Şimdi Ara

Brabusun , Mercedes-Benz B class yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mercedes yeni model üretiyor, Brabus elden geçiriyor... İşte karşınızda Brabus imzalı yeni B Serisi...

Brabusun , Mercedes-Benz  B class yorumu

Alman üreticinin sedan, vagon ve hatchback otomobil beklentilerini bir karoserde toplandığı iddiasıyla yollara çıkarılan B Serisi modeli modifiyeseverlerin de favorisi olacağa benziyor.
    Dünyanın en geniş motor modifiye ekipmanlarını Mercedes hizmetine sunan Brabus firması bu geleneğini B Serisi’nden de esirgememiş.
    Brabus’un PowerXtra ismini verdiği kit firma tarafından serinin dizel versiyonlarına uygulanmış. Common-rail teknolojili dizel motorlara daha önce bu kiti uygulayan firmanın elde ettiği sonuçlar yine oldukça parlak.
    PowerXtra D3 kodlu kitin uygulandığı ve standartta 140 HP güç üreten B200 CDI modelinin gücü 50 HP artırılmış. Torkuysa 300 Nm’den 350 Nm’ye ulaşmış. Bu değerlerle Brabus B200 CDI, 0’dan 100 km/s hıza 8.4 saniyede ulaşıyor. Son hızıysa 201 km/s’ten tam 215 km/s’ye çıkmış.
    Aynı kitin uygulandığı B 180 CDI modelinin gücüyse 109 HP’den 143 HP’ye ulaşmış. Maksimum torktaki artışsa 50 Nm’nin üzerinde. Daha önce fabrika verilerine göre 11.2 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaşan B180 CDI aynı hızlanmayı modifikasyonlar sayesinde 9.9 saniyede gerçekleştiriyor. Son hızı da 193 km/s olarak açıklanıyor.
    Her iki modifikasyon kiti de otomobilin yakıt tüketiminde ciddi bir artış yaratmamış. Ayrıca tüm modeller Euro 4 emisyon normlarına sadık olarak güçlendirilmiş.
    Brabus B Serisi’nin en güçlü versiyonu olan B200 Turbo için de T1 kodlu özel bir motor modifikasyon kiti geliştiriyor. Yıl sonuna kadar bu kitin de tanıtılması bekleniyor.
    Performansın haricinde görsel güzelliğe de önem veren Brabus, B Serisi modelleri için özel bir body kit tasarlamış. Tamponda ufak değişiklikler yapılırken tampon altına Brabus imzalı özel bir karlık takılmış. Ayrıca alışılmışın dışında otomobilde ikiz iki adet sis farı kullanılmış. Body-kit yan bölüme eklenen marşpiyellerle kendini daha da gösteriyor. Gizli eklentiyse kapılara konumlandırılan ve açıldığında içeri girişi kolaylaştıran LED tipi ışıklar olmuş. Ayrıca yan aynalar kromajlanarak otomobile sportif bir görünüm katılmak istenmiş.
    Arka bölümde B Serisi için abartılı sayılabilecek bir spoyler bulunuyor. Tavana yerleştirilen spoyler hem sportif görünümü destekliyor hem de arka aksların yüksek hızlardaki sabilitesine katkıda bulunuyor. Ayrıca arka tamponun alt kısmı yeniden tasarlanarak kromajlı ikiz egzozlara yer açılmış. Bunun haricinde reflektörlerin arası metalik görümlü bir malzemeyle kapatılmış. Egzoz sistemi üzerinde görüntünün haricinde de çalışma yapılmış. Böylece dizel ve benzinli tüm versiyonlarda daha sportif bir ses elde edilmiş.

Brabus mühendisleri ve test pilotlarının ortaklaşa çalışması sonucunda otomobilde özel geliştirilmiş 17 ve 18 inçlik alaşım jantlar sunuluyor. Bu jantların üzerindeyse Yokohama veya Pirelli’nin lastikleri tercih edilebiliyor. 17 inçlik jantların üzerinde 215/45 R17 veya 225/45 R17 lastikler bulunuyor. 18 inçlik jant seçeneğindeyse 215/40 R18 veya 225/35 R18 ölçüsünü seçebilmek mümkün.
    Ayrıca Brabus’un özel geliştirdiği spor süspansiyonlarla otomobilin standart yüksekliği 30 mm azaltılmış. Brabus iç mekanı da kendi çizgileriyle yaratmış. Paslanmaz çelikten üretilen iç aksesuarlar kokpitin pek çok noktasında kullanılırken, standart direksiyon markanın kendi logosunu taşıyan versiyonla değiştirilmiş. Ayrıca istenilen renkte deri döşeme opsiyonu da bulunuyor.

• Vergilerle 100 milyarı bulur herhalde Ama fena olmamış, sınıfına göre gayet sportif olmuş.
    banlandı
  • Nolurdu hayrına benimkini de boyle modifiye etselerdi...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • brabus smart roadstara 4 jant bi spoyler biraz fazla güş koyup 75 milyar istiyor b serisini brabus etiketli fiyatı en az 150-200 milyar olur brabus kralların ve dolar milyarderlerinin firmasıdır bizim neyimize
    KEENETICTR Forum - KEENETIC Türkiye Topluluğu
    KYTECHNGAMING - KEENETIC Türkiye Yetkili Çözüm Ortağı
  • şu brabusu oldum olası sevemedim gitti....!!!!

modifiye felsefesi bana çok ters....

AMG resmi firması ve işini biliyor....!!!!

araç iğrenç olmuş.......
  • BENCE BRABUS BU İŞİ İYİ YAPIYOR.
    AMG KADAR OLMASADA GAYET GÜZEL OLMUŞ.
    ama guzel yanı. guzel degıl demedık
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.