Şimdi Ara

Breaking bad mi,Doctor who mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • breaking badin 2 sezonunu izledim güzeldi hoştu ama birazda sıkıla sıkıla izledim.izlememin sebebi de meraktı sanırım 30 dakika sıkılıp son 10 dakikasında olaylar oluyor gibi.bazılar breaking bad 3.sezondan sonra güzelleşiyor demiş yok ilk 2 sezon imdb 6 diğer 3 sezon 9...
    öte yandan doctor who nun da çok seveni var gibi.
    doctor who ya mı başlasam? yoksa breaking bad sezon 3 ten devam mı etsem?

edit: ya da başka dizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 11 Eylül 2014; 13:57:19 >

• Breaking Bad'i sakın bitirmeden bırakma. Ben dün gece bitirdim ve ağladım gerçekten.
  • Breaking Bad ilerledikçe kalite artıyor özellikle 4 ve 5B sezonları çok iyi, Dexter'da ise ilerledikçe kalite düşüyor hatta ilk 4 sezonu ne kadar iyiyse kalan 4 sezonu için rahatlıkla çöp diyebilirim.
    BB'de daha az mantık hatası var Dexter'da özellikle 6. sezonla beraber mantık hataları ve saçmalıklar tavan yapıyor.
    İki dizi de bir nevi "anti kahraman" dizisi. Ama bu tanıma Dexter'ın daha çok uyduğunu söyleyebiliriz tabii ki.
    Oyunculuk olarak kıyaslamak gerekirse Michael C. Hall ve Bryan Cranston harika iş çıkarıyolar her ikisi de, fakat genel anlamda BB'de oyunculuklar ve çekimler daha kaliteli ve sıradışı bana kalırsa.
    BB hep aynı konu üzerinden gidiyor (W.W'ın değişim süreci) , Dexter her sezon kemik bi konu üzerinden (genellikle her sezon bir ve birden fazla seri katilin hikayesi) gidiyor.
    BB daha ağır bi dizi ve dram ağırlıklı, Dexter'da suç,psikoloji,polisiye temaları daha ön planda.
    Her ikisinde de bir antipatik kadın karakter var. Dexter'da pis ağızlı at suratlı Debra Morgan, Breaking Bad'de birçoğunun deyimiyle "o...pu Skyler"

• quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Breaking Bad ilerledikçe kalite artıyor özellikle 4 ve 5B sezonları çok iyi, Dexter'da ise ilerledikçe kalite düşüyor hatta ilk 4 sezonu ne kadar iyiyse kalan 4 sezonu için rahatlıkla çöp diyebilirim.
    BB'de daha az mantık hatası var Dexter'da özellikle 6. sezonla beraber mantık hataları ve saçmalıklar tavan yapıyor.
    İki dizi de bir nevi "anti kahraman" dizisi. Ama bu tanıma Dexter'ın daha çok uyduğunu söyleyebiliriz tabii ki.
    Oyunculuk olarak kıyaslamak gerekirse Michael C. Hall ve Bryan Cranston harika iş çıkarıyolar her ikisi de, fakat genel anlamda BB'de oyunculuklar ve çekimler daha kaliteli ve sıradışı bana kalırsa.
    BB hep aynı konu üzerinden gidiyor (W.W'ın değişim süreci) , Dexter her sezon kemik bi konu üzerinden (genellikle her sezon bir ve birden fazla seri katilin hikayesi) gidiyor.
    BB daha ağır bi dizi ve dram ağırlıklı, Dexter'da suç,psikoloji,polisiye temaları daha ön planda.
    Her ikisinde de bir antipatik kadın karakter var. Dexter'da pis ağızlı at suratlı Debra Morgan, Breaking Bad'de birçoğunun deyimiyle "o...pu Skyler"

dexter pek hoş gelmedi ama breaking bad da çok sakin geçiyor insan sıkılıyor yahu.
    muhtemelen ya breaking bad devam ederim ya da ikisini de izlemem
    bu arada 2 sezon bb izledim 2 sezondur skyler a küfrediyorum

• Dexter daha çok aksiyonlu breaking badden
  • Daha çok küfredeceksin Sana hitap etmiyorsa birşey diyemem tabi ama BB kaliteli dizidir ilerleyen sezonlarda "geçiş bölümü" diye tabir edilen bölümler hariç dizi hareketleniyor.
  • gelmiş breaking badciler çoğu sırf her yerde bb izlemeden ölme diyenler yüzünden istemeden seviyor dizinin bi özelliği yok dandik bişey 2 sezon boyunca bbde kesin sessizlik var yok kansermiş ee tamam hadi geç icrata ama yok bb izlemeden ölme

şimdi taşlıcaklar gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

gelmiş breaking badciler çoğu sırf her yerde bb izlemeden ölme diyenler yüzünden istemeden seviyor dizinin bi özelliği yok dandik bişey 2 sezon boyunca bbde kesin sessizlik var yok kansermiş ee tamam hadi geç icrata ama yok bb izlemeden ölme

şimdi taşlıcaklar gelir

Taşlamıcaklar, haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter aşırı derece de daha üstün. Breaking Bad i abartanlar neden o kadar abartıyorum anlamıyorum. Efsane demeye başladılar Breaking Bad'e . Dexter varken.
  • Tabiiki Breaking Bad ama bi bıkın artik şoyle konular acmaktan

Bu arada mesajlara bakilirsa asiriya kacan bb fanlari gibi anti-bb cilerde cogalmis. Tamam fanlar cok abartiyor ama boyle bir diziye kiytirik demek neyin kafasidir
    Gerci bazilarina gore kalite=aksiyon, pek yadirgamamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 10 Eylül 2014; 22:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Tabiiki Breaking Bad ama bi bıkın artik şoyle konular acmaktan

Bu arada mesajlara bakilirsa asiriya kacan bb fanlari gibi anti-bb cilerde cogalmis. Tamam fanlar cok abartiyor ama boyle bir diziye kiytirik demek neyin kafasidir
    Gerci bazilarina gore kalite=aksiyon, pek yadirgamamak gerek

Ben hic görmedim breaking badi başka diziyle karşılaştıranı
    Ayrıca kalite:aksiyon demiyoruz tamam bb çok kaliteli ama sadece kalite yetmiyor, dizi diğer izlediklerime göre aşırı sakin ve boş geçiyor. Twd de 2-3 bölümde olan heyecan ve olay breaking badin 1 sezonunda olmadı.ama konusu işleyişi falan ayrı hoşuma gidiyor bb nin

• Sen biraz daha ilerle de gör heyecanı
    Tavsiyem bırakmadan sonuna kadar devam etmen, inan pişman olmazsın. Ayrıca Dexterda iyi dizidir onuda izle ama Breaking Bad daha kaliteli.
  • bb'de sıkıldıysan dexter'da da sıkılırsın
  • bence kesinlikle breaking bed i bitir 3 sezon fena
  • Bb
  • The Walking Dead'i de izledik kardeşim ama Breaking Bad mi The Walking Dead mı dersen açık ara Breaking Bad derim ben. Ayrıca son 2 sezon da yaşadığım heyecanı TWD'de yaşamadım açıkçası.
  • Dexter
  • Dexter breaking bad'in tuvalet kağıdı olamaz.
  • Dexter
  • Beyler dün aklım karışmış, bb mi doctor who mu dicektim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.