Şimdi Ara

Bozok üniversitesi tıp fakültesi eğitimini Hacettepede sürdürecekmiş!!! (Yozgat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yozgat üni, tıp eğitimini 3 yıl civarı Hacettepe sürdürecekmiş. internette ilk yıllar girenler sonuna kadar orada okur diyorlar ama Acaba puanı kaç olur tahminen? Millet öğrenirse kesin uçuk bi şey olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 26 Temmuz 2009; 13:27:29 >

• bnce hacettepe olacağı icin brz yüksek acabilir.Ama yozgat üniv. sonucta belli olmaz.Ayrıca yozgata fakülte acılırsa bir kac sene icinde yozgata tasınabilir.
  • Kastamonu tıp da eğitimini Hacettepe sürdürüyor ve en son 3000 küsürüncüyü almış. Bence buda böyle olabilir.
  • dostum bence bu konuyu kapat sen :D
  • 3000 inciyi almasının nedeni kontenjandan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

dostum bence bu konuyu kapat sen :D

Tıp istiyosun galiba :D
  • Kastamonunun binası hazır arkadaşlar.Bu sene olmadı seneye kastamonuda eğitim verecek.Lütfen tercih yapmadan önce üniversiteyi arayıp sorun.Kimsenin lafı ile hareket etmeyin.Hatta ararken ben yozgatlıyım ne zaman yozgata geçecek eğitim derseniz çok daha faydalı olur.Öteki türlü sizi kapmak adına yanlış bilgi verebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala taşınmamış acaba ne kadar süre daha hacettepede kalacak bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuly

hala taşınmamış acaba ne kadar süre daha hacettepede kalacak bilgisi olan var mı?

???
  • konuyu hortlatarak tıp fakültesinin inşaatına bu yıl başlanacağı söyleniyordu,başlayan bir inşaat göremedim,sanırım 2014 tede bitirlmesi planlanıyordu.ama inşaatlar bu hızla yapılacaksa 2014 sonuna kadar bitirebilirler gibime geliyor,çünkü başladıkları inşaatlar hızlı ilerliyor.
  • sadece binayı yapmakla tıp fakültesi açılmış olmuyor fakültenin ve hastanenin içinin tam teçhizatlı donatılması tamamlanmadan açılmıyor o yüzden en az 3 yıl daha bozok hacettepede gençler haberiniz olsun ama ben geriye kalan üç yılın garantisi olmadığı için ve hazırlık olduğu için yazmamıştım onun yerine daha köklü ve sistemi oturmuş bir yere gitmenizi tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.