Şimdi Ara

BOYNUM ÇOK FENA LÜTFEN BAKIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
28.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Saat kadar önce yatakta ani bir dönüş yaptım ve boynum kütürdedi..Daha sonra boynumu acıdan kıpırdatamadım..Dururken acı filan yok ama kafamı sola çevirince ya da sola yaslayınca çok feci şekilde bir ağrı giriyor boynuma..

Boynuma ne olmuş olabilir???

• İncitmişsindir. Bence bir doktora görün. Görünesiye de ani hareketten kaçın.
  • Eveeeett şimdi sağ elini kafanın arka kısmına yasla ve elinin ağırlığını ver daha sonra sol elinlede çeneni sağdan destekle şimdi öldürücü darbeyi yapıyorum hızlı bir şekilde sol elinle çeneye aban ve arkadaki sağ elinle kafana destekde bulun bi gırrt sesi daha çıkıcak yerine oturur o zaman umarı yardımcı olabilmişimdir.(Bu espri kısmıydı)

Şimdi millet doktora falan git diyor ama ben bi boyun ağrısı için doktora gitmem açıkçası 2 güne bişey kalmaz daha dikkat et bundan sonra ama zaten ister istemez ağrırken ediyo insan.Bide bi merhem var viks die nasıl bişedir anlamam nerem ağrısa hemen onu sürerler çok maharetli merhem

Geçmiş Olsun demeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 14 Ağustos 2008; 2:11:05 >

• bence önemli bir şey yok, ani hareketten dolayı biraz incilmiş...Yarına geçer..
  • abi ne tesadüf aynısı (bi benzeride diyebiliriz) banada oldu
    dünden önceki gün yataktan kalktığımda boynumda bi ağrı var sağa doğru döndürünce ve sağa doğrusu boynumu yaslıyınca da bende ağrı oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Eveeeett şimdi sağ elini kafanın arka kısmına yasla ve elinin ağırlığını ver daha sonra sol elinlede çeneni sağdan destekle şimdi öldürücü darbeyi yapıyorum hızlı bir şekilde sol elinle çeneye aban ve arkadaki sağ elinle kafana destekde bulun bi gırrt sesi daha çıkıcak yerine oturur o zaman umarı yardımcı olabilmişimdir.(Bu espri kısmıydı)

Şimdi millet doktora falan git diyor ama ben bi boyun ağrısı için doktora gitmem açıkçası 2 güne bişey kalmaz daha dikkat et bundan sonra ama zaten ister istemez ağrırken ediyo insan.Bide bi merhem var viks die nasıl bişedir anlamam nerem ağrısa hemen onu sürerler çok maharetli merhem

Okurken bi yandanda uyguluyordum,çeneye abanma kısmını görünce kendime geldim..

Boynum sağa yatık şekilde oturuyorum..Hareket ettirince ağrıyo.

@31 nasıl geçirdin o ağrıyı anlatabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 14 Ağustos 2008; 2:14:09 >

• sıcak bi duş al kasılmıştır belki yumuşatır...

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Dance -- 14 Ağustos 2008; 2:18:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çoraplarım çok iyi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arada sırada hepimizin başına gelir böyle ters hareketcikler .. Fazla sürmeyen cinsten sızılar ..

Sabaha bişeyin kalmaz inşallah .
  • eve sıcak duş kesin çözüm banada olmuştu...işin kötü tarafı o gün okulada gitmek zorunda kalmıştım ve işin komedi yanı o gün beden dersi vardı...bi kafa golü attım 2 saat yerde kıvrandım...

off ya beden derslerini özledim valla iş güçe sardık iyice

edit: geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 14 Ağustos 2008; 2:25:45 >
  • Ani hareketten tutulmuştur.1-2 günde geçer.Çabuk geçsin diyorsan nane aromalı gibi olan kremlerden ya da spreylerden sıkıp bir bez ile bağlayabilirsin.
  • Sabah 7 de iş var o yüzden bi an önce geçmesini istiyorum
  • Ya bırak bunları dinleme aban çeneye bi seferlik sık dişini vada fiks sür

Beni dinleme sen
  • Kafamı sola yaslayınca fenaa ağrıyo..Bi defa sola doğru abansam o ağrıyı göze alıp geçer mi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Kafamı sola yaslayınca fenaa ağrıyo..Bi defa sola doğru abansam o ağrıyı göze alıp geçer mi acaba??

istersen boynunu kır daha etkili ve acısız olur...

sıcak duş al yumuşatır sinirleri kasları... en kötü yarın işe bi kutu ağrı kesiciyle gidersin..

nası o saatte uyancağını da merak ediyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Eveeeett şimdi sağ elini kafanın arka kısmına yasla ve elinin ağırlığını ver daha sonra sol elinlede çeneni sağdan destekle şimdi öldürücü darbeyi yapıyorum hızlı bir şekilde sol elinle çeneye aban ve arkadaki sağ elinle kafana destekde bulun bi gırrt sesi daha çıkıcak yerine oturur o zaman umarı yardımcı olabilmişimdir.(Bu espri kısmıydı)

Bende doktora gitmem. Ama şimdi koca karı önerilerini söylesem. Adam uygulasa birşey olsa vicdanım elvermez. Bende doktora gitmekten nefret ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: efekarahan

quote:

Kafamı sola yaslayınca fenaa ağrıyo..Bi defa sola doğru abansam o ağrıyı göze alıp geçer mi acaba??

sıcak duş al yumuşatır sinirleri kasları... en kötü yarın işe bi kutu ağrı kesiciyle gidersin..

işedikten sonra adam gidici yani diyorsun abi işeme sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 14 Ağustos 2008; 3:13:50 >

• quote:

quote:

Sıcak havlu koydum boynuma yarım saat kadar ama etki etmedi sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

quote:

quote:

işedikten sonra adam gidici yani diyorsun abi işeme sakın

iş+yönelme eki

• incitmişmişsindir ani hareket yapma geçer bir kaç güne

@efe biliyorum esprisi orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 14 Ağustos 2008; 3:16:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

incitmişmişsindir ani hareket yapma geçer bir kaç güne

@efe biliyorum esprisi orda

işediği yerde?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.