Şimdi Ara

Mini Çamaşır Makinesi Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
22.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4-5 gündür araştırıyorum aslında akla yatan bir şey pratik bir şey almayı düşünüyorum...Kullanan arkadaşlar var mı acaba? Çamaşır alma kapasitelerini merak ediyorum mesela bilgisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mini Çamaşır Makinesi Kullananlar:

Mini çamaşır makineleri, küçük evler, öğrenci yurtları ve kampçılar gibi alanlar için mükemmel çözümler sunar. Raks Mini Super RL-1000 Çamaşır Makinesi gibi modeller, kullanıcıların az miktardaki çamaşırlarını hızlı ve verimli bir şekilde yıkamalarına olanak tanır.

Mini Çamaşır Makinesinin Avantajları:

• Kompakt Tasarım: Mini çamaşır makineleri, dar alanlarda bile kolayca sığdırılabilir.
    • Taşınabilirlik: Hafif yapıları sayesinde, kolayca taşınabilirler ve farklı konumlarda kullanılabilirler.
    • Kolay Kullanım: Kullanıcı dostu panelleri ve basit kontrolleri sayesinde, herkes tarafından kolayca kullanılabilirler.
    • Enerji Verimliliği: Küçük boyutları ve verimli çalışma mekanizmaları, enerji tüketimini en aza indirir.

Mini Çamaşır Makinesi Yorumları:

Mini çamaşır makineleri kullanan kullanıcılar, genel olarak olumlu yorumlar yapmaktadır. Raks Mini Çamaşır Makineleri için yapılan yorumlar, cihazların verimliliğini, kullanım kolaylığını ve taşınabilirliğini vurgulamaktadır.

Katlanabilir Çamaşır Makinesi Yorumları:

Katlanabilir çamaşır makineleri, taşınabilirlik ve alan tasarrufu açısından kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Ancak, daha küçük kapasiteleri ve daha uzun yıkama süreleri gibi bazı dezavantajları da bulunmaktadır.

Raks Mini Çamaşır Makinesi Fiyatları:

Raks Mini Çamaşır Makinelerinin fiyatları, model ve özelliklere göre değişmektedir. Kullanıcılar, modellere ve özelliklere göre karşılaştırmalar yaparak kendileri için en uygun seçeneği belirleyebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hatta size LiNK de verim...
  • Çamaşır kapasiteleri 1 ile 1,8kg arasında değişiyor.Normal çamaşır makineleri ise 5-6kg yıkar.
    Bunda yıkanan çamaşırları elle sıkmanız gerekir.Bu da zahmetli bence.
    Bana sorarsanız uğraşmaya değmez.Suyu ısıt doldur,elle çamaşırı sık,suyu değiştir vs uğraşması zor.Yumurta şeklinde olan model otomatik su değiştiriyor ama onda da sıkma yok.
    Bana kalırsa 2. el çamaşır makinesi almak daha yerinde bir karar olur.
  • çamaşır makinesi evde var ama ne bilim bunlar çok pratik gibi gözüktü gözüme mesela bir iki çamaşır için koskoca makineyi çalıştırmaya değmez çamaşırın birikmesini de beklemek zorunda kalmazsın özellikle de bekarsan evde kimse yoksa peki bu sıkma olayı olmazsa çamaşırlar hiç mi kurumaz yani sıkma olmaması çok büyük bir eksliklik mi?
  • Çamaşır makinenizin modelini bilmiyorum ama bazı makinelerde az çamaşır için yarım yük tuşu vardır,bazı makineler ise çamaşır miktarını anlayarak ona göre su,elektrik harcar ve program süresini değiştirirler.Mesela 6kg'lık bir makineye 1 kg çamaşır koyarsanız 1 kg'lık çamaşır makinesiymiş gibi çalışır.Bu tarz mini çamaşır makinelerinde su tararrufu yapmanız zor.Hatta 1kg çamaşır yıkamaya kalkarsanız çamaşır makinesinin neredeyse 4-5kg çamaşırı yıkadığı kadar su harcarsınız.Bir de suyu ısıtmak durumunda kaldığınızdan elektrik-doğalgaz gideriniz de değişmeyecek.Kısacası amacınız ekonomi sağlamaksa pek işinize yaramaz.Aksine harcadığınız emeğe de yazık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Çamaşır makinenizin modelini bilmiyorum ama bazı makinelerde az çamaşır için yarım yük tuşu vardır,bazı makineler ise çamaşır miktarını anlayarak ona göre su,elektrik harcar ve program süresini değiştirirler.Mesela 6kg'lık bir makineye 1 kg çamaşır koyarsanız 1 kg'lık çamaşır makinesiymiş gibi çalışır.Bu tarz mini çamaşır makinelerinde su tararrufu yapmanız zor.Hatta 1kg çamaşır yıkamaya kalkarsanız çamaşır makinesinin neredeyse 4-5kg çamaşırı yıkadığı kadar su harcarsınız.Bir de suyu ısıtmak durumunda kaldığınızdan elektrik-doğalgaz gideriniz de değişmeyecek.Kısacası amacınız ekonomi sağlamaksa pek işinize yaramaz.Aksine harcadığınız emeğe de yazık olur.

