Şimdi Ara

Boyumuzun daha hızlı uzaması için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaş 16

Boyumun +185 cm olmasını istiyorum ..Neler yapmalıyım?

• Satogrowth dogal boy uzatma urunu mevcuttur ayrica vucut gelistirme ve ozel egzersiz programlari mevcuttur. Satogrowth guvenle kullanabileceginiz boy uzatmada etkili bir urundur. kullanimi son derece kolaydir. Satogrowth dogal bir urundur. hormon vb. maddeler icermez. herhangi bir yanetkisi yoktur. 30 yas altindaki kullanicilarda etkilidir. Satogrowth ile birlikte ozel boy uzatma egzersiz ve diet kitapcigi ucretsiz olarak verilmektedir. Satogrowth hedeflenen boya ve kullanici yasina gore dort ayri paket olarak sATIlmaktadir. Garanti edilen maksimum boy uzamasi 10 cm dir. Urun siparisi ve diger urunler hakkinda bilgi icin asagidaki iletisim kanallariyla bizimle irtibata gecebilirsiniz.
    Emre Urak
    +90 538 894 57 58
    [email protected]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreurak -- 5 Aralık 2007; 19:40:59 >

Orijinalden alıntı: Emreurak

Satogrowth dogal boy uzatma urunu mevcuttur ayrica vucut gelistirme ve ozel egzersiz programlari mevcuttur. Satogrowth guvenle kullanabileceginiz boy uzatmada etkili bir urundur. kullanimi son derece kolaydir. Satogrowth dogal bir urundur. hormon vb. maddeler icermez. herhangi bir yanetkisi yoktur. 30 yas altindaki kullanicilarda etkilidir. Satogrowth ile birlikte ozel boy uzatma egzersiz ve diet kitapcigi ucretsiz olarak verilmektedir. Satogrowth hedeflenen boya ve kullanici yasina gore dort ayri paket olarak sATIlmaktadir. Garanti edilen maksimum boy uzamasi 10 cm dir. Urun siparisi ve diger urunler hakkinda bilgi icin asagidaki iletisim kanallariyla bizimle irtibata gecebilirsiniz.
    Emre Urak
    +90 538 894 57 58
    [email protected]
    ben 10 cm yi kendimde uzarımda..20 yaşında belki öyle ilaçları kullanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: PiSiJiKoPaT

ben 10 cm yi kendimde uzarımda..20 yaşında belki öyle ilaçları kullanırım..

Alıntıları Göster
    Daha yaşın 16 boyun uzar merak etme. baketbol voleybol gibi sporlar yap düzenli olarak.
    Bense darağacında bile, Son arzusu sana kavuşmak olan bir yiğit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiğ Köfte

Daha yaşın 16 boyun uzar merak etme. baketbol voleybol gibi sporlar yap düzenli olarak.

Alıntıları Göster
    bende 16 yaşındayım boyun 165 cm kilom 57 ne yapcaz????

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_gorkem_esk

bende 16 yaşındayım boyun 165 cm kilom 57 ne yapcaz????

Alıntıları Göster
    yaa bizimde boyumuz çok kısa ama biz kızız 18 yaşındayız boyumuz 1.55 bize cvp verin lütfn

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezel.

yaa bizimde boyumuz çok kısa ama biz kızız 18 yaşındayız boyumuz 1.55 bize cvp verin lütfn

Alıntıları Göster
    basketbol oyna,eve geldiğinde bol su iç,boş zamanlarında da süt iç,içemiyorsan nescafeyi dene,uzamazsada uzamasın boşver takma kafana.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

basketbol oyna,eve geldiğinde bol su iç,boş zamanlarında da süt iç,içemiyorsan nescafeyi dene,uzamazsada uzamasın boşver takma kafana.

Alıntıları Göster
    Ergenlik dönemini geçmediyseniz büyüme hormonunu arttıran aminoasitler var body yapanların içtiği,glutamin, lisin-ornitin-arginin(bu 3ü bi arada hap içinde satılır genelde) gibi,bunun haricinde yatarken yarım litre süt ile bu aminoasitleri alırsanız ve gün içinde protein ağırlıklı beslenirseniz birde bunu sporla desteklerseniz genetiğinizin izin verdiği ölçüde boyunuz uzar,tabii aminoasitleri dikkatli almanız lazım böbrek gibi boşaltım sistemlerine hasar verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Ergenlik dönemini geçmediyseniz büyüme hormonunu arttıran aminoasitler var body yapanların içtiği,glutamin, lisin-ornitin-arginin(bu 3ü bi arada hap içinde satılır genelde) gibi,bunun haricinde yatarken yarım litre süt ile bu aminoasitleri alırsanız ve gün içinde protein ağırlıklı beslenirseniz birde bunu sporla desteklerseniz genetiğinizin izin verdiği ölçüde boyunuz uzar,tabii aminoasitleri dikkatli almanız lazım böbrek gibi boşaltım sistemlerine hasar verebilir.

