Şimdi Ara

BRAUN CruZer 6 Clean Shave

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu traş makinesini kullanan var mı ? Sinek kaydı taş eder mi ? Her gün traş oluyorum. Panasonic alcaktım ama Türkiyeden çekilmiş ucuz modelleri yok. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler, kullanıp yorum yazarsanız sevinirim.

• arkadaslar urunu aldim gittigidiyordan 129 liraya 6 taksitli olarak. Bir kac sey yazmak istyorum almayi dusunen arkadaslara belki bir faydasi dokunur.

Makineyle beraber kutudan ufak bir yag, icinde turkcenin de oldugu cok dilli bir kullanma kilavuzu, garanti belgesi, firca ve seyahat icin koruyucu sefaf bir baslik cikiyor.

Sarja takip ilk sefere mahsus 4 saatte sarj ediyorsunuz sonra sarj suresi 1 saat ve 45 dk kullanma suresi var.

Baslik 3 parca iki elegin ortasinda birde kesici serit var. Kolay takilip sokulebiliyor kullandiktan sonra suya tutup biraz calistirip temizleyebiliyorsunuz. Gunde 5 dk sabahlari kullansaniz sarji bir hafta gider haftada bir sarj edip basligi yaglarsaniz baska bir bakimi yok. Galiba elekle bicaklar tek parca 18 ayda bir degistirilmesi tavsiye ediyor kilavuzunda ama ustunde ufak bir isik var bu basligin degistirilmesi gerektiginde yanip haber veriyor. Ben bagimsiz bir saticidan basligin fiyatini sordum 90 lira dedi. Braunun kendi satis noktalarinda ve ebay amazon gibi sitelerdeki fiyatlarini bilmiyorum arastirmak lazim daha ucuza alinabilir suan icin bu haliyle ayda 5 liraya denk geliyor bence uygun. (Ebay de 20tl)

Uzerinde calisirken yesil isik yanip sonuyor sarj azalinca kirmizi oluyor korkmayin :) o haliyle bir tiras cikartiyor. Bir de daha oncede bahsettigim baslik degistirme isigi var.

Makinenin yapisi gayet rahat ve guzel kavranmasini sagliyor, ele temas eden yerlerinde guven veren yumusak kaydirmaz bir kaplama kullanilmis.

Braun makinenin en iyi performansla kullanilmasi icin 3 tavsiyede bulunuyor. Yuz kuruyken, makina yuze
    90 derecelik bir aciyla sakalin cikis yonunun tersine dogru tiras olun diyor. Ben bu onerinin disinda baska bir sekilde tiras olmadim henuz.

Simdi gelelim tiras performansina. Jilete alismis ve hic makina kullanmadiysaniz net konusucam hic memnun olmacaksiniz beklentinizi ona gore dusurun. Yuzun duz olan yanak bolumunu tek seferde JILETTEN DAHA IYI KESIYOR ama cene alti boyun bolgesini ne kadar ugrasirsaniz ugrasin tamamen alamiyor illaki arada 3-5 tel birakiyor ozellikle sakalin bir cok farkli yone dogru ciktigi donemec gibi olan yerlerde durum bu!

Ben o kalan 3-5 teli trimer mi ne denen favori duzeltme bolumuyle aliyorum. O fonksiyonlada ilgili biraz bahsedim ben vucut killarimi almak icin trimer uclu bir makina kullaniyorum ve braun un ustundeki favori duzeltme basinin performansi cok iyi degil. Ustundeki dugmeye basip ileri itince o baslik ileri cikiyor ve aktif oluyor tekrar basarak geriye cekiyorsunuz basmadan iterseniz makinaya zarar verebilirsiniz saglam durmuyor.

Neyse dedigim gibi o alamadigi 3-5 tel sakal haric jiletten daha yakin sinekkaydi tiras yapiyor cihaz bu durum benim sakalimlada ilgili bir durum olabilir ama cene alti boyun gibi yerleri makinanin almasi icin deyim yerindeyse carsaf gibi cekip gerginlestiriyorum anca oyle aliyor.

Ilk tirastan sonra ben cildimden cok buyuk tepkiler bekliyodum 7-8 yildir jilet kullaniyorum halen yuzum hep tahris olur ve sivilce yapardi, bir ara philipsin 3 yuvarlak baslikli modelini kullanmaya yeltendim yuzum frediye donmustu ilk seferde. Braunun bu model basliginda yuzumde gorulmeyecek lakadar ufak bir iki adet sivilce olustu ama boyle cok cok ufak ve cikintisiz renksiz baskada bir sorun yasamadim hatta yuzum cok rahatladi. Suanda tecrubelerim bu sekilde. simdi telefondan aklimda kaldigi kadari ile yazdim bos bir zamanimda bu yaziyi daha duzgun bir turkce ve daha detayli bir sekilde duzenleyerek baslik acmayi dusunuyorum. Usenmezsem tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyhow -- 23 Ocak 2015; 13:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopsil

Çok sağol.

Bir de jilete alismissaniz hic memnun olmucaksiniz derken halt etmisim. Suan cok memnunum yuzumdeki killarin cikis yonunu ve makinayi hangi yonden gezdirmeyi ogrendikcr o 3-5 kaliyor dedigim killarida aliyor ve git gide daha hizli daha az tekrarli traslar olmaya basladim. Rahat rahat (tirastan keyif alicaksin deseler 'birak ya' derdim) tiras oldugumda max 6 dk da isim bitiyor. Alistikca aynaya bakmadan daha hizli ve pamuk gibi bir yuzle tiras olmaya basladim. Marka model onemli degil herkese yayin kimse jilet kullanmasin herkesin iyi bir marka tiras makinasi olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyhow -- 23 Ocak 2015; 13:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun S9 pro Traş Makinesi
    2 yıl önce açıldı
    Braun Series 3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.