candoğan dediğin özelliğin (Mesela 6kg'lık bir makineye 1 kg çamaşır koyarsanız 1 kg'lık çamaşır makinesiymiş gibi çalışır.)adı ney?bu özellik hangi markalarda mevcut?bosch taki miktar otomatiği bu özellik mi yoksa?

• Evet,fuzzy control teknolojisidir asıl adı.Yarım yük/mini yıkama tuşu olmayan tüm makinelerde bu özellik vardır.Aslen Samsung patentli bir özelliktir ama ilginçtir ki bazı Samsung modellerinde bulunmuyor.Bir de Ariston Aqualtis'te ve Electrolux'ün alt modellerinde yok.Çok önemli bir özellik bence.Bu tür makineler kg başına elektrik tüketirler.A+ sınıfı bir makine kg başına 0,17kw harcar mesela.Ama su tasarrufu orantılı değildir.Mesela bir makine 6kg'da 53lt su harcasa 5kg'da 49, 2.5kg'da 35lt su harcar.(atıyorum yani ama bu civarda çoğunlukla)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler candogan62...gereksiz bişi yani
  • Sendeki makinaya iki çift çorap atta dene bakalım ne olacak?
    quote:

Orjinalden alıntı: killer queen
    candoğan dediğin özelliğin (Mesela 6kg'lık bir makineye 1 kg çamaşır koyarsanız 1 kg'lık çamaşır makinesiymiş gibi çalışır.)adı ney?bu özellik hangi markalarda mevcut?bosch taki miktar otomatiği bu özellik mi yoksa?
  • ATICO CLEANLINE CL-312 MİNİ ÇAMAŞIR MAKİNASI
    Süper Fiyata Satıyorlar!!!
    http://selinceyiz.com/product_info.php?products_id=69
  • arkadaşlar bende yeni aldım bu scarletinkinden güzel bişi aslında
  • ya arkadaşlar univ e giderken alsam nasıl olur bi fikri olan varmı

• arkadaşlar bende almak istiyorum peki bu mini çamaşır makinasına kaç gömlek atabilirim ve kaç derecelik su ısısı ile yıkıyor? ,
    kaç pantolon alabilir?
    birileri yazarsa sevinirim
  • prospektüsündede belirttikleri gibi, zaten adıda mini ,kapasitesine uygun yıkama yapıyor ,biz teknede kullanıyoruz işe yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLADE66

arkadaşlar bende almak istiyorum peki bu mini çamaşır makinasına kaç gömlek atabilirim ve kaç derecelik su ısısı ile yıkıyor? ,
    kaç pantolon alabilir?
    birileri yazarsa sevinirim

Anladığım kadarıyla suyu ısıtmıyor, ketılda ısıtp kendin sıcak su ekliyorsun. Yumarta görünümlü olanda çok küçük galiba...
  • Arkadaş konu eski, ben almayı düşünüyorum. Aradan geçen zamanda kullanan arkadaşlar var mı ? varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.