Alıntıları Göster
    Günde 1 litre süt içerim.Sabah akşam..Çok bisiklet sürüp çok hızlı koşarım..Basketbolu da az oynarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: PiSiJiKoPaT

Günde 1 litre süt içerim.Sabah akşam..Çok bisiklet sürüp çok hızlı koşarım..Basketbolu da az oynarım..

Alıntıları Göster
    zaten boyun uzun sayılır 178 .ama 60 kilo cok az biraz kilo almaya calıs bence.ayrıca sutu biraz azaltmalısın cok fazla sut ilerde kemik erimesine yol acar.herseyin fazlası zarar...

Orijinalden alıntı: ahmetfatihcebi

zaten boyun uzun sayılır 178 .ama 60 kilo cok az biraz kilo almaya calıs bence.ayrıca sutu biraz azaltmalısın cok fazla sut ilerde kemik erimesine yol acar.herseyin fazlası zarar...

Alıntıları Göster
    Ztn ergenlik dönemindesin boyun daha uzar takma kafana. bende yaş 16 boy 1.75.

Orijinalden alıntı: W

Ztn ergenlik dönemindesin boyun daha uzar takma kafana. bende yaş 16 boy 1.75.

Alıntıları Göster
    zıplıyınca boy uzarmış :D ama ben lisedeyken bir arkadaşım vardı boyu kısa die herkes onunla alay ederdi lise sonda dev adama dönüştü

Daima spor yapın hareketli olarak boy uzamasına yardımcı olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Güllücan

zıplıyınca boy uzarmış :D ama ben lisedeyken bir arkadaşım vardı boyu kısa die herkes onunla alay ederdi lise sonda dev adama dönüştü

Daima spor yapın hareketli olarak boy uzamasına yardımcı olabilirsiniz

Alıntıları Göster
    ya bende 1.78 boyundayım 78 kg yim. Boyumu uzatmak istiyorum ama genetik uzama fazla olmaz cunku 16-17 yaştan sonra uzama neredeyse duruyor. en fazla 3 cm daha uzarız belki oda yok ama kafama takılan bişey var. ben bu gune kadar boyu 1.79 olan hiç görmedim. 1.78 cok var ama enden 1.79 yok bilen biri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

ya bende 1.78 boyundayım 78 kg yim. Boyumu uzatmak istiyorum ama genetik uzama fazla olmaz cunku 16-17 yaştan sonra uzama neredeyse duruyor. en fazla 3 cm daha uzarız belki oda yok ama kafama takılan bişey var. ben bu gune kadar boyu 1.79 olan hiç görmedim. 1.78 cok var ama enden 1.79 yok bilen biri var mı?

Alıntıları Göster
    Satogrowth
    Height-70
    Growthflex-PRO

Boy uzatma ürünleri ile dilediğiniz boya ulaşın. 0538 894 57 58 [email protected]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmuselmali -- 17 Ağustos 2007; 0:45:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: durmuselmali

Satogrowth
    Height-70
    Growthflex-PRO

Boy uzatma ürünleri ile dilediğiniz boya ulaşın. 0538 894 57 58 [email protected]

Alıntıları Göster
    yaw siz yine iyisiniz bende 16.5 yaşındayım boyum 1.55

• quote:

Orijinalden alıntı: copela

Alıntıları Göster
    yaş 16 boy 1,81

babam 1,88
    annem 1,75
    bzim sülalede kısa boylu adam yoktur
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

yaş 16 boy 1,81

babam 1,88
    annem 1,75

Alıntıları Göster
    süpermiş bee
    quote:

Orjinalden alıntı: SonsuzaRaP

yaş 16 boy 1,81

babam 1,88
    annem 1,75

• arkadaşlar size önerim sürekli koşu yapın direklere asılın hergün süt için bol bol düzenli yiyin sakın kilo vercem diye saçma diyetler yapmayın benim yaşım 19 benim boyum 1,70 idi 3 ay önce şimdi oldu 1,73 boyum 3 santim uzadı bunu deneyin faydasını göreceksiniz tabi bu vücuttan vücuda değişir işin bu tarafı tartışılır ama siz deneyin bunu birde voleybol oynayın basket fırsatları değerlendirin

Orijinalden alıntı: copela

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: copela

aynen bende 16 yaşındayım boyum 156 :(

• quote:

Orijinalden alıntı: rockfrvr

quote:

Orjinalden alıntı: copela

aynen bende 16 yaşındayım boyum 156 :(

Alıntıları Göster
    ya bnm yaşımda 16 hatta 16,5 diyebilriz fakat boyum 1.70 kilomda 70 napcam bu boyum uzamayacakmı bnm ama geçen yıl böbrek fonksiyonlarımdan da bi rahatsızlık geçirdim fakat öle genetik bi rahatsızlık deildi bir nevi mikrop boğazlarımdan kaynanklanan bi sebebepten dolayı bununda bi etkisi olabilirmi ?? verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.