Şimdi Ara

Breaking Bad mi Walking Dead mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar supernatural i bitirdim çok fazla beğendim hele cass falan herneyse bu 2 diziden hangisine başlamalıyım sizce ?

• soruya bak tabiki walking dead
  • Kulvarlari farkli hocam fakat breaking bad efsanedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de severim ama BB başkadır.
  • işte bu ikilemde kalıyorum. Breaking Bad efsanedir diyolar bide walking dead daha iyi diyolar en iyisi 2 sini birden izlemek heralde :D
  • Breaking Bad

• Breaking Bad finalini yaptı zaten ona başla, sonra TWD'yi de izleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones vs LOST
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vites7777

işte bu ikilemde kalıyorum. Breaking Bad efsanedir diyolar bide walking dead daha iyi diyolar en iyisi 2 sini birden izlemek heralde :D

hocam şöyle birşey var breaking bad dram türünde öne çıkan yapımlardan ama walking dead öyle değil.bence breaking bad izle ama ard arda 3 - 4 bölüm izleme dram olduğu için sindire sindire izle yoksa forumda görüyorum milllet 10 - 15 reaknig bad bölümü izliyor birşey anlamadım olaylardan diyor geçiyor.
  • Kulvarlari farkli , dram izlemek istiyorsan bb ye , aksiyon yasamak , zombi gormek istiyorsan twd ye basla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 10 Kasım 2013; 23:04:13 >
  • Karşılaştırma saçma ama BB'yi daha çok seviyorum
  • daha BB'nin ilk sezonu yeni bitirdim, çok iyiydi cidden, 2. sezon da iniyor onu da izlerim 1-2 güne, kesinlikle BB diyorum ben 1 sezon izlememe rağmen
  • İlk sezonu bu kadar beğendiysen diğer sezonları birer günde bitirirsin.

Sorun bence yanlış. İki farklı kategori. Ama hiçbir diziyle karşılaştırılmayacak kadar kalitelidir Breaking Bad.
    Yabancı diziler diyince Breaking Bad ve diğerleridir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 10 Kasım 2013; 23:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: negres_1903

İlk sezonu bu kadar beğendiysen diğer sezonları birer günde bitirirsin.

Sorun bence yanlış. İki farklı kategori. Ama hiçbir diziyle karşılaştırılmayacak kadar kalitelidir Breaking Bad.
    Yabancı diziler diyince Breaking Bad ve diğerleridir...

ilk 3 bölüm eziyetti ama sonraları açıldı kalan bölümleri aralıksız izledim
  • Twd den ne beklediğine bağlı sürekli kan olsun sürekli koşsunlar diyosan izlemezsin ama arada durup biz nolduk diye bi düşünsünler sorun olmaz diyosan izlenir.

Bb de ilk sezonu bitirebilsem seveceğime emindim de 5 bölümde bıraktım kışın izlenecek dizi herhalde yazın sarmadı mevsim ne alakaysa

• BB izlenilmesi gereken bir dizidir. Twd'yi izlemesen de bir şey kaybetmezsin, çok fazla zombi-hayatta kalma konusu merakın yoksa.
  • Çok farklı birbiriyle alakası olmayan diziler. Ama Breaking Bad akarr. Kesinlikle izlemelisin.
  • breaking bad izlemedim ancak twd'yi tavsiye ederim sıkmaz
  • Breaking Dead ya da Walking Bad. Hangisi hoşuna giderse.
    Yani ikisi de

• Tabi ki BB

• en iyisi WwaLkinGG DeAEDDADADDA pRemiER YADA DIII AOZZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.