tutmaları,yeterli hava sirkülasyonu sağlayamadığından trafikte,yokuşta hararet başını alıp gidiyor.

Bu radyatörü durumu clio modellerinde de (clio1-2) devam etmiş.Mühendisler neden böyle ısrarcı ? burası halen merak konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

1988 yılında R9 ile 2000 km yaptığımız günler aklıma geldi.O zamanlar şahin-doğan ikilisinden sonra R9 lüks gelirdi bana!!!

hava çok sıcak olursa açıyor kendi arabamdan biliyorum afyona giderken hava çok sıcaktı ara ara fan açtı ama boluya giderken açmadı orası serindi çünkü
  • Gider. Motoru ve yürüyen aksamı iyiyse neden gitmesin. Yalnız biraz küçük. Gündüz sıcağında sıkıntılı olur.
  • biz ankara-van van-ankara yapmıştık o arabayla heyt be 1900 kmdiydi heralde.
    bakımlıysa yapar bakımsızsa bulaşma bence. araç r9 du bu arada(model 94) yaptığımız yıl da 2003 tü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete321 -- 9 Eylül 2013; 11:24:38 >
  • temiz bakımlı olduktan sonra niye gidilmesin belki biraz yol yorabilir onun dışında problem olmaz bence . 93 favoritimizle nerelere gittik taşıdı bizi . En son fethiyeye gittik orda kaza olmasaydı daha kullanıyorduk arabayı .Kazadan sonra düzen bozulunca gitti .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.