Şimdi Ara

Boyner'de Limon'un Pamuklu Erkek Gömlekleri 21 TL (Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
4.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternetten Cız -- 15 Aralık 2020; 16:40:48 >

• ÜRÜN DETAY
    Numune Bedeni : M
    Kumaş Bilgisi : %100 Pamuk
    Yaka Tipi : Klasik Gömlek Yaka
    Kalıp Bilgisi : Slım Fit

Kupon Kodu ile

29.40 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim. 5 gömlek 105 TL aldım. Bedava.
  • Teşekkürler abim babam üçümüz bir sepet yapalım diyoruz
  • Uzun zamandır gördüğüm en iyi fırsat buralar okadar saçma sapan bir hal aldıki işte gerçek fırsat...
    Arkadaşa teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 gomlekte ben aldım. Mağaza teslim 84 TL
    Gayet guzel.. daha önceden limon ürünlerini kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnt2541 -- 12 Aralık 2020; 0:40:45 >
  • yüzde yüz pamuk gömlek almayın arkadaşlar. ütü yapmakla uğraşırsınız. yüzde 57 pamuk iyidir. asarken bir sallarsınız ütülü gibi giyersiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: woop

yüzde yüz pamuk gömlek almayın arkadaşlar. ütü yapmakla uğraşırsınız. yüzde 57 pamuk iyidir. asarken bir sallarsınız ütülü gibi giyersiniz..

%100 pamuk gömlek sağlığa yararlıdır ama üstte arkadaşın dediği gibi pamuk kalitesi farkeder,kalitesiz pamuk ürünleri özellikle çok kırışır,kırıştırılan çöp kağıt gibi olur,1000 devir üstü makina çok bozar.

Mesela Şahin marka yada Berrak marka %100 pamuk atleti 1200 devir yıkansın sıkılsın,bir de %100 pamuk yazan kalitesiz atletleri aynı ayarda yıkayın çırpın asın fark belli olur.

Artık pamuklu ürünlerde en iyi oran %97 pamuk,gerisi elastan ve polyester.

Bu oran %90 pamuk olsa da iyidir ama %100 pamuk ürüne alışmış mesela %100 pamuk atlete alışmışlar düşüğünü giyemez rahatsız olur.

Ben KoM,Şahin,Berrak markalarının %100 pamuklu iç çamaşırından başka kullanamam mesela. Üst giysilerde ise farketmez,direk cildime temas edende polyester elastan gibi içerikler sevmiyorum %10 da olsa.

Spor,maç için giysilerde clima özelliği için pamuktan yani cottondan taviz vermek gerekebiliyor tabi.

Gömlekte de pamuk elastan polyester karışım tercih edilebilir ama %67 pamuk oranı yakalı gömlek için az. Montlarda önemi yok ama gömlekte bu oran özellikle kış sezonu ürünleri için düşük. Yaz sezonu gömleklerinde ve tşörtlerde ise %100 pamuk sıkıntı verebilir ki ben yaz mevsiminde mümkünse atlet de giymem gömleğin tşörtün ömrünü kısaltsa da.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.

• nick/post uyumu:)
  • Coton marka gömlek açıklamasında şu ifade var,'polyester mix',Herhalde naylon ağırlıklı demek
  • Tutku markası?
  • Polyester kaç,coton kaç yazmıyorsa merdiven altı ürün kalitesindedir. Pet şişelerin geri dönüşümünden polyester elde edilir mesela. Kullanılan pamuk 1. veya 2. kaliteyse üründe %13'e kadar polyester sıkıntı olmaz iç çamaşır hariç. Çorap,iç çamaşır,havlular,yastık kılıfı,hatta nevresinler %100 en düşük %97 pamuk olmalı. Bambu modası var bu aralar,onda da kalite kalite bambu var. Bambu yerine göre pamuktan iyi sayılır. Bambu nevresin takımı,çorap,havlu tercih edebilirsiniz,kaliteli bambu iplik kullanıldıysa kadife rahatlığı verir. Moda diye değil,faydalıdır,rahattır. Özellikle hijyen açısından bambu ürünler pamuklara göre avantajlıdır. Bilimsel araştırmalar,bambu ipliğin,ve kumaşın pamuğa göre daha az bakteri çoğalttığını gösteriyor.

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.